Ей, ей! Сержант, за модове и протекции не съм споменавал нищо! Не ми преписвайте чужди думи! До момента през целия си престой в БФ съм ползвал може би 1 единствен път мод и то когато харда на лаптопа ми се пре... самосъешаване. Протекция не знам въобще пускал ли съм. Като ме ударят, ударят - боли ма полевака, дето се вика. Значи не съм отделял достатъчно внимание на
играта и не съм обгрижвал с достатъчно любов пилотките си. За това пък - на някого съм му напълнил трюмовете

Лошо няма. Собствен флот съм удрял... единствено когато вече не съм можел да чета и имената на мисиите са ми се сливали. Ако за това почнат да се дават бойни точки, ще ви съдя за пропуснати поли и нанесени физически поражения от крайно тежък характер, изразяващи се в увреждане на черния дроб

Просто никога инъче не бих тръгнал да троша мои картинки с други мой картинки, а така по-честичко ще се случват "гафове".
Друго имах впредвид с два коефициента - при натрупване на статистически точки всичко си е ясно... поне на теория. За коефициент по бойните идеята ми се гради на това, че вечно има оплакващи се, че са нямали по кого да летят. С такава допълнителна възможност за подбор на компоненти, които би трябвало да са с теоретично равностоен флот, ще се позатворят малко усти (е, и ще се поотворят малко от другата страна).
За коеф по ресурсни - мислех (оопс, излъгах - аз още не мога да мисля ясно, ще утрепя съкилийника си!) да го фомулирам по начин да са два коефа рес и бт, но така топа бяга напред и копа ли копа ли копа ли копа ли, строи камари летателни апарати, но без да се бие, че ще го полази някой, което пък е инвестирал играта си във въпросните хвърковати ламариииий. Омагьосан кръг. Ъх, стига съм писал глупости, другия път като отивам някоя вечер някъде ще си излизам от акаунта да не пиша глупости после.