Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Възможно е, но за разлика от горните идеи, тази наистина пречи на останалите стратегии.
Говоря за атаките със звезди, хората които трябва - ще ме разберат :)
Последна промяна от RoYaL на нед сеп 27, 2009 8:47 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Само едно предложенийце: да се увеличи броя на играещите в играта (не за сметка на мултиакаунтите, разбира се)....

но тук дори и Ицо не може да прогнозира възможно или невъзможно е !!!
далеч по-сложно е от на Николай организмите (пардон, май за друго ставаше дума) ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

добре де, толкова ли ще е пагубно ако се направи само една вселена?
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

VaSeTo0 написа:Цитат(VaSeTo0 @ Sep 21 2009, 13:57) добре де, толкова ли ще е пагубно ако се направи само една вселена?
Не, въобще няма да е пагубно. Това все пак е една игра....
Но искам да отбележа едно единствено нещо. А то е, че ако си мислите, че при една вселена играчите ще станат *3, жестоко се лъжете. ПРосто в трите вселени играят едни и същи хора. Ами това беше....
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Мисти, Мисти ... Не следиш, мацко, не следиш ... Прочети ми пак всички постове и се коригирай сама. Особено абзаца ти, който се отнася лично до мен.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Sep 16 2009, 15:23) Здравейте мили играчи... :) Криза е!
Тема е за вашите предложения, промени, идеи, проблясъци и т.н...
Съюзната класация , броя на планетите и смс известяването са си добре , тежеста на бойните точки да се засили , войните м/у съюзите да се осмислят , нека да траят примерно по седмица или 10 дни и да има ясни критерии за победител и награда за него! обезателно да се дигне коеф за атт , мисля че предложението на диос е много добро нека да е х3..х4..х5, но за атт със знс да е х2 , нека примерно, който мине 1кк точки да може да го напада всеки над 300к т.е. да става сив, както беше предишния рунд.обезателно битките да се побликуват в форума - нека живне и той , вече е като фирмена политика празните трибуни.
Последна промяна от StarFighter на вт сеп 22, 2009 12:02 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
Xplo1ted
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 04, 2008 3:47 pm
Контакти:

Мнение от Xplo1ted »

моето предложение е да спрете и спийда
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Xplo1ted написа:QUOTE (Xplo1ted @ Sep 22 2009, 13:56) моето предложение е да спрете и спийда
моето предложение е да ти истрият поста :lol:
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

идеята с постването на всички битки ми допада,наистина ще живне малко този форум,а и не само тука,също и в останалите 2 вселени-човек сам ще си прави сметка по-постовете в коя от трите вселени има най-много адреналин в даден рунд,и ще се направи и добър критерии,по това кои правила допадат най-много на участниците.Мисля че в Вселена 3 имаше един такъв момент със задължително постване на битките,преди да я затворят,може и във Втора да е било,но помня че имаше...
Не мисля че Спийда е за затваряне,рунда не беше лош,но може да го направим и по-добър следващият,лятото свърши и доста "отпускари"ще заиграят отново-дано да се спрат тука :b090:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Откъде накъде да се постват всички битки? Не ме разбирайте грешно, и аз искам да гледам битки, и аз пускам битки, когато правя, но някои хора нямат желание да го правят.Задължавайки ги да ги постват познайте дали няма да копат/да не играят въобще.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”