[СССР]InSO vs. разни там ...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 1 2009, 02:19) А светни ни деее, да изгоните Геро(една от иконите на RED ARMY) и да си сложите шеф пе.....ст, опс федераст

чек да видиш то цяла сапунка стана :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Май вече не съм аз най-умразния човек във форума :a055:
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Bay the way...

Ако ИнСо си търси гадже/забивка да пита за номера ми :P
Последна промяна от mega_alien на чет окт 01, 2009 5:37 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Oct 1 2009, 16:28) Май вече не съм аз най-умразния човек във форума :a055:
не,не ..... не си най-мразения .....аз даже мноо ти се радвам като пишеш,че става спам,а аз само това и чакам :c022: :n038:
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Значи за Геро да разбирам, че защото е в чужбина, да не падате в класирането сте го поизгонили ... Еми много хубаво, само дето в един съюз не правят така ... И Николай беше в мод достатъчно дълго време, ама никой не си прави труда да го гони ... Как да е... Явно класациите са нещо повече ...
Рампейдж, изобщо нямаш право на глас. Ама изобщо. Детето в мен си се обажда когато иска, защото доколкото знам сме свободна държава и всеки има право на глас. Ама преди време казах нещо на Ейлиъна - да спре да говори като е ядосан. Вижда се злорадството в поста ти .. Съжалявам, че играчите на РА капят, ама не съм аз виновен, че не се пазят. Аз като не се пазя, ще ме ударят. Затова като нямам тази възможност - мод или дел. А за зомбясването ... Ако мислиш, че ученето и зомбясването са две неща, които могат да вървят паралелно, много се лъжеш. Още повече, че ако трябва да съм честен, съм задължен да ходя на лекции. Защото иначе се пишат наказания и непоряди ... Ама няма смисъл да обяснявам, то който е достатъчно ГОЛЯМ ще ме разбере, те лапетата знаят само да се дърлят.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 1 2009, 06:09) Значи за Геро да разбирам, че защото е в чужбина, да не падате в класирането сте го поизгонили ... Еми много хубаво, само дето в един съюз не правят така ... И Николай беше в мод достатъчно дълго време, ама никой не си прави труда да го гони ... Как да е... Явно класациите са нещо повече ...
Рампейдж, изобщо нямаш право на глас. Ама изобщо. Детето в мен си се обажда когато иска, защото доколкото знам сме свободна държава и всеки има право на глас. Ама преди време казах нещо на Ейлиъна - да спре да говори като е ядосан. Вижда се злорадството в поста ти .. Съжалявам, че играчите на РА капят, ама не съм аз виновен, че не се пазят. Аз като не се пазя, ще ме ударят. Затова като нямам тази възможност - мод или дел. А за зомбясването ... Ако мислиш, че ученето и зомбясването са две неща, които могат да вървят паралелно, много се лъжеш. Още повече, че ако трябва да съм честен, съм задължен да ходя на лекции. Защото иначе се пишат наказания и непоряди ... Ама няма смисъл да обяснявам, то който е достатъчно ГОЛЯМ ще ме разбере, те лапетата знаят само да се дърлят.
Ване тебе никой не те обвинява,до ся ми четоха конско :lol:

пп
да видим сега кого ще обвиняват може и пак да съм аз знае ли човек :c022:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

enx написа:Цитат(enx @ Oct 1 2009, 19:13) Браво на инсо ! Отличен пилот е няма как да си изкривя душата и да кажа друго.
Иначе спокойно gerodzwero е в чужбина но скоро ще си дойде :crazy_pilot:
Факт е обаче , че с федерацията начело вече ударихме дъното този рунд .

ПП. На изпадналия проблема е ясен - не е бил с жена(или мъж май в неговия случай) много време .

Злобичкатааааааааааа :lol: Аз само препредавам думи, единствено лиричното отклонение за ИнСО и стихчето накрая са мое дело :) Но като гледам школата на РА за простащина продължава да работи БЕЗ-отказно :) Справка - в подписа ми и мненийцето на енкс-чу :)

P.S. Извинявам се много, че ви се подиграваме, задето от ламтене за тиквения медал си изгонихте най-старият и най-добър играч :( :lol: Уверявам ви - беше напълно нарочно! :c022:

P.S.2 Ае на спамааааааааааааааа :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Oct 1 2009, 06:42) Злобичкатааааааааааа :lol: Аз само препредавам думи, единствено лиричното отклонение за ИнСО и стихчето накрая са мое дело :) Но като гледам школата на РА за простащина продължава да работи БЕЗ-отказно :) Справка - в подписа ми и мненийцето на енкс-чу :)

P.S. Извинявам се много, че ви се подиграваме, задето от ламтене за тиквения медал си изгонихте най-старият и най-добър играч :( :lol: Уверявам ви - беше напълно нарочно! :c022:

P.S.2 Ае на спамааааааааааааааа :)
ангеле ти мене да знайш как ме псуваха като съюзник пък за вас кво остава :c022:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Не разбирам защо като покажете нещо интересно от играта веднага го разваляте с дребна злоба. Ако толкова ви интересува съдбата на Геро, защо не изчакате да се завърне и тогава да го питате защо държеше да бъде махнат от съюза временно.

И апропо в СССР говорите ли си помежду си или не?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Oct 1 2009, 21:01) Не разбирам защо като покажете нещо интересно от играта веднага го разваляте с дребна злоба.
И аз мога да те попитам същото. Ама няма да го направя, че току-виж си ме баннал, щото ти се говори на въпреки.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”