Всичко ще си кажетеLakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:17) Аз бях дотукЩом и мен ме изкараха че играя със сийтър здраве му кажи
Ако това че жената докато се изкъпя гледа монитора и ме проклина на ум е сийтване така е
Ще я накажа тая вечер да види тя
![]()
Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
айде бре?аз съм с 10-15 години по млад от теб,не работех и бях постоянно пред компа едвам искарах 1 месец и ми брамна главата!за някой първото място беше по важно от самата игра!и не ме искаравай че съм се борил с теб за първото място,за първи път играех с тази раса,но свободното време си каза думата,постоянно бях в челото на класацията но ми писна!!!!Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 2 2009, 21:17) Аз бях дотукЩом и мен ме изкараха че играя със сийтър здраве му кажи
Ако това че жената докато се изкъпя гледа монитора и ме проклина на ум е сийтване така е
Ще я накажа тая вечер да види тя
![]()
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Петре остави ги бре защо се занимаваш със тия малоумници, те си мислят че всички са като
тях и се сийтват нон стоп.Не могат да допуснат че някой може и честно да играе без програми и
тем подобни.И аз на един такъв му обяснявам че не играя с ботове ама той като съди по себе си и си
мисли че всички са като него

тях и се сийтват нон стоп.Не могат да допуснат че някой може и честно да играе без програми и
тем подобни.И аз на един такъв му обяснявам че не играя с ботове ама той като съди по себе си и си
мисли че всички са като него
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Егати хейтъра, още те е яд за загубената флотаNewromancer написа:Цитат(Newromancer @ Oct 2 2009, 21:25) Петре остави ги бре защо се занимаваш със тия малоумници, те си мислят че всички са като
мисли че всички са като него![]()
![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
ей теб та признавам за Велик 5 планети , немаш транси , немаш мини , флота ти събран накуп .100к то4ки на ден ЕВАЛАslunceto написа:QUOTE (slunceto @ Oct 2 2009, 20:36) 5 планети в 1 галактика и единствената му атака по активен играч беше по мен с звезди и яко флот, иначе бт-тата му бяха от румънеца дет се разби в него
тъп ли си ? обясни ми твоя флот беше ли събран ? имах на 3 планети по 200 танкера и транси на другите 2 само ми ги триехте, кво да преместя тая при гор флот ли ве... деби бавния си добре си мълчеше в мишата дупка а и закво са ми мини да ми ги триете и да ми правите кухи точки, даже 4 имах по 1 време планети ама ми изтрихте май 200 танкера, бравоpetarmir4ew написа:Цитат(petarmir4ew @ Oct 2 2009, 21:40) ей теб та признавам за Велик 5 планети , немаш транси , немаш мини , флота ти събран накуп .100к то4ки на ден ЕВАЛА,в4ера даже 143 000 дигна ,
![]()
Последна промяна от slunceto на пет окт 02, 2009 7:46 pm, променено общо 1 път.
- Lakokara4a_r_p
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
- Контакти:
Е го и слънчицето изгряslunceto написа:Цитат(slunceto @ Oct 2 2009, 21:36) 5 планети в 1 галактика и единствената му атака по активен играч беше по мен с звезди и яко флот, иначе бт-тата му бяха от румънеца дет се разби в него
Един труден въпрос за двойката с връзка- ако с Пешо имахме сийтъри, дали неговия акаунт нямаше да играе и през деня а моя и през ноща? Пешо ходеше на работа а аз всяка нощ си спях поне по 7 часа. Ама какво говоря та не взема да накажа сийтърката вече?