еми ко да ви кажа, дадоха ми акаунт още като влезнах го летяха с звезди поради войната между 2та съюза СМЕРШ и Robbers ще ви покажа малко битки малко и вие да погледате
няма значение че има 3х по силен флот и че е х2 точки реши да пусне протекция да не стане нещо, лошо няма цял рунд си копа на спокойствие и ся го подгониха, дойде му в множко
вярно е да с мирчев ми бутнаха 6-7 планети, вярно е че нямаше АБСОЛЮТНО нищо на тях, вярно е че аз също бутнах 1 планета на мирчев с макснати мини и някакви кораби на нея
Това е от мен сега и малко за съюзниците, още когато ALLURE беше в този прословут съюз нашия играч Sight му прати в небитието 3,5к бойни и 5 звезди, Sight и Starfighter моднаха един друг играч от този така силен съюз - Robbers - Kael
Последна промяна от slunceto на пон сеп 21, 2009 3:50 pm, променено общо 1 път.
Браво на Слънчицето и на Рояла. Добре го даваха на смени Големи са Няма да пиша нищо за битки. Няма да пиша и за 6-тата протекция на акаунта, защото не си заслужава. И на никой не му пука кой точно и кога играе от акаунта. Мен друго ме притеснява и ми се иска да питам. Така и така си седите двамката и си играете... не се дръжте в скута си, че може да стане беля. Болката е малка, срама е голям. А някой ако си въобразява че моята протекция е пусната заради него, негова си работа и нека се величае Лошо нема.
Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Sep 21 2009, 16:20) Браво на Слънчицето и на Рояла. Добре го даваха на смени Големи са Няма да пиша нищо за битки. Няма да пиша и за 6-тата протекция на акаунта, защото не си заслужава. И на никой не му пука кой точно и кога играе от акаунта. Мен друго ме притеснява и ми се иска да питам. Така и така си седите двамката и си играете... не се дръжте в скута си, че може да стане беля. Болката е малка, срама е голям. А някой ако си въобразява че моята протекция е пусната заради него, негова си работа и нека се величае Лошо нема.
6та протекция ? това не го разбрах всичко друго са безпочвени упреци които не са вярни честита победа
за сега това е от мен, отивам да пусна 7мата протекция
п.с. чакай че докато пиша и падна другата планета вече им загубих бройката
Последна промяна от slunceto на пон сеп 21, 2009 2:28 pm, променено общо 1 път.
slunceto написа:QUOTE (slunceto @ Sep 21 2009, 15:21) 6та протекция ? това не го разбрах всичко друго са безпочвени упреци които не са вярни честита победа
допуснах доста грешки този рунд ,тазитактика не ми допада да съм на тея то4ки ,сега идвам до другата и така докрая на рунда , РОЯЛЧЕ тоя път нема стане твойта дете мислиш ,гледай си уни2 ,4е скор може да светиш в синю. мати имаш многоакунти там забравих
slunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 21 2009, 16:21) 6та протекция ? това не го разбрах всичко друго са безпочвени упреци които не са вярни честита победа
Достатъчно се наиграхте с думата победа и спечелен рунд за тия три месеца. Засега нито има такава, нито ще взема отношение по поредната сплетня. Само за безпочвените упреци не отваряй дума, че свят може да ти се завие колко са безпочвени.... това че никой не обръща внимание е друг въпрос в случая. Не ми отваряйте устата на тая тема.
Колкото до планетите тая няма да е последната!
petarmir4ew написа:Цитат(petarmir4ew @ Sep 21 2009, 16:27) допуснах доста грешки този рунд ,тазитактика не ми допада да съм на тея то4ки ,сега идвам до другата и така докрая на рунда
мдам и аз се прецаках с тия звезди, ама ко да се праи а иначе и аз съм на друга атака