Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 25 2009, 13:33) Моля те, много те моля, регни се във Вселена 2 !!!!! Обещавам, че ще пиша на всеки с дини във вселената да не те затрива, само и само ИнСО да ти разшири отверстията(разбирай да ти очука ауспусите на кръстовете от бой).Обещавам го най-тържествено!!!! :74:

Как няма да е параноик, като се тупа от няколко месеца в гърдите какъв е боец и как всичките миньори са ламуги, как не са играчи и т.н.С такова репчене естествено, че ще го затрият за отрицателно време.Има една приказка - "Да би мирно седяло, да не би чудо видяло".

Аз пък бих си изтрил всички колонии и ще отида до главната на ИНСО и ако неми бутне и един транс до края на третината,ко праим???

Баси в тая втора вселена са се събрали само виртоозите на играта!

пп.това че някои съюз не е решил да изтрие на някои 5-те планети на веднъж,не значи че неможе да го направи!!! :crazy_pilot:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Sep 26 2009, 02:17) Аз пък бих си изтрил всички колонии и ще отида до главната на ИНСО и ако неми бутне и един транс до края на третината,ко праим???

Баси в тая втора вселена са се събрали само виртоозите на играта!

пп.това че някои съюз не е решил да изтрие на някои 5-те планети на веднъж,не значи че неможе да го направи!!! :crazy_pilot:
Тебе кой те натиска, та да бибипкаш? Тука специално сравнението е за мортал, така че ако обичаш - гледай си в канчето и не се бъркай :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Dart_Maul
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 02, 2008 6:40 am
Контакти:

Мнение от Dart_Maul »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Sep 26 2009, 01:29) Dart Maul

не мипиши на лична няма да излезе нищо между нас не си мой стил

та ето за какво връщане

сумати време ме караше да оставя флота да прайм битка оставих го литна пусна няколко спая и върна с оправдание че си щял да бъдеш наказан

и после модира
Аз твоята насока у лево я знам а ма пак чак толкоз!
Ти си болен бе фе....роске.Биех те в 3 тия рунд но кой си ти че да ти обяснявам.........
Последна промяна от Dart_Maul на съб сеп 26, 2009 1:19 pm, променено общо 1 път.
Причина: Внимателно с епитетите!
[url=http://www.signaturebar.com/][/url]

[color=#FF0000]Can't Tell Me Nothing[/color]
[color=#FF0000][url=http://www.youtube.com/watch?v=_KsLsWMlu_g]Dirty Money & B.I.G -Angels[/url][/color]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[b]В ПЕНСИЯ![/b]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

А не може ли да са два коефициентите - един по статистически (рес+бойни) и един само по бойни?
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ако може и три да са + един само по ресурсни. И 20 ваканции. И 10 протекции. И ако може като удариш собствен флот, да дава бойни точки. Поне да има как да се забавлявам в половиния час който размодирам.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Няма да е зле да се махнат протекциите. Но броя на ваканциите да остане същия :)
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз бих се включил ако има 90 протекции по 24 часа, мини 50, а и да се измисли още някоя нова, например - мина "боди", да лъскаме ръжда от боен флот ( ам и тя на 50 ниво ) :c022:
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Ей, ей! Сержант, за модове и протекции не съм споменавал нищо! Не ми преписвайте чужди думи! До момента през целия си престой в БФ съм ползвал може би 1 единствен път мод и то когато харда на лаптопа ми се пре... самосъешаване. Протекция не знам въобще пускал ли съм. Като ме ударят, ударят - боли ма полевака, дето се вика. Значи не съм отделял достатъчно внимание на играта и не съм обгрижвал с достатъчно любов пилотките си. За това пък - на някого съм му напълнил трюмовете :a022: Лошо няма. Собствен флот съм удрял... единствено когато вече не съм можел да чета и имената на мисиите са ми се сливали. Ако за това почнат да се дават бойни точки, ще ви съдя за пропуснати поли и нанесени физически поражения от крайно тежък характер, изразяващи се в увреждане на черния дроб :P :P :P Просто никога инъче не бих тръгнал да троша мои картинки с други мой картинки, а така по-честичко ще се случват "гафове".
Друго имах впредвид с два коефициента - при натрупване на статистически точки всичко си е ясно... поне на теория. За коефициент по бойните идеята ми се гради на това, че вечно има оплакващи се, че са нямали по кого да летят. С такава допълнителна възможност за подбор на компоненти, които би трябвало да са с теоретично равностоен флот, ще се позатворят малко усти (е, и ще се поотворят малко от другата страна).
За коеф по ресурсни - мислех (оопс, излъгах - аз още не мога да мисля ясно, ще утрепя съкилийника си!) да го фомулирам по начин да са два коефа рес и бт, но така топа бяга напред и копа ли копа ли копа ли копа ли, строи камари летателни апарати, но без да се бие, че ще го полази някой, което пък е инвестирал играта си във въпросните хвърковати ламариииий. Омагьосан кръг. Ъх, стига съм писал глупости, другия път като отивам някоя вечер някъде ще си излизам от акаунта да не пиша глупости после.
Последна промяна от ????? ?????? на съб сеп 26, 2009 3:53 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Е то това копане свършва, рано или късно... :a022:
Друг е въпроса, че днешната младеж не се труди... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 25 2009, 12:33) Моля те, много те моля, регни се във Вселена 2 !!!!! Обещавам, че ще пиша на всеки с дини във вселената да не те затрива, само и само ИнСО да ти разшири отверстията(разбирай да ти очука ауспусите на кръстовете от бой).Обещавам го най-тържествено!!!! :74:

Как няма да е параноик, като се тупа от няколко месеца в гърдите какъв е боец и как всичките миньори са ламуги, как не са играчи и т.н.С такова репчене естествено, че ще го затрият за отрицателно време.Има една приказка - "Да би мирно седяло, да не би чудо видяло".
Ми нали ми летяха всеки ден с дини от СМЕРШ миналия рунд да не би нещо да ми сториха случайно???Знам как да се вардя не бой се пък и да ми бутнат всички планети за една нощ какво означава според теб?Че това да не би да е критерий за това дали си играч или не?Ако много хора решат да те изтрият ще го направят и пак ще те попитам какво от това а във втора няма да се регвам защото не ме кефи играта там!И бих искал да добавя че не твърдя че всички дето копат са ламуги,бъркаш ме май с някой друг,винаги съм твърдял че всеки може да играе както му е кеф и точно ти не може да даваш акъл как се играе играта.Ти си копай аз ще си се бия и така ходи се ........ някъде.

"ИнСО да ти разшири отверстията"-за това ще ти отговоря че може само неговите да си разшири защото не виждам как би могъл да го постигне все много са ми се канили и все с празни ръце са оставали...
Последна промяна от m0rtaL на нед сеп 27, 2009 12:31 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”