[СССР]InSO vs. разни там ...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Oct 1 2009, 07:01) Не разбирам защо като покажете нещо интересно от играта веднага го разваляте с дребна злоба. Ако толкова ви интересува съдбата на Геро, защо не изчакате да се завърне и тогава да го питате защо държеше да бъде махнат от съюза временно.

И апропо в СССР говорите ли си помежду си или не?
геро напусна защото е в чужбина след това хеб стана лидер ,но му се наложи да модне(нова работа)

после аз станах лидер за 2 дена енх се подразни за дето казах да не пишат във форума (да не обръщат внимание на правокаций) и истърпях супер много обиди аз,като добър мирянин се извиних(макар че бях добре напсуван),но егото му е голямо и продължи аз съм бил виновен за всичко че съюза бил такъв онъкъв от това което той ми каза разбрах,че май и геро мисли същото,като него и реших да дам лидерството на човека който ми каза колко ме обича за да оправи нещата и напуснах тъй като без мен ще се оправят по-добре(нали аз съм бил виновен за положението им)

ето сега се извинявам публично на РА,че са на такъв хал че ги зануляваха че получават тиквени медали и че Хитлер загуби войната ем виновен съм признавам аде приятна игра
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

И за гладните сириичета си виновен ти признай си! :)

Моите поздравления за инсо - за пореден път показва че реши ли да играе по-добре да не си наблизо ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

Изпаднал , не го казвам от злоба а от основателни съмнения след всичката пумия с която ни заливаш . Колкото до gerodzvero = RA да го изгони някой е невъзможно. Айде да помислим малко преди да пишем ,окау? :)

пп Федерация не знам за какво говориш , кой те е псувал ?
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

enx написа:Цитат(enx @ Oct 1 2009, 07:21) Изпаднал , не го казвам от злоба а от основателни съмнения след всичката пумия с която ни заливаш . Колкото до gerodzvero = RA да го изгони някой е невъзможно. Айде да помислим малко преди да пишем ,окау? :)

пп Федерация не знам за какво говориш , кой те е псувал ?
Който пита пишеш се Noskill сега ще кажеш не съм аз но преди 20 мин видях играч в РА който се пишеше enx а носчо го нямаше а беше лидер а сега пак е там а точките ви са еднакви
Последна промяна от federaciq на чет окт 01, 2009 7:32 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Рояле, хайде да не звъниш без да те натискат. Тука по горе се стовариха обвинения към хора които не присъстват въпреки, че в чиста колегиална атмосфера преди дни на въпросът на СССР, в лицето на динко, къде е Геро им беше отговорено.
enx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от enx »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Oct 1 2009, 21:26) Който пита пишеш се Noskill сега ще кажеш не съм аз но преди 20 мин видях играч в РА който се пишеше enx а носчо го нямаше а беше лидер а сега пак е там а точките ви са еднакви
Да това съм аз ама не виждам какво общо има с темата тук . Каквото съм ти писал е лично мнение и геро няма нищо общо не е ли ясно ?
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

enx написа:Цитат(enx @ Oct 1 2009, 07:38) Да това съм аз ама не виждам какво общо има с темата тук . Каквото съм ти писал е лично мнение и геро няма нищо общо не е ли ясно ?
кой е казал че трябва да има нещо общо

димо когато обвинявам някой знам какво говоря напускам РА по същата причина както рампи и още много други вече не сме съюза който бяхме

(играем за няква класация а не за кеф) освен това колкото пъти помоля за помощ толкова ми е отказвано с малко исключения

има и още много но ще го спестя на форума за да не лъснат някои голи истини

сега да видим дали ще има красиви битки като тези в които ра е от ляво а не от дясно
Последна промяна от federaciq на чет окт 01, 2009 7:52 pm, променено общо 1 път.
enx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от enx »

Какви са тея "голи истини" ? Не се вкарвай в некви филми на никой не си интересен .

пп Ще ме извинява инсо за многото спам в неговата тема ама така се получи :c022:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

enx написа:Цитат(enx @ Oct 1 2009, 08:04) Какви са тея "голи истини" ? Не се вкарвай в некви филми на никой не си интересен .

пп Ще ме извинява инсо за многото спам в неговата тема ама така се получи :c022:
Абе ти каза,че не си ме псувал ама после друго излезе аде стига лъга,просто може да засегна хора които са ми приятели и затова няма да кажа нищо

пп

що за човек си предложих ти над 5 пъти да спрем със споровете и да продължим като отбор ама трябваше да ме псуваш да се заяждаш и да ме провокираш

еми по-умния отстъпва за това стана лидер да ти гледам сеира щото като видях кви почна ги дрънкаш като дете майка си ама напускам няма се върна бла бла ми писна
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

да си призная изобщо не съм наясно с ваще филми за лидерства,класации,съюзи и прочие РА ....... ама вземам да си мисля че доста от вас живеят в някакъв много тъп виц :yako:

язък че пишете глупости на хубавите битки на човечеца
Последна промяна от TARATORcho на чет окт 01, 2009 8:42 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”