Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:44) Е го и слънчицето изгря :) Както в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата :) Нали заради тебе си махнах планетата от трета за да отида при тая дето ти беше развита на 4.182 или вече не помниш толкова дълго? А ти Слънчице откъде помниш битката ми с румънеца като по това време не играеше???
Един труден въпрос за двойката с връзка- ако с Пешо имахме сийтъри, дали неговия акаунт нямаше да играе и през деня а моя и през ноща? Пешо ходеше на работа а аз всяка нощ си спях поне по 7 часа. Ама какво говоря та не взема да накажа сийтърката вече?
Абе ако за себе си сте прави в нещо, защо се опитвате да убедите другите, че е така? Уж сте големи хора
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:44) Е го и слънчицето изгря :) Както в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата :) Нали заради тебе си махнах планетата от трета за да отида при тая дето ти беше развита на 4.182 или вече не помниш толкова дълго? А ти Слънчице откъде помниш битката ми с румънеца като по това време не играеше???
Един труден въпрос за двойката с връзка- ако с Пешо имахме сийтъри, дали неговия акаунт нямаше да играе и през деня а моя и през ноща? Пешо ходеше на работа а аз всяка нощ си спях поне по 7 часа. Ама какво говоря та не взема да накажа сийтърката вече?
още като взех акаунта тази планета я имаше там между другото и пак сийтъри са ти в главата, ще ме накажат ама ще си излея душата - да ти е*а майката ти си най простия който съм виждал деби бавния си заклевам се ти и захари и петър деби папагалите деба единя почва другите почват да повтарят( кво тука ми пишеш на смени с петър деби сийтърите - това по пътя на твойта логика)

Карбанкал- Обидите другаде
Последна промяна от slunceto на пет окт 02, 2009 8:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2009, 21:26) Егати хейтъра, още те е яд за загубената флота
Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе си
не можеш да допуснеш че може да има хора които разсъждават и по друг начин.
Флотата майната и - както казах и на Румпежа направи ни услуга, тъкмо се чудя как съм
можал да кисна по цял ден на компа отколкото да обръщам внимание на любимите си хора
и да наливам пари във една безсмислена игра, която я печели не този който е най-добър а този който е
най-голям мошенник,всеки път като излизам и да треперя кога ми се прибира сейвъна и проччие.
И моето момче и ако ползвах този знаменит бот който ти си сигурен че съм ползвал, нямаше да си спинкам
нощем а щях да си го пускам и да си нанкам спокойно а не да оставям на вас про-тата кои сийтвани и кои не
да ме крадете. А какво стана с прословутата ти теория за Ненападението на хората на малко точки със дини
видя се че и тя нещо започна да се пропуква и намирисва на изкуфели бустани- нищо лично към Веньо уважавам го
като човек и играч, той поне за разлика от тебе като каже нещо си държи на думата :P

май се раздразниха господата от ANSR

2009-10-02 13:54:09 Докладвай

ако си беше седял мирно и кротко
без да пускаш меко казано тъпи теми
нямаше да се занимавам с теб,но
всеки си носи кръста в момента
преговарям с останалите и до час
очаквай още 8 атаки със звезди от
съюзниците."

Скаут: 31651
Звезда на смъртта: 9

Кръстосвач: 4000
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Тя и жената вика че съм бавен, ама съм чул че било хубаво това :) Ти що го имаш за обида не знам, може може :a013:
верно бях дотук. Сега вече сериозно си се псувайте, аз само ще чета.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 2 2009, 21:48) Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе си
Флотата майната и - както казах и на Румпежа направи ни услуга, тъкмо се чудя как съм
можал да кисна по цял ден на компа отколкото да обръщам внимание на любимите си хора
и да наливам пари във една безсмислена игра, която я печели не този който е най-добър а този който е
най-голям мошенник,всеки път като излизам и да треперя кога ми се прибира сейвъна и проччие.
И моето момче и ако ползвах този знаменит бот който ти си сигурен че съм ползвал, нямаше да си спинкам
нощем а щях да си го пускам и да си нанкам спокойно а не да оставям на вас про-тата кои сийтвани и кои не
да ме крадете. А какво стана с прословутата ти теория за Ненападението на хората на малко точки със дини
видя се че и тя нещо започна да се пропуква и намирисва на изкуфели бустани- нищо лично към Веньо уважавам го
като човек и играч, той поне за разлика от тебе като каже нещо си държи на думата :P

съюзниците."

объркал си темата тва не е ли за 2ра ? а и всеки има право да лети на всеки БОЙНА игра...

ЕДИТ ЗА ЛАКОСМУКА4А - разбра ме много добре какво имах в предвид, опита ти за шега се провали
Последна промяна от slunceto на пет окт 02, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 2 2009, 21:48) Тц...пак си много далеч от истината и то е както ти казах защото съдиш по себе си

съюзниците."

Тези атаки със звезди не са от мен :-D И верно си объркал темата

ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 20:44) Е го и слънчицето изгря :) Както в играта, така и тука си ме прехвърлят на смени двамата :) Нали заради тебе си махнах планетата от трета за да отида при тая дето ти беше развита на 4.182 или вече не помниш толкова дълго? А ти Слънчице откъде помниш битката ми с румънеца като по това време не играеше???

като си тръгнал да защитаваш някой поне се консултирай с него,защото акаунт мирчев светеше колкото и аз по 19-20 часа!и тази планета я бутна докато играех аз!ма какво да ти обяснявам,ако не бях решил аз да ти летя още щяхме да си копаме!
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

ВСИЧКИ НЕ СТЕ ДОБРЕ !!! Като играта предизвиква само нерви в вас,не я играйте бе ....защо само се нервите и се псувате и се обвинявате а? ...... аз може рядко да играя сериозно но никога не съм обръщал внимание на класация и тем подобни...... и обратно на вас колкото повече хора са ми летяли толкова по интересно ми е било....... а за сийтването няма кво да кажа освен -ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ 4/5 ДЕНА ПО 20 ЧАСА И СЕ ЧУСТВА КАТО ТРУП..........ае не ми говорете че по 2/3 месеца изкарвате по 20 часа на компа БЕ! нестига че останлите само 4 ако спите пак ще откачите ми вие няма ли да влезете в банята за 20 мин ,няма ли да отидете до магазина, за работа да не говорим ,а камоли за семейство ....... ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ.

P.S и все пак нищо не е по забавно от форума
Последна промяна от TARATORcho на пет окт 02, 2009 8:09 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Oct 2 2009, 22:01) ВСИЧКИ НЕ СТЕ ДОБРЕ !!! Като играта предизвиква само нерви в вас,не я играйте бе ....защо само се нервите и се псувате и се обвинявате а? ...... аз може рядко да играя сериозно но никога не съм обръщал внимание на класация и тем подобни...... и обратно на вас колкото повече хора са ми летяли толкова по интересно ми е било....... а за сийтването няма кво да кажа освен -ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ 4/5 ДЕНА ПО 20 ЧАСА И СЕ ЧУСТВА КАТО ТРУП..........ае не ми говорете че по 2/3 месеца изкарвате по 20 часа на компа БЕ! нестига че останлите само 4 ако спите пак ще откачите ми вие няма ли да влезете в банята за 20 мин ,няма ли да отидете до магазина, за работа да не говорим ,а камоли за семейство ....... ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ.
Явно не си сеирджия :) ))) Аз уж за публиката я направих тая тема

Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2009, 19:03) Явно не си сеирджия :) ))) Аз уж за публиката я направих тая тема
А не,не добавих послепис :P обичам всичко свързано с спам :a024: само още не съм се осъвършенствал да не се ядосвам на глупостите на някои хора .....но нека пишат, интересно е
Последна промяна от TARATORcho на пет окт 02, 2009 8:12 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Отговори

Върни се в “Off Topic”