ВЪПРОС !

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
WatchmeN
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 19, 2009 8:34 pm
Контакти:

Мнение от WatchmeN »

Defender: Защо съм наказан заедно със solo и freed не сме нарушавали правата за игра от 1 компютър а за Freed съм питал и ми е позволено да игря с него от 1 компютър защото сме братя ! А от solo влизам само когато съм там защото няма смисъл да сейфам флотата. До колкото знам има правило да не се сменя собственика на акаунта :lol: собсвеника на акаунта не е бил семянян не ми е влизал в булфлеета, просто аз като съм при него влизам от неговия компютър и не сме се нападали помежду си нито сме се наливали нито нищо и не ми е ясно защо трябва да сме наказани само за това, че влизаме от 1 и същ компютър за да играем булфлеет. А и само заради това наказанието да е толкова дълго Angry !
Последна промяна от WatchmeN на чет сеп 17, 2009 2:46 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

1.Не пиши с червено и главни букви.
2.Спазвай добрия тон.
3.Това,което се опитваш да обясниш,си е чиста проба сийтинг(ако не и мулти,че тези истории с братя,сестри,братовчеди и далечни приятели намирисват).
4.Другият път ако толкова не можете да си координирате действията просто се регистрирайте в различни вселени.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Как да си координира действията - 12 акк. То ....
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Само да не излезна че се заяждам или че спаме нещо,но имам 1 предложение към администраторите.Знаете че ви уважавам и не мисля нищо лошо за вас.Та на темата ми:Защо когато има такива неща братя и такивам сестки,стринки и тем подобни не се изисква с нещо да докажаш това?Играя и в друга игра-няма да казвам името й,но там е така при братя от 1 компютър в 1 свят,за да докажеш това искат някакъв документ да се сканира и на двамата и нали със същия адрес и да видят,че са действително двама души.Иначе не може.Та това ми е предложението трябва да се намалят този тип сиитъри-"братя" .Примерен документ л.к. или студентска книжка нещо подобно,ЕГН и номер на картата да не се виждат.

ПП:извинявам се ако се приема за СПАМ.
Последна промяна от maks на чет сеп 17, 2009 5:10 pm, променено общо 1 път.
Причина: 10% за спам. ЕГН-та лични данни това подлежи на специален закон.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
WatchmeN
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 19, 2009 8:34 pm
Контакти:

Мнение от WatchmeN »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Sep 17 2009, 17:10) Как да си координира действията - 12 акк. То ....
Нямам думи за вас админите не сме се нападали нищо само аз влизах от тях той от нас ! Скоро тази игра ще замре 100% каквито сте а и като гледам няма много хора . Правилата са добре ама чак пък толкова... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !
Последна промяна от WatchmeN на чет сеп 17, 2009 5:12 pm, променено общо 1 път.
Причина: Също така има правила за мултиакаунтига във Форума. Статус читател.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

qwer 85.187.115.... [email protected]
eeeee 85.187.115.... [email protected]
rrrrrr 85.187.115..... [email protected]
tttttt 85.187.115..... [email protected]
wwwww 85.187.115..... [email protected]
ddddd 85.187.115..... [email protected]
ttttt 85.187.115.... [email protected]
ggggg 85.187.115.... [email protected]
jjjjj 85.187.115.... [email protected]
Дотук девет акк от един ИП с еднаква поща и с влизане от един компютър. Надявам се да не са твои а на близките и роднините с които ползвате един компютър .
Останалите 3 ...
SOLO 85.187.115....
Freed 82.146.10.,,,,
DefendeR 82.146.10.,,,,

на 17,09- няколко пъти влизано от един компютър
на 16,09- няколко пъти влизано от един компютър
на 15,09 същото положение
на 14,09 същото
Разликата в логването е от 30 до 50 секунди.
Има и още доста съвпадения които ще запазя за себе си . Смятах да ти оставя едно акк да си играеш - но ти предпочете да спамиш по форума .Наказанието ти е до края на рунда .Темата приключи.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”