кога да бъдат пуснати атаките
Часа може да е между 17 и 19
И да отбележа че тази анкета се отнася за вселена 1 и 2 Спийд вселената е в режим детмач.
И да отбележа че тази анкета се отнася за вселена 1 и 2 Спийд вселената е в режим детмач.
Последна промяна от dios на съб окт 03, 2009 11:16 am, променено общо 1 път.
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти:
Утре е най добре за хората които работят и имат само 1ден почивка ако ги пуснат днес ще стане мазало за тези които са отишли да почиват а някои които ходят на училище през седмицата и се чудят какво да правят събота и неделя за тях ще е добре но за другите трябва да има равннопоставеност и да има мод за всички и който когато си влезе да може да лети и да му работят мините
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
На същото мнение съм и аз хората който работят 5/6 дни в седмицата трябва да имат 1 ден поне почивен за това утре е най-добре това за модовете съм ПАСfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Oct 3 2009, 10:15) така е всеки има някакви планове за уикенда едва ли ще се хареса на някой да си зареже плановете за една игра
Който иска утре.Да си пусне мод през телефона за да не чака щом са толкова неотложни плановете им.Някои все пак чакаме да се оправи сървъра че да може да продължиме да играем и не искаме да се спират атаките.
Интересно има играчи на по 1-2-3 милиона точки те въобще не мрънкат.Някои забеляза ли.И имат доста какво да губят ако бъдат ударени
Интересно има играчи на по 1-2-3 милиона точки те въобще не мрънкат.Някои забеляза ли.И имат доста какво да губят ако бъдат ударени
Последна промяна от BadJoker на съб окт 03, 2009 11:25 am, променено общо 1 път.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
-
stanislav,stanev
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 30, 2009 4:54 pm
- Контакти:
Не всички имат телефони с интернет пък тези с 1-2-3 млн се чудят какво да правят по цял ден и не ги бърка таман те ще намажат от цялата работа
Последна промяна от stanislav,stanev на съб окт 03, 2009 11:28 am, променено общо 1 път.
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
не ми се дават пари заради грешки в сървараBadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Oct 3 2009, 00:19) Който иска утре.Да си пусне мод през телефона за да не чака щом са толкова неотложни плановете им.Някои все пак чакаме да се оправи сървъра че да може да продължиме да играем и не искаме да се спират атаките.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- MimoZZa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед май 15, 2005 9:43 am
- Контакти:
Аз нещо не разбирам, не играеме ли всички една игра, имам чувството че някои играят не се сърди човече. Сама по себе си играта булфлийт определя ангажираност. Едва ли сте разбрали вчера това. Та чак пък и анкета пуснахте до кога да спрат атаките, ми да ги спрат до края на рунда, за да се чувствате комфортно.
Няма ненаказано добро!