кога да бъдат пуснати атаките

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

slavi007 написа:Цитат(slavi007 @ Oct 3 2009, 10:21) Не всички имат телефони с интернет
Жокер нека се съобразим с тези който нямат възможност да пратят смс да помислим и за другите поне един път не само за себе си
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

MimoZZa написа:Цитат(MimoZZa @ Oct 3 2009, 13:23) Аз нещо не разбирам, не играеме ли всички една игра, имам чувството че някои играят не се сърди човече. Сама по себе си играта булфлийт определя ангажираност. Едва ли сте разбрали вчера това. Та чак пък и анкета пуснахте до кога да спрат атаките, ми да ги спрат до края на рунда, за да се чувствате комфортно.
Мхм много правилно.Всички сме в еднакво положение.Знаем какво е да се играе бф.И всеки сам намира начин как да се опази.Всичко е до желание но нали по лесно е :\"Исклам да се спрат атаките.Искам мод.И аз искам една руса дълго крака кака да почука на вратата ми ма нейсе
:c022:
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
stanislav,stanev
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от stanislav,stanev »

MimoZZa написа:Цитат(MimoZZa @ Oct 3 2009, 11:23) Аз нещо не разбирам, не играеме ли всички една игра, имам чувството че някои играят не се сърди човече. Сама по себе си играта булфлийт определя ангажираност. Едва ли сте разбрали вчера това. Та чак пък и анкета пуснахте до кога да спрат атаките, ми да ги спрат до края на рунда, за да се чувствате комфортно.
точно че е ангажираност и някой си правят сейв до понедлник или до неделя вечер а че се е скапал сървара аз кво да направя мисля да ходя да режа дърва за зимата мислиш ли че има в гората интернет и как да разбера кога са оправили сървара
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Определено трябва да е днес според мен ........нито имам мини нито имам флота ...... нестига че съм каса ами да немога и да крада това е прекалено тежко тегло за мен
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
oilvk
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
Контакти:

Мнение от oilvk »

BadJoker написа:QUOTE (BadJoker @ Oct 3 2009, 13:28) Мхм много правилно.Всички сме в еднакво положение.Знаем какво е да се играе бф.И всеки сам намира начин как да се опази.Всичко е до желание но нали по лесно е :\"Исклам да се спрат атаките.Искам мод.И аз искам една руса дълго крака кака да почука на вратата ми ма нейсе
:c022:
Е как ще почука като и е паднал сървъра и чака пред компа.За да си оправи флота.
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

oilvk написа:Цитат(oilvk @ Oct 3 2009, 13:45) Е как ще почука като и е паднал сървъра и чака пред компа.За да си оправи флота.

:k018: :k018: :k018: Стига сте обсъждали жена ми, ей :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Сървър :k082:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

oilvk написа:Цитат(oilvk @ Oct 3 2009, 13:45) Е как ще почука като и е паднал сървъра и чака пред компа.За да си оправи флота.
Бе то да се оправи сървъра ще ти покажа не кака ми едни тикви та хубаво да им се порадваш и ще започна от планетката ти на 2:200:1.Та докато не остане планетка та да не си затормозяваш главицата как да си опазиш флотчето заради тия лоши чичковци които още не могат да си оправят сървъра на играта
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
sisi
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 27, 2009 9:44 pm
Контакти:

Мнение от sisi »

:P ако си поръчаш ще почука :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”