Абе ако за себе си сте прави в нещо, защо се опитвате да убедите другите, че е така? Уж сте големи хораLakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:44) Е го и слънчицето изгряКакто в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата
Нали заради тебе си махнах планетата от трета за да отида при тая дето ти беше развита на 4.182 или вече не помниш толкова дълго? А ти Слънчице откъде помниш битката ми с румънеца като по това време не играеше???
Един труден въпрос за двойката с връзка- ако с Пешо имахме сийтъри, дали неговия акаунт нямаше да играе и през деня а моя и през ноща? Пешо ходеше на работа а аз всяка нощ си спях поне по 7 часа. Ама какво говоря та не взема да накажа сийтърката вече?
Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
още като взех акаунта тази планета я имаше там между другото и пак сийтъри са ти в главата, ще ме накажат ама ще си излея душата - да ти е*а майката ти си най простия който съм виждал деби бавния си заклевам се ти и захари и петър деби папагалите деба единя почва другите почват да повтарят( кво тука ми пишеш на смени с петър деби сийтърите - това по пътя на твойта логика)Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:44) Е го и слънчицето изгряКакто в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата
Нали заради тебе си махнах планетата от трета за да отида при тая дето ти беше развита на 4.182 или вече не помниш толкова дълго? А ти Слънчице откъде помниш битката ми с румънеца като по това време не играеше???
Един труден въпрос за двойката с връзка- ако с Пешо имахме сийтъри, дали неговия акаунт нямаше да играе и през деня а моя и през ноща? Пешо ходеше на работа а аз всяка нощ си спях поне по 7 часа. Ама какво говоря та не взема да накажа сийтърката вече?
Карбанкал- Обидите другаде
Последна промяна от slunceto на пет окт 02, 2009 8:10 pm, променено общо 1 път.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе сиRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2009, 21:26) Егати хейтъра, още те е яд за загубената флота
не можеш да допуснеш че може да има хора които разсъждават и по друг начин.
Флотата майната и - както казах и на Румпежа направи ни услуга, тъкмо се чудя как съм
можал да кисна по цял ден на компа отколкото да обръщам внимание на любимите си хора
и да наливам пари във една безсмислена игра, която я печели не този който е най-добър а този който е
най-голям мошенник,всеки път като излизам и да треперя кога ми се прибира сейвъна и проччие.
И моето момче и ако ползвах този знаменит бот който ти си сигурен че съм ползвал, нямаше да си спинкам
нощем а щях да си го пускам и да си нанкам спокойно а не да оставям на вас про-тата кои сийтвани и кои не
да ме крадете. А какво стана с прословутата ти теория за Ненападението на хората на малко точки със дини
видя се че и тя нещо започна да се пропуква и намирисва на изкуфели бустани- нищо лично към Веньо уважавам го
като човек и играч, той поне за разлика от тебе като каже нещо си държи на думата
май се раздразниха господата от ANSR
2009-10-02 13:54:09 Докладвай
ако си беше седял мирно и кротко
без да пускаш меко казано тъпи теми
нямаше да се занимавам с теб,но
всеки си носи кръста в момента
преговарям с останалите и до час
очаквай още 8 атаки със звезди от
съюзниците."
Скаут: 31651
Звезда на смъртта: 9
Кръстосвач: 4000
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- Lakokara4a_r_p
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
- Контакти:
объркал си темата тва не е ли за 2ра ? а и всеки има право да лети на всеки БОЙНА игра...Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 2 2009, 21:48) Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе си
Флотата майната и - както казах и на Румпежа направи ни услуга, тъкмо се чудя как съм
можал да кисна по цял ден на компа отколкото да обръщам внимание на любимите си хора
и да наливам пари във една безсмислена игра, която я печели не този който е най-добър а този който е
най-голям мошенник,всеки път като излизам и да треперя кога ми се прибира сейвъна и проччие.
И моето момче и ако ползвах този знаменит бот който ти си сигурен че съм ползвал, нямаше да си спинкам
нощем а щях да си го пускам и да си нанкам спокойно а не да оставям на вас про-тата кои сийтвани и кои не
да ме крадете. А какво стана с прословутата ти теория за Ненападението на хората на малко точки със дини
видя се че и тя нещо започна да се пропуква и намирисва на изкуфели бустани- нищо лично към Веньо уважавам го
като човек и играч, той поне за разлика от тебе като каже нещо си държи на думата![]()
съюзниците."
ЕДИТ ЗА ЛАКОСМУКА4А - разбра ме много добре какво имах в предвид, опита ти за шега се провали
Последна промяна от slunceto на пет окт 02, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
Тези атаки със звезди не са от мен :-D И верно си объркал тематаNewromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 2 2009, 21:48) Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе си
като човек и играч, той поне за разлика от тебе като каже нещо си държи на думата![]()
съюзниците."
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 20:44) Е го и слънчицето изгряКакто в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата
като си тръгнал да защитаваш някой поне се консултирай с него,защото акаунт мирчев светеше колкото и аз по 19-20 часа!и тази планета я бутна докато играех аз!ма какво да ти обяснявам,ако не бях решил аз да ти летя още щяхме да си копаме!
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
ВСИЧКИ НЕ СТЕ ДОБРЕ !!! Като играта предизвиква само нерви в вас,не я играйте бе ....защо само се нервите и се псувате и се обвинявате а? ...... аз може рядко да играя сериозно но никога не съм обръщал внимание на класация и тем подобни...... и обратно на вас колкото повече хора са ми летяли толкова по интересно ми е било....... а за сийтването няма кво да кажа освен -ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ 4/5 ДЕНА ПО 20 ЧАСА И СЕ ЧУСТВА КАТО ТРУП..........ае не ми говорете че по 2/3 месеца изкарвате по 20 часа на компа БЕ! нестига че останлите само 4 ако спите пак ще откачите ми вие няма ли да влезете в банята за 20 мин ,няма ли да отидете до магазина, за работа да не говорим ,а камоли за семейство ....... ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ.
P.S и все пак нищо не е по забавно от форума
P.S и все пак нищо не е по забавно от форума
Последна промяна от TARATORcho на пет окт 02, 2009 8:09 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Явно не си сеирджияTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Oct 2 2009, 22:01) ВСИЧКИ НЕ СТЕ ДОБРЕ !!! Като играта предизвиква само нерви в вас,не я играйте бе ....защо само се нервите и се псувате и се обвинявате а? ...... аз може рядко да играя сериозно но никога не съм обръщал внимание на класация и тем подобни...... и обратно на вас колкото повече хора са ми летяли толкова по интересно ми е било....... а за сийтването няма кво да кажа освен -ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ 4/5 ДЕНА ПО 20 ЧАСА И СЕ ЧУСТВА КАТО ТРУП..........ае не ми говорете че по 2/3 месеца изкарвате по 20 часа на компа БЕ! нестига че останлите само 4 ако спите пак ще откачите ми вие няма ли да влезете в банята за 20 мин ,няма ли да отидете до магазина, за работа да не говорим ,а камоли за семейство ....... ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
А не,не добавих послеписRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2009, 19:03) Явно не си сеирджия))) Аз уж за публиката я направих тая тема
Последна промяна от TARATORcho на пет окт 02, 2009 8:12 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет