коефициент х 3 е добре но по ресурсни точки,все пак спийда е известна като бойна вселена нека има и бойни акаунти които да гонят по-добро класиране.
Добива х4 както и проучванията и сградите,без смс известяване стига толкова толериране на"големите"при 2 нива разлика спай да не виждаш/виждат флотата.Да не може да се спайва "зелен" играч-по този начин стига акаунти на примерно 1млн точки да може да спайва акаунт на 2к точки.И нека "големите"си мрънкат и без тва достатъчно много са улеснени от правилата на втора вселена,дайте поне в спийда малко по-различно да е в това отношение,нека и друг тип игра освен с мнооооого ресурсни да бъде успешна,защото не са чак толкова много хората които могат да зомбират като Рояла.Нека има повече начини да се гони победата в рунда,също така предлагам старата система бойни ресурсни 3/1 защото малко скучно ми се вижда във всички вселени да е 1/1 нека тука се бием повече,мисля че така ще е по-интересно,това е моето мнение,естествено че няма да ми се обърне внимание но не ми пука,просто исках да предложа моето виждане.
ps:Може да се помисли наистина и при загуба да се отнемат wp!