Вчера се чудех чий е тоя Трабант пред "Тракийската Принцеса".Да не е бил твоя?Karbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Sep 27 2009, 22:06) Па сериозно де - Вече и предложение за бартер имам - но не моем се разберем за екстрите - моя е с централно заключане /от китайски катинари/ другата е с ел стъкла -/стъклата отделно -ел . е нагревател от Мечта/.
Автомобили
- oilvk
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
- Контакти:
Мда, намерих веригите от катинара, едни ръждиви такиваKarbankal написа:Цитат(Karbankal @ Sep 27 2009, 22:19) Брех . - Сина е бил ... . Взел е ключа от бараката и ми отключил централното заключване...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Единствената кола с която не съм катастрофирал.
Защото не съм я карал трезвен.
и като и пуснеш седалките става равна спалня
MeriAn: вече се вижда
Защото не съм я карал трезвен.
и като и пуснеш седалките става равна спалня
MeriAn: вече се вижда
Последна промяна от BEC на нед сеп 27, 2009 9:16 pm, променено общо 1 път.
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Ми фиат уно 1.3 за което имах проекти за 1.4 турбо ... ама така и не стана , мина ми мерака
Иначе Голф IV tdi pd 115 хп кат му предстоят модификаций - чипосване blow off , ( ТДССССССССС ) , да разкарам катализатора , да сменя турбото или да надуя тва ( сиг ше е ново ), голем кулер , дюзи от 2.5 тди-то .... Нови джанти ... 17ки със борд , тряя си зема един 'убав "Пайнер" да ми пее , да си сложа 2 елипски и на кората ( Херцаааа ) и няква туба колкот да има.
Туй то , за ся голфчето ми е във сток вариант само със затъмнени прозорци и оправено абс. по него.
След тва ше се мисли за е30-е34-е39 , ако падне акциза отнасям един 8мак нараво :D Ама за него ше тряя си продам апартамента че да го направя както аз искам :D
Иначе Голф IV tdi pd 115 хп кат му предстоят модификаций - чипосване blow off , ( ТДССССССССС ) , да разкарам катализатора , да сменя турбото или да надуя тва ( сиг ше е ново ), голем кулер , дюзи от 2.5 тди-то .... Нови джанти ... 17ки със борд , тряя си зема един 'убав "Пайнер" да ми пее , да си сложа 2 елипски и на кората ( Херцаааа ) и няква туба колкот да има.
Туй то , за ся голфчето ми е във сток вариант само със затъмнени прозорци и оправено абс. по него.
След тва ше се мисли за е30-е34-е39 , ако падне акциза отнасям един 8мак нараво :D Ама за него ше тряя си продам апартамента че да го направя както аз искам :D
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
-
charovna