15 -ти Септември

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Говори за съучениците си :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

2 курс в техническия, там прошка няма, на входа трябва да пише "надежда всяка тука оставете"
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

choko написа:QUOTE (choko @ Sep 16 2009, 16:13) И аз зубках в 81 и живея г/д до него :lol: ама сега съм малко далеч :)

кой набор си ?
95....

federaciq господ да е на помощ на пациентите ти :)
1 минута мълчание за тях / / :a055: :crazy_pilot:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

debnadaviebna написа:Цитат(debnadaviebna @ Sep 16 2009, 19:00) ... "надежда всяка тука оставете"

...и за 3-ка ХИЧ не си мислете!!! :) ;)
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) 15 септември - старт на детмача във Вселена Училище :lol:

:lol: :lol: :lol:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Sep 16 2009, 17:03) Какво ще преподаваш?
Физе
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Стига с тоя 15 септември, още боли главата от ученически почерпки... а като се замисля, че официално почвам на 23ти, маалееее... и съквартиранта на 1ви, олииии... и тъкмо се освестиш - 8ми декември, зимна ваканция... сесия, реанимация, втора сесия... въй, въй... life is hard.
Последна промяна от LoaD на пет сеп 18, 2009 1:10 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

hammer написа:Цитат(hammer @ Sep 17 2009, 00:36) Физе
Оляля...трябва да видя дали няма Спасова или Георгиева да го оценяват ... :crazy_pilot: Падни-стани-падни-стани :lol: :c022:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Sep 18 2009, 02:43) Стига с тоя 15 септември, още боли главата от ученически почерпки... а като се замисля, че официално почвам на 23ти, маалееее... и съквартиранта на 1ви, олииии... и тъкмо се освестиш - 8ми декември, зимна ваканция... сесия, реанимация, втора сесия... въй, въй... life is hard.
Ти поне имаш време за "освестване".Вчера влизам в стаята,не мога да отворя вратата от бутилки...Питах дали има повод,съквартиранта:"А мача гледахме" :c022:
Дълга година ще да е.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Sep 18 2009, 02:43) Стига с тоя 15 септември, още боли главата от ученически почерпки...
мдааа ... и аз това казвам :p140:
айде, петък е и следват четири дни почивка :a055: - време да си подвържете тетрадки и учебници :a013:
Последна промяна от Nicoll на пет сеп 18, 2009 6:25 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Off Topic”