Жокер нека се съобразим с тези който нямат възможност да пратят смс да помислим и за другите поне един път не само за себе сиslavi007 написа:Цитат(slavi007 @ Oct 3 2009, 10:21) Не всички имат телефони с интернет
кога да бъдат пуснати атаките
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
Мхм много правилно.Всички сме в еднакво положение.Знаем какво е да се играе бф.И всеки сам намира начин как да се опази.Всичко е до желание но нали по лесно е :\"Исклам да се спрат атаките.Искам мод.И аз искам една руса дълго крака кака да почука на вратата ми ма нейсеMimoZZa написа:Цитат(MimoZZa @ Oct 3 2009, 13:23) Аз нещо не разбирам, не играеме ли всички една игра, имам чувството че някои играят не се сърди човече. Сама по себе си играта булфлийт определя ангажираност. Едва ли сте разбрали вчера това. Та чак пък и анкета пуснахте до кога да спрат атаките, ми да ги спрат до края на рунда, за да се чувствате комфортно.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти:
точно че е ангажираност и някой си правят сейв до понедлник или до неделя вечер а че се е скапал сървара аз кво да направя мисля да ходя да режа дърва за зимата мислиш ли че има в гората интернет и как да разбера кога са оправили сървараMimoZZa написа:Цитат(MimoZZa @ Oct 3 2009, 11:23) Аз нещо не разбирам, не играеме ли всички една игра, имам чувството че някои играят не се сърди човече. Сама по себе си играта булфлийт определя ангажираност. Едва ли сте разбрали вчера това. Та чак пък и анкета пуснахте до кога да спрат атаките, ми да ги спрат до края на рунда, за да се чувствате комфортно.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
- oilvk
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
- Контакти:
Е как ще почука като и е паднал сървъра и чака пред компа.За да си оправи флота.BadJoker написа:QUOTE (BadJoker @ Oct 3 2009, 13:28) Мхм много правилно.Всички сме в еднакво положение.Знаем какво е да се играе бф.И всеки сам намира начин как да се опази.Всичко е до желание но нали по лесно е :\"Исклам да се спрат атаките.Искам мод.И аз искам една руса дълго крака кака да почука на вратата ми ма нейсе
![]()
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Бе то да се оправи сървъра ще ти покажа не кака ми едни тикви та хубаво да им се порадваш и ще започна от планетката ти на 2:200:1.Та докато не остане планетка та да не си затормозяваш главицата как да си опазиш флотчето заради тия лоши чичковци които още не могат да си оправят сървъра на игратаoilvk написа:Цитат(oilvk @ Oct 3 2009, 13:45) Е как ще почука като и е паднал сървъра и чака пред компа.За да си оправи флота.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!