Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

Bezhadeath написа:Цитат(Bezhadeath @ Sep 25 2009, 18:22) Да е прави сте, тъпо е че има хора които стоят на ниски точки, но аз ако играя по начина по който играта ми доставя най-голямо удоволствие, тоест много битки, в един момент най-слабите които ще мога да бия ще имат 2 пъти по силен флот от мене. Може би има начин да се справиш с такава ситуация, но на този етап аз не виждам как.
Това е твой проблем, не мислиш ли? Това означава, че начина ти на игра е погрешен, а не че правилата са кофти ;)
Тази игра е стратегия, не е "битки" или както там вие по- младите му казвате "пуцалка"....

Едит: Дори и когато някой е с 2 пъти по- силен флот от твоя, дори и тогава има варианти да го тормозиш или да се сп равиш с него... Ако не вярваш, питай някой от по- опитните играчи.... Мислете, намерете начин да го направите.... За това се казва "Стратегия" :p140:
Последна промяна от charovna на пет сеп 25, 2009 4:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Bezhadeath написа:Цитат(Bezhadeath @ Sep 25 2009, 04:22) Да е прави сте, тъпо е че има хора които стоят на ниски точки, но аз ако играя по начина по който играта ми доставя най-голямо удоволствие, тоест много битки, в един момент най-слабите които ще мога да бия ще имат 2 пъти по силен флот от мене. Може би има начин да се справиш с такава ситуация, но на този етап аз не виждам как.
Ми грабежи,постоянни атаки,тормоз,знс,бомбери... Я му фрасни планетата дето му е флота със знс пък да видим
обичам женичките обичам ги всичкитее
Bezhadeath
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 10, 2009 9:20 pm
Контакти:

Мнение от Bezhadeath »

Не играя на ЗНС-та... докато извадя ще е свършил рунда.... играя на бомбери скаути и спиидъри щото всички са на лазарни и така си съчетавам проучванията.
I close my eyes
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Bezhadeath написа:Цитат(Bezhadeath @ Sep 25 2009, 05:10) Не играя на ЗНС-та... докато извадя ще е свършил рунда.... играя на бомбери скаути и спиидъри щото всички са на лазарни и така си съчетавам проучванията.
Както каза Чаровна тази игра е стратегия всеки сам си яизбира как да играе,ти си избрал сега ще си сърбаш.
Потребителски аватар
Dart_Maul
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 02, 2008 6:40 am
Контакти:

Мнение от Dart_Maul »

Bezhadeath написа:QUOTE (Bezhadeath @ Sep 25 2009, 19:10) Не играя на ЗНС-та... докато извадя ще е свършил рунда.... играя на бомбери скаути и спиидъри щото всички са на лазарни и така си съчетавам проучванията.
В случая си нокс тогава какъв е проблема имаш търговски център ...(ако ти говори нещо!)По мой наблюдения бързо можеш да дръпнеш в ресурсните точки само от търговия и т.н Успех с стратегията ти на игра.
federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Sep 25 2009, 19:26) Както каза Чаровна тази игра е стратегия всеки сам си яизбира как да играе,ти си избрал сега ще си сърбаш.Ми грабежи,постоянни атаки,тормоз,знс,бомбери... Я му фрасни планетата дето му е флота със знс пък да видим
Ееее идоле ти за себеси не можеш да избереш стратегия тръгна на хората да им даваш съвети чак ЗНС-та нямам думи!
Последна промяна от Dart_Maul на пет сеп 25, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.signaturebar.com/][/url]

[color=#FF0000]Can't Tell Me Nothing[/color]
[color=#FF0000][url=http://www.youtube.com/watch?v=_KsLsWMlu_g]Dirty Money & B.I.G -Angels[/url][/color]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[b]В ПЕНСИЯ![/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Sep 25 2009, 17:56) Има доста варианти за "изнамирането" на ресурс....

И сега към всички:
Моля, не обсъждайте в коефициента за атака дали да влизат бойни точки или не. Този въпрос не стои на дневен ред. Ако варианта беше лош, нямаше да се направи във всички вселени. Научете се да си развивате акаунтите, да се качвате нагоре и нагоре. Представете си, че играта е на нива. С покачването на точките се качват и нивата. Това е така и в тази игра, макар да не е написано. И е естествено играта да се усложнява и да се забавя темпото. Понеже всички опции са достъпни още от самото начало, в смисъл още от 100 точки примерно, тогава варианта за усложняване и за качване на нива са самите играчи. Истината е, че добрите играчи са на високите точки и обратното е вярно. Няма добри играчи на ниски точки. Има изключения, но те са единици и само потвърждават правилото. Варианта за стоене на ниски точки цял рунд и бой по новаците абсолютно отпада.
Ще си позволя да не се съглася, чаровна :) Коефициента за атака както каза диос във вселена спиид не е добре така - потенциалните хора които може човек да напада са много по-малко заради включването на бойните точки в него. Или трябва да се увеличи драстично (мисля че и коефициент 3 няма да е достатъчен) от порядъка на 4-5, или да се направи някакъв праг над който всички да се нападат взаимно. Вземи например водача в класирането Gor, който в момента има 2ма човека в коефициента - 1 от неговия съюз и 1 наказан. Тва неговото се е превърнало действително в някакъв своеобразен сингъл плейър - никой не може да нападне и от никой не може да бъде нападан. А и не само той дори по надолу кръга от хора в коефициента на даден играч е доста ограничен ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Dart Maul написа:Цитат(Dart Maul @ Sep 25 2009, 07:19) В случая си нокс тогава какъв е проблема имаш търговски център ...(ако ти говори нещо!)По мой наблюдения бързо можеш да дръпнеш в ресурсните точки само от търговия и т.н Успех с стратегията ти на игра.

Ееее идоле ти за себеси не можеш да избереш стратегия тръгна на хората да им даваш съвети чак ЗНС-та нямам думи!
за тва ли върна флота
charovna

Мнение от charovna »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Sep 25 2009, 23:07) Ще си позволя да не се съглася, чаровна :) Коефициента за атака както каза диос във вселена спиид не е добре така - потенциалните хора които може човек да напада са много по-малко заради включването на бойните точки в него. Или трябва да се увеличи драстично (мисля че и коефициент 3 няма да е достатъчен) от порядъка на 4-5, или да се направи някакъв праг над който всички да се нападат взаимно. Вземи например водача в класирането Gor, който в момента има 2ма човека в коефициента - 1 от неговия съюз и 1 наказан. Тва неговото се е превърнало действително в някакъв своеобразен сингъл плейър - никой не може да нападне и от никой не може да бъде нападан. А и не само той дори по надолу кръга от хора в коефициента на даден играч е доста ограничен ;)
И аз ще си позволя да не се съглася. Ако си помислиш малко ще се сетиш, че не е така. Проблема е, че няма праг, над който да може да се играе всеки срещу всеки, независимо от коефициента. А вкарването на бойните точки в коефициента за атака лекичко увеличава възможните противници. Тук Диос е прав. Ще видим какво ще решим точно. Дали ще увеличим коефициента или ще сложим праг. Някаква промяна в тази посока определено ще има, но това в никакъв случай няма да е ваденето на бойните точки от коефициента за атака.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ето на това му викам конструктивен диалог :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

Dart Maul

не мипиши на лична няма да излезе нищо между нас не си мой стил

та ето за какво връщане

сумати време ме караше да оставя флота да прайм битка оставих го литна пусна няколко спая и върна с оправдание че си щял да бъдеш наказан

и после модира
Отговори

Върни се в “Off Topic”