[СССР]tuz vs. [Red Army]rusnaka

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Тузчо, едно време като дойде за 1ви път в съюза изпоби народот и си заслужи генералство.Ама му викам, тоя път, пак ще трябва да го заслужиш.И единият от начините - доклад от занулен от Ред Арми.Не бяха увещания, не бяха молби, от мен да мине, направих го генерал.И той взе, че си заслужи звездата още същият ден :

[СССР]tuz vs. [Red Army]rusnaka

Рециклажа :

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

5033744 метал
5033744 кристали
2516872 газ
от: [4:346:11]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Естествено ще се използва единствено и само за мирновременни полигонни учения с главни действащи лица(под формата на мишени) - [Red Army] :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Отделно разбрах, че Деффендърс ъф Лайт го споходило рядкото щастие.....да бъде занулен :) Гледам, че се е изтрил....жалко - една добра каса по-малко.Той на принципа - "Таз третина кух, следващата занулен".

Та....броим ли ? :crazy_pilot: Есен стана, идва зима, ние броим, други ги броят - животът е радост и тъга....днес караш кръстосвач, утре те карат в рециклатор :) И такива житейски историйки ;)

Айде на спама народе ;) :a055:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Битката хваща окото харесва ми браво на нападателя да очакраме скоро и брат му да се пусне в игра :a055:
добре си го хванал поздрави :bravo:
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

добра битка е станала много доходна ....

а за пазачите на светлото какво казваш ...даите видиме докладче
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

Много добра битка.Честито на победителя :a055:
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

битката е мн добра. :a013: :a013: СССР доказват че като кажат война с червеноармейците се стремят да мажат противника !!! :a055: :a055: :a055: :a055: мн Успехи :a055: :a055:

П.С. на съотборника бързо възтановяване
Последна промяна от Son_Of_DeVil на чет сеп 10, 2009 10:52 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Дам, добра битка ... Ама погледнато реално .. лошо е, когато един утвърден съюз загуби 4 боеспособни играча за 4 дни ... Но както каза един човек - естествен подбор. Накрая остават само най-добрите. Късмет на всите :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Поздравления за битката :) Получило ви се е ...

Да приемате нови членове, че заради вас ме изгониха ? :lol:
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”