Рунд 17, вселена спийд, обзор на кръга.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Добър ден. Преди три месеца започна 17ти рунд на вселена спийд, който се превърна в поредния театър в тази вселена. Интригите, сплетните, нечестната игра и други отрицателни качества надделяха над добродетелта.
Тъй като ми стана традиция от предния рунд, да правя обзор на събитията, ще се опитам и този да проследя как се развиха нещата.
Всичко започва какот обикновено, миньорите копат, вадят колонии, рециклатори, а другите се бият и им създават условия за игра. Намесва се болната амбиция през рунда, Лакокарача а.к.а Гор. Задава си въпроса аджеба що играе от толкова години, като веднъж не е станал пръв? Нещо явно му куца, толкова високопарно мнение за себе си, а го няма там дето уж му е мястото. И се започна. Но нещеш ли се появи конкуренция. Конкерунция бе! Кво е туй конкуренция се чуди той? И то не каква. А в лицето на няколко румънеца. Егати! Потъпкаха му егото. Дай сега да събере враговете, срещу "общия?! им враг". Какъв общ, бре! Ама му върви приказката, и те така. Поради редица обстоятелства, въпросните румънски акаунти потънаха ту в мод, ту в други собственици. Жарта, около конкуренцията на болната амбиция започна да гасне. Той бавно си уреждаше пътеката към 1вото място, а поговорката - "Врагът на моят враг е мой приятел", вече не важеше. Психопат-а също бе конкурентноспособен и трябаше да угасне итази жар. Въпросният акаунт потъна в мод, и някои хора се надяваха че до края, но не би.
Събра всичко възможно в съюза си, та даже и "Видинските влаундери", както покъсно ги нарекоха.
... а аз кротко си седях на 60к точки и се смеех на простотията на някои хора, та чак ги съжалявах.
Дадох този акаунт на 60к на Kaijin, и той бързо го превърна в конкурентноспособен на вече помислилия се за победител Гор.
Обаче Гор все още криеше козове в ръкава си. Прати за жертвен агнец съюзници, а самия той се уреди с алианси и напове. Винаги твърделият, че играе за съюза си Гор, играеше точно СРЕЩУ съюза си, за собствена изгода.
остави cinderella, на лъвовете. Същото стори и с каел и Аллюр.
Една звезда от т.нар "видински влаундери", RecepIvedik, също държеше топ място. Но не беше толкова конкурентно на Гор. Но нека придам малко ретроспекция.
Реджеп пусна сателити за гравитация, а покъсно като станаха готови, ги рециклира. И прати кристала на Гор, да си пусне шпионаж 14, за да не бъде Тормозен от NoobsGoPro (румънеца). В наши дни, Реджеп съжалява, че прати този транспорт.
Наложи се по здравословни причини, Реджеп да се откаже от акаунта си и той премина в ръцете на Петър Мирчев (mirchev).
Акаунта бързо почна да просперира и да вдига точки като невидял. Аз до ден днешен не съм наясно дали са реални точките на въпросния акаунт, но това за мен няма значение.
На Гор яйцето му опря до седалището и почна да сплетничи срещу мирчев, накара човек нямащ нищо общо с тях, да го докладва, за да си измие ръцете. Набеди МЕН в основата на някакви интриги, и че съм вкарал "видински влаундери" в съюза му, убеди в това и мирчев. Лицемерието му не свърши до тук. Докато той седеше на два стола - срещу и със мирчев, според зависи от ситуацията, на другия фронт пък се подмазваше на висшестоящите, срещу един друг акаунт, който също се оказа негова конкуренция. Същите висшестоящи, които проклинаше само месеци по-рано.
whynot взе акаунта от психопат, и позицията на Гор отново бе застрашена. Краката му продължаваха да треперят, набеди други 5 човека, за кашите които той бе сътворил.
Сипеха се непрестанни оплаквания срещу уайнот, и напразни обещания, че щял да се изтрие, ако не се вземели мерки. Не ти стиска, бе "мъжки". На 40 и косур години си, ама за тая игра ще си продадеш и семейството. И психо-дипломата.
Отново бях набеден, че играя с този акаунт, и че съм един от хората забъркващи каши и интриги в съюза му, за да го разрушат от основи. То параноята е голямо нещо. А същевременно, хора от съюза му си признават как се ситват безразборно с римоут програми. А самият той каза, че има доста добър опит с подобен род програми. Хихихи. След като кашата стана много голяма и срамът до козирката, наложи се група акаунти да бъдат отстранени от съюза му, за да може да изчисти егото си.
Докато всички тези клевети по адрес на много хора, включително и уайнот вървяха, той същевременно мажеш на ред и правеше за посмешище и мирчев и гор.
Тук е момента да вмъкна, че единствената миинтервенция в този акаунт е СМС известяването. Няколко дена след като той взе акаунта, сложи моето известие, за да получавам смс-ите, понеже имам секунди на телефона. Важни за засечки.
Интересен факт бе обаче, че когато номерът бе сменен, мистерия ме уведомява, че вижда моя почерк в акаунта им е пита, дали едва ли не играя аз?!
Ах, колко телефони имате, вие. :) )) Както и да е, перглътнах горчивата глътка, че ме селдят даже и по телефон. (добре, че не искат някъде и ЕГН-то)
Но сагата продължи, започнаха разни хора да ме питат аз ли играя с акаунта, понеже номера на известието бил мой. Ок бе, предполагате че аз играя, ама аджеба от къде знаете, че аз получавам смс-ите? Зарежи и това мина.
Но по-късно акаунта уайнот бе наказан, пак под същия предлог.
А Гор продължаваше да се кълне, че ще се изтрие ако всичко това продължава.
Наказанието изтече, уайнот продължи да раздава правосъдие. Вече наближаваше края, и на Гор му трепереха даже пломбите на зъбите, че ще си изгуби първото място. Постоянен рев - "ХАЙДЕ СПИРАЙТЕ РУНДА. Какво чакате, да ми вземат ъпрвото място ли?". И разни подобни истории, че толелирали едва ли не конкуренцията му. Егати шегаджията.
Супер преднината на иначе толкова добрия играч бе стопена на само 100 000 точки, но времето не стигна, да бъде разрушена детската мечта на Лакокарача.
Днес дойде края на рунда, и хиляди слънца заблестяха над покрива на монтанския играч.
Честито, Радославе! Да си отнесеш купата в дивия северозапад, да и се радва цяла монтана и ребърково, и останалите щати.
Последна промяна от RoYaL на пет окт 02, 2009 2:17 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
charovna

Мнение от charovna »

Роял, аз нямам нищо против тази, толкова интесено разказана история, нито против който и да било от участниците в нея. Само ще отбележа, визирайки забележката в темата за края на рунда. Ще се намесим единствено и само ако има действителни нарушения на уайнот!
И дано във всички следващи рундове на тази игра има интрига, театър и драма! Нали за това я играем :)
Последна промяна от charovna на пет окт 02, 2009 2:23 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

а, то и следващи рундове ли ще има... :)

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Eеее... ма как си знаех, че няма да ме пропуснеш да ме споменеш в тази тема... Даже, докато я четях по-прехвърлях дума по дума, дума по дума... и тъкмо бях посърнала, че няма да ме споменеш :p018: и ти взе, че го направи... :) Воалаааа... :t010: Не ме забравяш, значи! ...
Мислиш за мен!?! Аз съм щастлива! :a049: :t010: (дори с толкова емотикони, не мога да изразя щастието си и да сваля усмивката си от лицето!)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
zahary
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 12:04 pm
Контакти:

Мнение от zahary »

Роялеее,Рояле, ще се пръснеш от яд май ,че всичките ти акаунти ,който сийтваше не успяха.Като се почне от нуба и се стигне до уайнот.В една друга тема написа ,че единственият акаунт регистриран от теб е този на анср на нула точки.Май амнезията ти пак се завръща!!!!А за СМС изветяването мина всяква граница на наглост.....ама то и при мен е така ,като ми се припие бира ,звъна на съседа и той я пие вместо мен :p015:
Като си помисля ,че още нямаш 20-год.май, а душичката ти е толкова лицемерна и лъжлива в България може и министър-председател да станеш ,като пораснеш!!!!Жалко за момчетата ,който подвеждаш и манипулираш!!!А за синдарелата и алюрето,ако те не се ситваха ,щяха да останат при нас.Алюрето направи най-голямата идйотщина в рунда отказвайки да лети по теб-в акаунта на уайнот-и заряза каел да се мъчи срещу сайт и старфайтара.Гор не е зарязъл никой от съюза ,не се опитвай за пореден път да пробутваш "влашките " си номера! :galletos:
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

Явно в каквато и да е интрига, в който и да е рунд пак Роял е замесен. :lol:

Няма отърване от бъгери, мултаци и ситъри, тва е положението. :p140:

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Роялчо, съжалявам те хлапе. Как па нищо което каза не е вярно. Изглеждаш доста запознат с нещата в нашя съюз и този на румънците, което за мен лично не е никаква изненада- ти си информиран и интелигентен човек и това не е проблем за тебе.
Накратко ще ти кажа и моето мнение по въпроса и предварително искам да кажа че е лично мое и не ангажирам никой с него...
Та в началото на рунда бяха румънците. Хора издръжливи, които не спят по няколко дена с малки паузи да не надхвърлят часовете :) И двамата с Психопат имахме проблеми с тях. Само че дойде момент в който него не го атакуваха по негови думи, докато по мен летяха постоянно. По същото време лично ти Рояле ми каза че те използват програми с които влизат в компютрите си. Даде и името на програмата даде. Казах ти че съм запознат с принципа на действие на тия програми още тогава. Но никога, запомни никога не съм ползвал такова нещо в играта... Ако държиш ще ти изпратя какво си казал по въпроса защото не искам да занимавам всички с тия неща. Но ако държиш и тук ще ти го покажа разбира се. Докато траеха тия атаки психопата дори ми помагаше и се радвах че с неговия съюз се разбираме, защото предния имаше дразги. Само че психопата също се борил за първото място (в началото го отричаше и казваше че играе е така за кеф) и не издържа като почна пръв (повтарям пръв) да шпионира и атакува. Двамата с Мирчев го започнахме и резултата е ясен на всички. Тук искам да отбележа че съюз Смерш лично аз ги уважавам много и това съм го казвал и преди. Никой друг освен психопата лично аз не съм атакувам или шпионирал... След малко пак за тоя акаунт.
По отношение на Реджеб предпочитам да не коментираме без него. Единствен той от всички видинчани играещи при нас си заслужаваше мястото. Помогна ми да оберем рециклажа от битката между мен и твоето момче със звездите. Ако искаше още тогава можеше да ме прецака и толкова... Но нека той си пише,, аз от чуждо име не говоря.
Дойде време в което се усъмнил как Пешо (Мирчев) вдига толкова много точки за един ден. Да, така е. Само че тук интрига няма, защото всичко това съм го казал и лично на него, както и на мои познати когато е ставало дума за това. Не ми беше приятно да се конкурирам с човек от собствения ми съюз и това пак казвам съм го говорил лично с Пешо. Само че Роялчо, не беше ли ти тогава човека който ме караше да го докладвам и ме подтикваше да го атакувам? Защото и за това баце имам твоите думи. Пазя ги защото знаех че ще се опиташ да прехвърлиш всичко от болната на здравата глава. Още тогава ти казах че съюзник не мога и не искам да докладвам и атакувам. Както и че за мене има неща, които са над това спечеля рунда. Във връзка с това наистина мислех да се изтрия и това ми намерение не е било само тогава. Когато човек не може да промени ситуацията променя отношението си към нея!
За Кайджин няколко думи. Рояле, имаш ли представа ти и твоите приятели, колко пъти ме подканяхте да го атакувам? Дори когато казах че към него атаки няма да има, защото сме бивши съюзници и молех никой да не шпионира и атакува пак се продължаваше. постоянно. С това нещо постигнахте че се обтегнаха отношенията между някои играчи, а едни от тях "изгоряха". Та ако искаш кажи защо беше това, предполагамще е интересно. Или живота ти е интрига. Забъркай интригата и после гледай сеир.
Та за акаунта Whynot... Тоя акаунт си беше заминал. Още когато го взе новия собственик го атакувахме и си беше отишъл. Тук се появи един човек с който съм бивш съюзник и на когото държа и дължа много. Та той ме помоли да не атакуваме акаунта защото има нов собственик и е негов познат. От тоя момент нямам нито един шпионаж и атака към тоя акаунт! Въпроса обаче е, кой играе от акаунта. Аз Рояле не казвам че си ти. Но съм абсолютно убеден, че го сийтваше. Не са един и двама хората, които лично ми писаха че си ти. Но това е най-малкото (айде някой ти имал зъб и те натопил). Това беше твоята игра, това беше твоето инфо, това беше твоето любимо "ляляля ляляля няма да се спи".. и много други работи бяха. В това време ти получаваше информация от Синдарела за нашите флоти. И не само ти. Когато удари танкерите на Пешо, що не звемеш да кажеш кой ви каза за тях че са на планетата.... И как ми провеждаш атаки след като 10 дни нямам и 1 шпионаж от тоя акаунт? Преди малко имаше тема за бъгове. Как знаеше къде отива стационирането на Пешо и точно там шпионираше. Ако е веднъж доббре, ама като станат много съвпаденията вече е съвсем друго.
Искам да питам ти лично след като не играеш с тоя акаунт колко пъти провокира мен и Пешо за това кой ще спечели. на него му казваш да вземе първото място, след това на мен пишеш "Пешо ще вземе първото място направи нещо". Ако искаш и това да ти покажа съобщение?
Много и различни подробности мога да ти казвам и изреждам но няма смисъл. Никой няма да обърне внимание на това нещо. Ти лично си добър играч- даже много добър. Ако беше използвал обаче знанията си, опита си и уменията си по правилния начин щеше да си гениален. Сега си просто добър.... един от всичките. А всички които са около теб се научават на твоята игра, затова ги има Синдарела, Алуре и разни такива още. Моето мнение го казах и ще го повторя- Ти си добър, но колкото по-далече си от играта толкова по-хубаво за всички. не ме интересува мнението ти за мен. Пак вече съм ти обяснил че в доста неща смятам че съм напред за да ме интересуваш точно ти. Не и след помията която изсипа по мен, а видях че сипеш и по други.
От мен това. Ако си падате по пикантерии и жълто четиво и искате да видите дали това което казвам че е писал Рояла е вярно можете да ми поискате чата и ще ви го покажа какво представлява конспиратора.
Благодаря на всички съотборници за изтеклия рунд, благодаря на Кайджин, благодаря на Стар файтъра, благодаря на майка си и баща ми че са ме родили и отгледали, благодаря на учителите че са ме научили и на жената че ме търпи :)
Всъщност добре че има и хора които ме познават, защото може да останат с други впечатления от невярната информация на Роярла :) Чак аз се зачудих за мен ли става дума :)
Ааааа, щях да пропусна. защо не съм печелил рунд :) Ами защото не съм искал и не съм се стремял към това. Освен това не съм бил подготвен. Не съм знаел доста неща все още. Човек се учи постоянно. Но дори и неподготвен и незнаещ да играе имах два пъти флотата на Рейнмейкъра когато той се бореше с Джедая в 13-ти рунд. Та Роялчо спомняш ли си тогава че точно ти беше в акаунта на рейнмейкъра и когато съотборниците ми се разбиваха в тебе с техния рециклаж купуваше мои кораби за да може после и аз да се разбия в тебе??? Ама те нещата бързо се забравят май??? И отделно тогава що не каза че играеш а чак последния ден се появи за разбиванията. като по-можещ, ли просто да си направиш кефа и да преебеш Джедая. Айде стига толкова, че не си важен за да ти отделям толкова време.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Който не познава рояла.. е запознайте се :) в поста на гор има много вярни неща, но и в поста на рояла има доста вярни неща.. така ча и двамата не са за пример...
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Понеже съм сърбал попарата на Рояла, как като има изгода от тебе те използва за да му свършиш мръсната работа
визирам двете третини във втора а когато вече няма ти забива ножа в гърба - то по-съм склонен да повярвам на Гор
Затова мисля да цитирам Ивъла колкото и да звучи като клише :c022:
Роял = :k038:
Последна промяна от Newromancer на пет окт 02, 2009 4:35 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Гор, как пък не разбра че всичкия тея провокации, които писах и на теб ин а мирчев, са е*авки? Как въобще може дас ипомислиш, че ще ползвам подобен стил на писане, ако съм сериозен? Давал съм бил компоти и домати, да ти вземе първото място. Ти, сериозно ли?
И ти казах самата истина, тогава. Ако играеш за първото място, трябав да направиш нещо - и бях абсолютно откровен. Явно си ме послушал.
И не е вярно, че не си ползвал подобни програми в играта. Никой не казвам, че е чист, но защо пък ти се изкаравш такъв бре? Сам ми каза, че си ситвал рейнмейкъра с вюъра.
Аз мислех и това да спомена с разбимациите, но щеше да ти дойде в повече. Тук поне сам си признаваш, с жалкия опит да натопиш и друг, но е само shame on you.
И аз искрено ще се надявам Реджеп да кажем нението си за теб в тази тема.

Отговори

Върни се в “Off Topic”