Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RecepIvedik
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 02, 2009 6:46 pm
Контакти:

Мнение от RecepIvedik »

zahary написа:Цитат(zahary @ Oct 3 2009, 11:14) Странно защо ,след като всички знаят ,че Гор взе рунда само с търговия започнаха да търсят под вола теле!!!След като мина офанзивата с румънците(ако изобщо някой от тях са били такива)Гор почти месец изкара най спокойните дни ,който може би някой водач в класирането е имал.Ако погледнете предишнето му класирания ще се види ,че той не е "биткаджия" ,а по-скоро ще спадне в графата на миньорите.Колко ли са съюзите ,който след като разберат ,че хора от тяният съюз се сийтват ги докладват за наказание?Е ние го направихме!Опитахме се да играем максимално по правилата и това ,че взехме рунда показва ,че играта е все още жива...въпреки желанието на някой да я превърнат в партитура за клавирен музикален инструмент(роял) :a055:
Мхм... Добре, че бяха някой от "видинските влаундери" дето помагаха на гор със кристал за шпионаж :) Не казвам, че гор нямаше ресурси да си пусне и сам шпионаж но щеше да го забави и можеше дори да го изместят от първото място но както и да е ... До колкото имам спомени когато Гор искаше помощ всички си мълчахте само аз му пращах .. Все пак румънеца имаше равно ниво шпионаж със Гор пратих му кристал вдигна едно ниво и румънеца тотално се отказа от тоя рунд :) И джудас, не знам със какво съм заслужил да ме наричаш "видински влаундер" и ще те помоля да престанеш :galletos: И да те светна, че рояла не е от видин а от Бургас наричай го там бургаски влаундер или квото искаш. Честито на Гор за първото място :a055: да черпи :) След като си дадох акаунта на мирчев ( който се справи доста добре доволен съм и не съжалявам, че го дадох на него ) това ващо не беше съюз а някаква збирщина на топа дето никой не е*аваше за съюзниците си ...
Още един път congratulations на победителите и може да се видиме някой друг рунд :)
ПП: Ломски влаундер .... :lol:
Потребителски аватар
zahary
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 12:04 pm
Контакти:

Мнение от zahary »

Recepivedik написа:Цитат(Recepivedik @ Oct 3 2009, 16:04) Мхм... Добре, че бяха някой от "видинските влаундери" дето помагаха на гор със кристал за шпионаж :) Не казвам, че гор нямаше ресурси да си пусне и сам шпионаж но щеше да го забави и можеше дори да го изместят от първото място но както и да е ... До колкото имам спомени когато Гор искаше помощ всички си мълчахте само аз му пращах .. Все пак румънеца имаше равно ниво шпионаж със Гор пратих му кристал вдигна едно ниво и румънеца тотално се отказа от тоя рунд :) И джудас, не знам със какво съм заслужил да ме наричаш "видински влаундер" и ще те помоля да престанеш :galletos: И да те светна, че рояла не е от видин а от Бургас наричай го там бургаски влаундер или квото искаш. Честито на Гор за първото място :a055: да черпи :) След като си дадох акаунта на мирчев ( който се справи доста добре доволен съм и не съжалявам, че го дадох на него ) това ващо не беше съюз а някаква збирщина на топа дето никой не е*аваше за съюзниците си ...
Още един път congratulations на победителите и може да се видиме някой друг рунд :)
ПП: Ломски влаундер .... :lol:
Ако си мислиш че става въпрос за теб жестоко се лъжеш,за теб и една лоша дума не съм казал.Визирах всички тези дето сийтваха синдарелата и алюр.Явно клавирният инструмент се е погрижил да ти вмени и това ,че става въпрос и за теб. Хора който играят от години заедно ,ако не са съюз,независимо дали са в топа или не ....незнам какво са тогава.Лошото е за вас дето се оставяте на един жалък плазмодий да ви манипулира,никой от нас не е казал лоша дума за теб и когато беше в съюза и преди да влезеш.Изрода е бесен ,че като ти излезе от акаунта и той попадна при Мирчев ,той загуби контрол над него ,а се видя в крайна сметка ,че това му коства рунда.И помисли си ако беше на Мирчев на мястото в съза щеше ли да литнеш по Гор?Когато плазмодийчето ти пише от 3-4 акаунта и бъзика работата ,леко може и да се изнервиме.Можеш ли да сравниш играта на лунохода и уайнот -един и същ човек ,като начин на игра -нищо общо.Явно си реагирал първосигнално ,но по -дорбе тук в играта да те подведат ,отколкото в реалният живот.Бъди здрав!
Последна промяна от zahary на съб окт 03, 2009 3:23 pm, променено общо 1 път.
Причина: Изливайте си душата, само без ненужни епитети.
RecepIvedik
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 02, 2009 6:46 pm
Контакти:

Мнение от RecepIvedik »

Мен никой не ме манипулира... Това, че рояла обещаваше 3 дамаджани ракия и 2 бидоня кисело зейе на мирчев да удари гор :lol: Много сте се филмирали. А относно "видинските влаундери" ти говориш в множествено число откъде да знам, че не говориш и за мен? Никъде не прочетох добра дума за мен в твойте постове :)
Относно съюза ... Тоя ми е бивш съюзник, тоя ми е приятел оня ми е не знам си къф оня не е заплаха.. И какво става накрая ... Оставихте уайнот да ви направи на палячовци изпотроши ви танкерите вие му бутнахте няколко планети без мини на тях, той сам а вие 5 човека ... Е за мен това не е съюз ...
ПП: Има и още случаи който мога да спомена но не ми се пишат романи :)
ПП2: Извинявай, но както казах слагаш ни всичките под общ знаменател а откакто се отказах не съм говорил с теб и другите от съюза освен мирчев и Гор та не знаех какво ти е мнението за мен ... Успех! :a055:
Последна промяна от RecepIvedik на съб окт 03, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

Rояле ,що саботира булфа бре , днес направо изкрейзих без булф :lol: заради таз проверка е май на твойто протеже лайнот :a013:
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Мале, верно... Не бях се сетил за това. Само Рояла е виновен :a013:
Потребителски аватар
speedy-rereg
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 29, 2007 10:27 am
Контакти:

Мнение от speedy-rereg »

Яд го е, че нещо му увиснаха всичките акунти и отбор протежета. Тоя път са размаза в дувара и бъгна сървара от яд.
[url=http://dobavi.info/cars/Volkswagen/][/url]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

Oooo неее ебати смеха :lol: :lol: :lol:
Рояле кат си тръгнал да праиш разбор си го направи като хората. Ти само 1 играч и всичко около него свързано коментираш.Хубав спор си водите, интересно що за сийтинга главно се карате??? Приемете го така имате 20 часа на разположение и 4 да си офнете. Евалата на Гор ако се е оправял със 7 часа оф. Доколкото за сийтърите на рояла или там който ще да е нали се сещате, че са от тъпанар надолу и се играе много по-лесно срещу тях. Няма смисал да спорите накрая ще научите всички да се ситват и така нататъка...
Лакокарача понеже ме спомена и там въпросния рунд, в който играх срещу Райнмакера не ме интересува кой е бил и не ме е прецакал той. Просто тогавашната администрация си затвори очите...
Иначе много хубаво си се обиждате няма лошо аз съм за цирка :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Recepivedik написа:QUOTE (Recepivedik @ Oct 3 2009, 17:33) ... Оставихте уайнот да ви направи на палячовци изпотроши ви танкерите вие му бутнахте няколко планети без мини на тях, той сам а вие 5 човека ... Е за мен това не е съюз ...
Да "извадим" същественото от рунда :a055:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Кога е началото на рунда? Мишоците застанали ли са на старт? Потренирайте малко в детмача. А може и да се откажете от страх. JollyRoger ви очаква. Надежда всяка тука оставете! Запасете се и с памперси.Сийтърите първи. После интригантите. Накрая ще останат само пилците.
Потребителски аватар
zahary
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 12:04 pm
Контакти:

Мнение от zahary »

dios написа:QUOTE (dios @ Oct 4 2009, 13:26) Кога е началото на рунда? Мишоците застанали ли са на старт? Потренирайте малко в детмача. А може и да се откажете от страх. JollyRoger ви очаква. Надежда всяка тука оставете! Запасете се и с памперси.Сийтърите първи. После интригантите. Накрая ще останат само пилците.
Е само срещу рояла и компания ли ще бъде рунда?Ще се играе -акаунти регистрирани от рояла срещу акаунти сийтвани от рояла!!!Това ще е рунда на мечтите му.... :a055:
Отговори

Върни се в “Off Topic”