Борба между сийтъри,feat RoYaL

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Реших да пусна темата тук,не в трибуните за да се посмеете всички заедно и без друго играта е само за смях.

Става въпрос за битка между мен и Роял във 2ра вселена.За хората които не знаят,нямаше ме 3 дена и бях изгонен от ANSR с цел да не падат в класацията.Роялеви му глупоти.Разбрахме се като се прибера да ме приемат в съюза отново.Прибрах се,подадох молба,но бяхме забравили за 7-те дена.Хубаво,разбрахме се да чакаме още 3-4 дена.Въпросните ми бивши,а надявах се и настоящи съотборници не пропускаха да ме летят,уж недоразбрали,не обръщах внимание на някакви си откраднати ресурси.В деня на битката излязох рано сутринта за даскало.Разбира се не пропуснах да си намеря сийтър,класически изпълнения на съюза.Гледаме си се така докато сме на даскало от край време,да дори и с роялев,но не той ме гледаше във въпросният ден.За всеки задал си въпроса как не са ви хванали,вече може би 2-3 поредни години,абе да не правим повече сийтърите.Та..прибрах се около 10 часа вечерта,че имах работа през деня,сейвъна ми кацаше в 00:37.До този момент само аз и дневният ми съютър знаехме за това.Около 11 часа вече не можех да гледам,не ми се правише сейвън затова писах на роялев да ме гледа до към 1 часа,казах му в колко ми се връща сейвъна,а той ме отряза.Не го виня,може и секс да е почнал да прави..Заебах това да си търся сийтър,оставих трансите по колониите и легнах да спя без аларма,че не ми се занимаваше.Викам си се събудя към 1 часа,дано не ме ударят.

Лягам аз,по едно време се отварят очичките,към 1 и 30.Чай да влезем у булфето да видим какво е станао.Аи 15-на атаки,10 от уж съотборници и разбира се сийтърчето да не пропусне да се разпише.Човекът,от когото не съм имал шпионаж в близките 2 години,човекът с когото сме се сийтвали не знам си колко стотин пъти,човекът зад кого винаги съм бил показа ранкърското в себе си.Имах го за точен,но това топа е страшна работа.Ето и битката,поздравления роялев.

http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=a ... 09-24-0-58

RoYaL vs Iskraa

Когато станах видях,че и жорказ ме лети.Теглих някъв рес от борсата,купих кръсти и го срещнах,заебах реца и поисках код за изтриване на акаунта.Прекалено много се забави кода затова модирах.Сега спирам мода и след малко се делвам.Поздравления,играта замря точно заради подобни изпълнения,не ме е яд,просто не го очаквах от роялев.

Ето битката с жоро.

http://un2.bulfleet.com/doklad.php?id=1 ... 09-24-1-49

jorkaz vs Iskraa

Ще ви помоля за едни бек-ъпи,че си струва сеира на най-добрия в тази игра.ГГ рори :)
Последна промяна от rumpolino на нед сеп 27, 2009 5:12 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

сиидвали или не ...така става не си 1вия на които се случва това ...а и наказания няма да има ,дори след признанията .....
некак си работата невърви ама какво да се прави

аз се чудя ако снимам некои че си пие докато е онлаин а нема комп около него- ше го накажете ли .... :P :P

Карбанкал -Чудя се само дали ти е вродено ....

еми може и вродено да ми е ....трева некои генетик да питам
Последна промяна от Pipo на нед сеп 27, 2009 5:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Sep 27 2009, 18:52) аз се чудя ако снимам некои че си пие докато е онлаин а нема комп около него- ше го накажете ли .... :P :P
стига да има лична карта до него и също така удостоверение че това е въпросния играч, пред съд може да го изпратим даже
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пич ти май се друсаш.Къде съм поискал наказание за роял.Щях ли да пускам темата,ако знаех че ще го накажат за това? Не се обаждай като не знаеш..

Карб,че те гледам-четеш.Та да те поздравя,миналия рунд като ме удари в същата сутрин като ударихте роялев той беше на смяна да ни гледа,а заспал на компа :*
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

Pipo написа:QUOTE (Pipo @ Sep 27 2009, 18:52) сиидвали или не ...така става не си 1вия на които се случва това ...а и наказания няма да има ,дори след признанията .....
некак си работата невърви ама какво да се прави

аз се чудя ако снимам некои че си пие докато е онлаин а нема комп около него- ше го накажете ли .... :P :P
Не забравяй час и дата да има на снимката :)
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Паролата не съвпада
Изтрити планети: 826
Изтрити планети: 1450
Изтрити планети: 1479
Изтрити планети: 1483
Изтрити планети: 1547
Изтрит акаунт: 142186
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!

Чао-чао булфи..

Ще помоля за бек-ъп на битката.Ако не друго,поне красива беше,при условие,че направих флота за 3 дена.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

влезте вижте SiXKiLLeR , един ден го нема , да не стане беля :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Споко бе,има ги и морални в съюза :D Не са много де,ама ги има :P
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 27 2009, 19:19) Споко бе,има ги и морални в съюза :D Не са много де,ама ги има :P
:a055: мерси за комплиментите, почувствах се забравен
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

AncienT_SouL и той гърмя преди малко , нема ли да се похвали , па и инсо :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”