Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Ограничаване на броя знс за 1 акаунт колкото планети-толкова и звезди да се полагат.
коефициент х 3 е добре но по ресурсни точки,все пак спийда е известна като бойна вселена нека има и бойни акаунти които да гонят по-добро класиране.
Добива х4 както и проучванията и сградите,без смс известяване стига толкова толериране на"големите"при 2 нива разлика спай да не виждаш/виждат флотата.Да не може да се спайва "зелен" играч-по този начин стига акаунти на примерно 1млн точки да може да спайва акаунт на 2к точки.И нека "големите"си мрънкат и без тва достатъчно много са улеснени от правилата на втора вселена,дайте поне в спийда малко по-различно да е в това отношение,нека и друг тип игра освен с мнооооого ресурсни да бъде успешна,защото не са чак толкова много хората които могат да зомбират като Рояла.Нека има повече начини да се гони победата в рунда,също така предлагам старата система бойни ресурсни 3/1 защото малко скучно ми се вижда във всички вселени да е 1/1 нека тука се бием повече,мисля че така ще е по-интересно,това е моето мнение,естествено че няма да ми се обърне внимание но не ми пука,просто исках да предложа моето виждане. :a055:
ps:Може да се помисли наистина и при загуба да се отнемат wp!
Последна промяна от m0rtaL на ср сеп 23, 2009 6:10 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Единственото смислено нещо в поста ти е послеписът.Другото е както го нарече Диос "дърпане на чергата към себе си".Това твоето не е мнение,а желание за улесняване на собствения тип игра.
Последна промяна от Skullcollector` на нед сеп 27, 2009 8:48 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Предлагам

Невъзможност за смяна на собственик на акк .
Намаляване времето он - разрешено от правилата.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Sep 23 2009, 18:00) Единственото смислено нещо в поста ти е послеписът.Другото е както го нарече Диос "дърпане на чергата към себе си".Това твоето не е мнение,а желание за улесняване на собствения тип игра.
Ми много ясно че има дърпане на чергата,и без това ми омръзна тия като рояла дето зомбират да им е пък най-лесно,но пък мрънкат кооолко"трудно"било в топа,ми значи да си оставят играта да я играят такива зомбита пък другите да го духаме така ли?Ми чергата всеки следващ рунд се дърпа все повече към техния тип игра,за пример втора вселена в момента,колкото повече точки имаш толкова по-лесно буташ тези над 100к точки,това ли е прословутото мото"колкото повече точки ставаш,толкова по-трудна е играта"или май е обратното?Защото всички го виждат това,и не ми излизай с номера и аз да играя така,защото най-малкото нямам това време,та се питам трябва ли човек да е скапано зомби за да има шанс в играта и не губи ли популярност именно заради това?В крайна сметка не е ли по-хубаво да са няколко начините за печелене на по-предни позиции,или дай така праволинейно да са всички вселени-бойни-ресурсни 1/1 има две вселени така,дайте тука да е иначе.Тъй че мисля че има смисъл това което писах по-горе,ако не мислиш така аз поне го мисля :P
А за това "Невъзможност за смяна на собственик на акк .
Намаляване времето он - разрешено от правилата." съм много ЗА
ps:И не си ли дръпнаха тия зомбитата чергата като мрънкаха миналия рунд че можели да им летят малки акаунти а те не можели егати примадоните,да не им се нарушава спокойствието правилата направиха играта по техен вкус.
Последна промяна от m0rtaL на ср сеп 23, 2009 9:48 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Морталче, като искаш да летиш по големи и големите ще летят по теб. Това е положението. При този начин на изчисляване на бойните точки, даже ресурсните трябва да имат по-голяма тежест. Че то какво ми е, стоиш си на 20к, биеш днес 2 касички, ей ти 20к бойни точки и айдеей ... Я станеш, я не станеш 200-300к през целия рунд и после се биеш в гърдите, че си най-великия. Е да, ама не. И аз нямам време за игра, ама гледам да не стоя на малко точки и да дебна новобранките. Па и нали сте силни, нека няма смс, така ще летиш по големите, ама като литнеш по тях, нека те ти летят, че да ти е по-интересно. Ама като има 2 нива разлика в шпионажите нека видим дали ще посрещнеш трансите или ще избегаш.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Миналата третина нямаше триене със звезди от топа към ниските акаунти. Така че тези твърдения са несериозни. Поне за сега. Обаче, би ли ми обяснил - ако си оставиш флота за половин - един час без надзор,има ли значение кой те е разбил? Дали играча ще е на 50к или 1 мил ? Крайния резултат е един и същ - невнимателният няма флот. Действието е еднакво за всички акаунти - шпионаж,полет и прассс Сейф на флота - няма прасс :) Но в момента ти си противоречиш. Хем се оплакваш че големите те биели,хем искаш превес 3/1 бойни точки,та да можеш ти да биеш малките и новаците на малки точки и да се катериш по класацията. Хитро.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

мортал - далече си от истината за 2 вселена -Топа лети та се къса -и се бие помежду си -това че доста хора вече преминаха границата и участват в събитията е друго ..... Очаквай третата третина -тя ще е още по интересна . Сега коментираме спиид -и твойте напъни да измислиш нещо...
Последна промяна от Karbankal на ср сеп 23, 2009 10:05 pm, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

dios написа:Цитат(dios @ Sep 23 2009, 20:53) Миналата третина нямаше триене със звезди от топа към ниските акаунти. Така че тези твърдения са несериозни. Поне за сега. Обаче, би ли ми обяснил - ако си оставиш флота за половин - един час без надзор,има ли значение кой те е разбил? Дали играча ще е на 50к или 1 мил ? Крайния резултат е един и същ - невнимателният няма флот. Действието е еднакво за всички акаунти - шпионаж,полет и прассс Сейф на флота - няма прасс :) Но в момента ти си противоречиш. Хем се оплакваш че големите те биели,хем искаш превес 3/1 бойни точки,та да можеш ти да биеш малките и новаците на малки точки и да се катериш по класацията. Хитро.
Не е еднакво и много добре го знаеш скоростта е едно от най важните неща в играта едно е някой да те стигне за 20 минути и друго е за 6 нали?И не се оплаквам че са ме биели големите защото не можаха миналия рунд нито веднъж,но не е в това въпроса,и да много голямо значение има дали би ме разбил такъв на 50к или на 1млн точки,дебалансира се класирането големия акаунт е с пъти по-бърз,което означава че шанса пръв да удари по принцип е по-голям от този на по-малкия акаунт,и какво се получава-факта че "примадоните"от топа могат по-бързо да ударят забравения флот и още повече да дърпат в класирането като имам предвид и колко е лесно събирането на реца съответно от тях сравнение с малките,аз лично като играч винаги съм се стремял да вдигам повечко скорости сравнение с конкуренцията,но големите не са ми по силите,а не мога да ги вдигна толкова защото реално няма да има по кой да летя защото с много скорости флота е доста по-малък...и още нещо при добив х8 има много новаци които бърже стигат 100к,големите го удрят и се "катерят"по класацията както ти го каза.Хитро.
Затова имам желанието да се променят правилата,за да е по-честна играта,и ми кажи как така ще ми е удобно като много добре знаеш че малко ацц не може да литне на тоя с 1млн точки най малкото заради смс-а,а обратното е толкова лесно....или пак е в моя полза това???
И Карбанкал относно репликата ти "мортал - далече си от истината за 2 вселена -Топа лети та се къса -и се бие помежду си -това че доста хора вече преминаха границата и участват в събитията е друго ..... Очаквай третата третина -тя ще е още по интересна . Сега коментираме спиид -и твойте напъни да измислиш нещо..."ще ти отговоря-да сигурен съм че се скъсват да летя помежду си...но и по тези които са прескочили прага от 100к нали?
Последна промяна от m0rtaL на ср сеп 23, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ми нормално е и да летят по тях. В случая се лети май по всичко бяло и сиво. Нали се сещаш, че тези, които минат 100к по принцип не са чак толкова боси, че да не могат да отреагират. Там вече става едно леееекинко дебнене. Ама защо ли трябва да обяснявам на най-добрия играч ... Само дето с тези промени във 2ра доста се поразчупи играта. Само дето има смс-и, ама карай да върви. Надяваме се да ги махнат някой ден ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Sep 24 2009, 00:15) Не е еднакво и много добре го знаеш скоростта е едно от най важните неща в играта едно е някой да те стигне за 20 минути и друго е за 6 нали?И не се оплаквам че са ме биели големите защото не можаха миналия рунд нито веднъж,но не е в това въпроса,и да много голямо значение има дали би ме разбил такъв на 50к или на 1млн точки,дебалансира се класирането големия акаунт е с пъти по-бърз,което означава че шанса пръв да удари по принцип е по-голям от този на по-малкия акаунт,и какво се получава-факта че "примадоните"от топа могат по-бързо да ударят забравения флот и още повече да дърпат в класирането като имам предвид и колко е лесно събирането на реца съответно от тях сравнение с малките,аз лично като играч винаги съм се стремял да вдигам повечко скорости сравнение с конкуренцията,но големите не са ми по силите,а не мога да ги вдигна толкова защото реално няма да има по кой да летя защото с много скорости флота е доста по-малък...и още нещо при добив х8 има много новаци които бърже стигат 100к,големите го удрят и се "катерят"по класацията както ти го каза.Хитро.
Затова имам желанието да се променят правилата,за да е по-честна играта,и ми кажи как така ще ми е удобно като много добре знаеш че малко ацц не може да литне на тоя с 1млн точки най малкото заради смс-а,а обратното е толкова лесно....или пак е в моя полза това???
И Карбанкал относно репликата ти "мортал - далече си от истината за 2 вселена -Топа лети та се къса -и се бие помежду си -това че доста хора вече преминаха границата и участват в събитията е друго ..... Очаквай третата третина -тя ще е още по интересна . Сега коментираме спиид -и твойте напъни да измислиш нещо..."ще ти отговоря-да сигурен съм че се скъсват да летя помежду си...но и по тези които са прескочили прага от 100к нали?
Катон е са успели ад те ударят, какво се оплакваш? Значи има начин, тогава? Който не рефрешваше 10 мин, или 20 или 30, негов проблем.
И мен джадая ми е летял за 5 мин в система с мегатони, ама не сис помням да ме е ударил между рефрешите. Явно си има начини. Който не ги владее, друг ще се охранин на негов гръб. А това, че е голям акаунт - говори добре само за големия акаунт, че може да издебне някой. И че е вдигал скорости, все пак тези скорости трябва да се отплатят някак.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”