Борба между сийтъри,feat RoYaL

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 27 2009, 20:17) то кат чели и аз не ходя на училище и не спя :) мда добрече ми дадоха :P

О, като знам колко е сериозен \"контрола\" в училище, направо си жив да те ожaлим - па и добра активност регистрираш, нищо че ходиш на училище - не вярвам да е сиитинг, то в АНСР наказани досега никога не е имало :lol:
Последна промяна от Fallen_angel на нед сеп 27, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 27 2009, 20:20) О, като знам колко е сериозен \"контрола\" в училище, направо си жив да те оялим - па и добра активност регистрираш, нищо че ходиш на училище - не вярвам да е сиитинг, то в АНСР наказани досега никога не е имало :lol:
епа винаги можеш да видиш че през седмицата от 12:30 до 7-8 съм оффлайн пък ти ми говори за контроли :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Супер темичка, много ме кефи.
Няма да влизам в излишни полемики, само ще кажа, че не съм обещавал на румпи да не го нападам :D И също ще кажа, че доклада от спай-а миго даде жорказ.
За невромансера се отнася същото, отказах му официален алианс даже :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Така е вярно, няма смисъл от излишни полемики но да те попитам все пак тъй като
Румпи каза а аз съм сигурен че това е вярно ти сигурен ли си че ти си бил на компа тази
сутрин когато ме удари да не е бил някой друг който ни няма хронологията от скайпа
и не знае че бяхме сключили примирие - до решаването на един друг въпрос а това
за официалния алианс беше само проба за да те пробвам дали ми кроиш шапка и излязах
прав, но като се замисля сериозно надали има играч във тази игра на когото ти да не кроиш шапка
пък бил ти той и най-добрия приятел , а пардон Сийтър :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Sep 27 2009, 20:32) Така е вярно, няма смисъл от излишни полемики но да те попитам все пак тъй като
Румпи каза а аз съм сигурен че това е вярно ти сигурен ли си че ти си бил на компа тази
сутрин когато ме удари да не е бил някой друг който ни няма хронологията от скайпа
и не знае че бяхме сключили примирие - до решаването на един друг въпрос а това
за официалния алианс беше само проба за да те пробвам дали ми кроиш шапка и излязах
прав, но като се замисля сериозно надали има играч във тази игра на когото ти да не кроиш шапка
пък бил ти той и най-добрия приятел , а пардон Сийтър :lol: :lol: :lol: :lol:
Е питай, ама ще стане голям цирк, ако ще правим своеобразно шоу - цената на истината.
Все пак, ще ти отговоря.
Абсолютно съм сигурен, и както ти казах и в играта - ти ми каза, че преценката си е моя, да си правя каквото искам. А после идваш им и казваш, че ти само ей така си го казал, очаквайки нещо друго. Ами, остани си с очакванията тогава.

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Брех, изкарахте си кирливите ризи :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Sep 27 2009, 22:17) Брех, изкарахте си кирливите ризи :)
Тъй требе :)

Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

яката работа :) тепане е важно да има бре!!!!
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

xeb написа:QUOTE (xeb @ Sep 27 2009, 19:12) влезте вижте SiXKiLLeR , един ден го нема , да не стане беля :р
Понеже спомена ника ми - не са ме сиитвали до сега няма да ме сиитва никой и за в бъдеще. Нямаше ме над 24 часа действително затова и сейва беше дълъг. Нямам излишни модове които да ползвам за щяло и нещяло. Гледам голяма драма докато ме нямаше е станала и ще следя внимателно :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Нещастна история. Сийт,трагедии в няколко действия. Мисля че е достатъчно малоумно, дори да си помислиш да наказваш някой заради празни думи на друг.Няма го нита в съда,нито в света.Само в този форум са капацитетите. Вечните. Несменяемите. Ако се наказва по думи,всички писали в тази тема трябва да имат 10 годишен бан от играта. Без изключение. Румпи - битките са за трибуните. Ако искаш ги пусни там,преди да си изгърмял с пожизнен читателски статус.
Отговори

Върни се в “Off Topic”