niki_god написа:QUOTE (niki_god @ Sep 25 2009, 10:33) Ми, с 8 часов работен такъв не ме изтриха миналата третина(не че при добро желание не биха могли).Мисля в една тема Роял ви обясняваше за безмислието да затриеш някой на n пъти по малко точки, ама кой чете.За какво ти е да триеш такъв като ще го откажеш от игра, по добре удари флота, това евентуално ще го нахъса, после пак и така трупаш бойни точки.Е има дразнещи изключение - типичен пример "героите" от "NO RULZZ" или както там се пише.Те си знаят момчетата.
Мортале едно не разбирам какво му е трудното да вдигаш ресурсни точки и същевременно бойни Вселена 2 е идеалното място за тая цел а това че няма да си първи по бойни точки няма да умаловажи битките които ще правиш а след като минеш 100к тва с бутането на планетите ти може да стане факт единствено защото ти прекалено много шум вдигаш около себе си!Като гледам стаистиката виждам да има хора с доста Wp и минали 100к но един не е качил битка да са го затрили безпричинно а тая параноя необоснована от твоя страна