геро напусна защото е в чужбина след това хеб стана лидер ,но му се наложи да модне(нова работа)Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Oct 1 2009, 07:01) Не разбирам защо като покажете нещо интересно от играта веднага го разваляте с дребна злоба. Ако толкова ви интересува съдбата на Геро, защо не изчакате да се завърне и тогава да го питате защо държеше да бъде махнат от съюза временно.
И апропо в СССР говорите ли си помежду си или не?
после аз станах лидер за 2 дена енх се подразни за дето казах да не пишат във форума (да не обръщат внимание на правокаций) и истърпях супер много обиди аз,като добър мирянин се извиних(макар че бях добре напсуван),но егото му е голямо и продължи аз съм бил виновен за всичко че съюза бил такъв онъкъв от това което той ми каза разбрах,че май и геро мисли същото,като него и реших да дам лидерството на човека който ми каза колко ме обича за да оправи нещата и напуснах тъй като без мен ще се оправят по-добре(нали аз съм бил виновен за положението им)
ето сега се извинявам публично на РА,че са на такъв хал че ги зануляваха че получават тиквени медали и че Хитлер загуби войната ем виновен съм признавам аде приятна игра