Една дискусия, с идея по-сериозна от обикновено

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

nansi написа:QUOTE (nansi @ Sep 12 2009, 18:58) Преди да стигна до средата на поста забравих началото...

Така или иначе не разбрах какъв точно ти е проблема.
Липсва ти обществено внимание или скоро си забегнал от
специализирано заведение (защото не вярвам да са те пуснали
доброволно).

Безсмислено е да се отваря тема за обсъждане екипа на играта,
без конкретна причина
Това че с Диморезе не сте 1-ви дружки не ти дава основание
да пишеш цели романи пък било то и в офф-топика.

..по отношение на моя милост вече трябва да си по- спокоен
явно постовете ми станаха 8 а ако 9-ят кацне скоро в тази
тема теб ще те обхване хронично мълчание.

хайде сега да гледаме волейбол
ааа нанси има си право нещото да пише романи ...тои не е свикнал да е наказван може да си дрънка и спами ама не и да го наказват...

а ангеле защо когато казваш съм обиждал когато ме наказа в цитатите ми некав дето ме псуваше и не го наказа него седеха обидите и малко след това беха махнати и те

а като казваш съм се смеел на твои гръб....то твоя гръб малък гъзо ти е по голем на него се смеех.
Последна промяна от Pipo на съб сеп 12, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

Роджи, не е да не знаеш, брат - дай му "власт" и му гледай сеира!
И ти си бил на другия бряг, и ти си бил по-равен. Ако като член на екипа никога (ама под "никога" имам предвид "нито веднъж") не си нарушавал/заобикалял правилата и също толкова никога не си злоупотребявал с правата си (което наистина би ме учудило) - тогава ОК, роптай (не че ще постигнеш нещо, но ... мрънкане да има, полезно е).
Но ако СИ, то недей да питаш другите защо го правят. И сам (от опит) знаеш отговора.
Non est ad astra mollis e terris via!
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

nansi написа:Цитат(nansi @ Sep 12 2009, 15:58) Преди да стигна до средата на поста забравих началото...

доброволно).

без конкретна причина

Точно си сипах студена,бистра водица и хоп - има на кой да я дам да се поосвежи :p140:
Тадеуш-Доленга Мостович е написал една велика мисъл:
"Когато слепеца върви и се спъне в камък,не псува слепотата си,а камъка"
"....Безсмислено е да се отваря тема за обсъждане екипа на играта,
без конкретна причина...." - Аз пък мисля,че има достатъчно изнесени факти и конкретна причина за това мнение!
Ако ни си в час,винаги можеш да се поинтересуваш и после да пишеш.
НЕ съм сред феновете на Ангел,но определено съм подразнен от отношението на хора от екипа.
"7.4. По възможност да избягват да спорят с потребителите, основната задача на модератора и администратора е споровете да бъдат решавани бързо и адекватно. Взимането на решения относно модерирането на дадена тема без цялата необходима за това информация, може да доведе до обвинения в пристрастия и потребителите да останат с грешно впечатление. Следователно ако се разрешава казус е добре да се изслушат и двете участващи страни."
Я това са вашите правила :P А защо аз съм ги прочел,а ти не???Или не ги спазваш?
"Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и ........, ........, към разпалване на вражда или към насилие над личността."
Темата е на подходящото място,човека си изразява мнението и не виждам причина да го нападате на лична основа.По-точно, някой може да се напъне малко и например да даде разумно обяснение за някои нелицеприятни изцепки :p140:
Последна промяна от daskalo на съб сеп 12, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

Слабо върви спама, слабо :p140:
Гола вода. Ни един не напсува екипа като хората, ни един не оплю както си трябва, с дар слово. Давайте, хора! Аз съм с вас :a055:
Цитатduinox
ПП: мистериа според мен винаги е била доста точн, за диморес,чаровна и нанси.... от къде по ягодите се взеха?[/quote]Да ти отговоря за себе си. Взела съм се от там, откъдето и ти. Играя може би от тогава, откогато и ти. Това, че познаваш един човек, а друг не, не означава, че тоя другия е бил по ягодите, сеш`се ;)
ПП: И още нещо. Модератор съм малко преди колежката misteria, с която се запознах след като тя дойде в екипа и се оказа страшно готина мадама. Та за това и двечките се взехме под мишка и се опитваме да администрираме една вселена.
Айде, дайте сега още критика пък за тоя пост!
Последна промяна от charovna на съб сеп 12, 2009 6:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

а аз не съм тръгнал да ви оплювам просто си пиша ей така нали винаги има такива теми бла бла глупости все едно нещо ще стане... кой от кога играе и кои кого познава е отделен въпрос аз говорих за модераторски и административни задължения
Победата Ще Бъде Наша
daskalo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от daskalo »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 12 2009, 18:34) Слабо върви спама, слабо :p140:
Гола вода. Ни един не напсува екипа като хората, ни един не оплю както си трябва, с дар слово. Давайте, хора! Аз съм с вас :a055:
А трябва ли да ви псуваме!?!?!?Вие сте търговско дружество и предлагате определен продукт,срещу което получавате приходи!Имате определени задължения към клиентите си и мисля,че ние като такива имаме право да изразяваме несъгласие с определени действия на администрацията!Ако не ти е ясно в кои закони са ви вменени тези задължения,мога да ти ги посоча веднага :p140: След като форума е част от продукта,създали сте правила за него и не ги спазвате,кой е виновен!?Или понеже става дума за виртуална форма на общуване може и да не се задълбочаваме,а да си я караме както си знаем?
P.S.А може ли да ми дадеш легална дефиниция на термина "спам" в Off Topic?Ако аз си изпусках нервите в моята работа,както вие във вашата досега отдавна да съм в затвора :c022:
Последна промяна от daskalo на съб сеп 12, 2009 10:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Просто тук нещата ги усещат по друг начин.Тук не е най-важното клиента и като нищо биха те запратили да си играеш на "Не се сърди човече",а най-малкото не им се плаща,което означава сами се сещате какво означава :)
Последна промяна от rumpolino на нед сеп 13, 2009 12:48 am, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

За целите на сериозната дискусия, следва нов чаршаф :)
Михаил Михалев написа:Цитат(Михаил Михалев @ Sep 12 2009, 18:48) Тая тема..направо не мирише ами льХа на сапунка !!! Ако ти се реве...право от управление..отиди реви пред Парламента..може и да те 4уят и вода да ти хвьрлят а и лепенка на устата да ти сложат !
А относно реването ти ...еми кофликтна ли4ност си....промени са... вземи едни носни кьрпи4ки ..издухаи сопол4ето..прибери сьлзите..сеивни флота и отиваи да спиш ! НЯма по добро лекарство за хора като ТЕб от сьня

П.П : Ако си бил интересен в на4алото ...ве4е не си..както вси4ко с срок и твоя свьрши
Ако Админите..администраторите и модераторите не са ти го казали..по подходящо и разбираемо...Аз ще го вметна нямаш работа из форума..НЕСЕРИОЗНИКО ! Стани културен и сериозен..не толкова лигав.. на моменти банален и дете и ела пак да лафиш и дискотериш..според мен това са искали да ти кажят хората ! А относно как се отнасят спрямо ТЕб..в тях е ножа и хляба...ако ен та кефи отиди да си купиш и двете ..направи си форум и някоя онлаин игра и псуваи..обиждаи..лигави са и квот ти душа иска

Аиде Лека ти Ве4ер !
Виж сега, принципно бих се замислил малко върху мнението ти.Бих, ако не беше 25 годишен, с тотално липсващ правопис, пунктуация разстреляна с базука и още по-интересни думи, които да измисляш.Тази дума в червеното, би ли бил така добър да ми я обясниш :)

И от гореизказаното, точно ти ли ще ме учиш на култура и сериозност...моля те, стига вицове ;)
charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 12 2009, 18:51) Абсолютно отказвам да прочета целия ти първи пост, признавам си. Лошо е, обаче да се опитваш да раздаваш правосъдие или търсиш някаква своя собствена справедливост, преди да си застанал пред огледалото и да си зададеш някои въпроси първо на себе си. Честно казано грам не разбирам какво искаш да постигнеш с темата. Може би да посъживиш форума и да разпалиш искрицата на спама? Ако е този отговора, се надявам искрено да успееш. Желая ти успех!
Имам въпрос, УНСС ли си завършила....понеже разсъжденията ти ми бият на една иронична абревиатура на този университет.Няма да кажа коя, защото все пак водим сериозна дискусия.

Та, по същество.Отказваш, може би защото твърде много истина има.А може би и обратното.Освен това, аз не раздавам правосъдие.Правосъдие може да раздава някой с права.Аз такива нямам .Справедливост не търся - кауза пердута ;) Освен това за Н+1-ви път казвам - не говорим за мен.Аз мен си се описах в първия пост.Няма да ме изненада никой с епитет. Въпросите съм ги задал, а отговорите стоят в 1вото мнение - отговори донякъде за мен, въпроси за размисъл и отговор за вас.Ако имате очите да им отговорите.Дал съм достатъчно елементарни примери, подкрепени с конкретни доводи и изводи къде е нарушено всичко.Спам нямам желание да разпалвам с тази тема, мисля че достатъчно ясно се изразих.В този смисъл, две неща ме терзаят - защо не разбираш доста конкретната тематика/въпроси на темата и защо ми пожелаваш успех за нещо, което не целя?!
nansi написа:Цитат(nansi @ Sep 12 2009, 18:58) Преди да стигна до средата на поста забравих началото...

доброволно).

без конкретна причина

Колежке, толкова лоша памет говори за ранни прояви на доста сериозни състояния, които не бих пожелал никому.Препоръчвам посещение точно при споменатите от вас лекари.Колкото до мен, благодаря, само аз и тези дето чукат на вратата знаем как съм избягал.Което ме навежда на мисълта, че мнението ти загатва индиректно обида към психическото ми състояние.Да я добавя ли в предългия списък?!

Конкретни причини, поводи и т.н. - има в 1вото ми мнение.Това, че вие не можете да ги осмислите(мързи ви да ги прочетете) е съвсем различно.Диморезе ми е тотално безразлична личност, единствено интересна в смисъла на това, че играе в противников съюз.И дотам.Останалото той сам си го създаде с двойния аршин, който прилагаше.

Това за 9-тото ви мнение отново ми се струва заплаха.Моля ви, най-искрено, не ме заплашвайте, защото буквално ме карате да се смея с глас.Ще ми сложите наказание?Нима?Аз май не споменах, че има безброй безплатни и достъпни wi-fi мрежи из София, та може да се наложи да наложите бан на 90% от доставчиците и мрежите им.А списъка с проксита което имам, поради естеството на работата ми е по-дълго отколкото можете дори да просънувате.Нямам естествено желание да се стига дотам и да губим взаимно времето си, а накрая да се окаже, че биете вятърната мелница с пухено перо.Все пак съм кавалер и искам да ви го спестя.
duinox написа:Цитат(duinox @ Sep 12 2009, 19:23) диморес,чаровна и нанси.... от къде по ягодите се взеха?
От лехата, буквално :) Ягодите на малки храстчета растат :)

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Sep 12 2009, 19:50) ааа нанси има си право нещото да пише романи ...тои не е свикнал да е наказван може да си дрънка и спами ама не и да го наказват...

а ангеле защо когато казваш съм обиждал когато ме наказа в цитатите ми некав дето ме псуваше и не го наказа него седеха обидите и малко след това беха махнати и те

а като казваш съм се смеел на твои гръб....то твоя гръб малък гъзо ти е по голем на него се смеех.
Пипо, отново само СПАМ - Само Пиша, А не Мисля.Наказван съм повече пъти от теб.Може да видиш в подписа ми скрийна - той е от моя профил преди време ;)

Въпросният случай те псуваше върки май и той си отнесе заедно с теб ;) А не ме карай да ти припомням, че всяко мнение добавяше някоя от уникалните си простащини свързани с мен.Сигурно очакваш да те викам на бис.Естествено, че ще те пратя да четеш.Един-два пъти предупредих.Нали знаеш - "Со кротце, со благо и со малко кютек".Познай 3тият път кое е било ;) Гъза ми може да е голям, но е правопропорционален на акъла.А при теб е обратно-пропорционален.Хем голям като моя задник, хем акъл като на пиле.Жалко, а?
ender написа:Цитат(ender @ Sep 12 2009, 19:51) Роджи, не е да не знаеш, брат - дай му "власт" и му гледай сеира!
И ти си бил на другия бряг, и ти си бил по-равен. Ако като член на екипа никога (ама под "никога" имам предвид "нито веднъж") не си нарушавал/заобикалял правилата и също толкова никога не си злоупотребявал с правата си (което наистина би ме учудило) - тогава ОК, роптай (не че ще постигнеш нещо, но ... мрънкане да има, полезно е).
Но ако СИ, то недей да питаш другите защо го правят. И сам (от опит) знаеш отговора.
Това за властта, адаш ми го е формулирал добре в подписа си(ники год иде реч) - няма да кажа, че не съм злоупотребил, случвало се е, страсти човешки, признавам.Но точно от опит, точно поради факта, че знам как е вътре, от другата страна, виждам как сега е иначе.Защото, когато приятел на една администраторка реши по една или друга причина да "роптае"(използвам го вместо обижда) срещу мен поради коментарите ми(вярно, заядливи), въпросната администраторка вдигна врява до небето как и откъде накъде ще съм слагал 7 дни наказание.А същата сега налага 30 дни за далеч по-малко.Да не говорим, че тогава кой ли не ми се изреди да обяснява и чете морал.Не ти ли се струва странно?

И за финал, за мнението на чаровна, аз пък да призова.Не на спама.Точно от опит знам, че при първата обида към някого от екипа ще последва катанец.Твърде удобно, Юле, не мислиш ли? Мисля че прекалено елементарно се опитваш, поне се постарай.Личи си как съм нацелил право в десетката с тази тема...едно време, един играч, на когото свалям шапка беше казал по повод на СССР :

"Колкото повече ви плюят из форума, явно толкова повече им бъркате в здравето в играта". Той Иван знае за кого говоря ;)

Та и тук така - колкото повече се плюе по мен, толкова по-добре разбирам, че съм бръкнал с един много солен пръст в една много дълбока и незараснала рана.А това боли кофти.

Айде наздраве и лека нощ на всички.Очаквам поне 1-2 страници, смислени коментари утре следобяд.Надявам се, че и екипа освен ехидните си забележки ще намери очите да каже нещо наистина по темата.Току виж излезе нещо позитивно и интересно.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
daskalo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от daskalo »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 13 2009, 00:44) Просто тук нещата ги усещат по друг начин.Тук не е най-важното клиента и като нищо биха те запратили да си играеш на "Не се сърди човече",а най-малкото не им се плаща,което означава сами се сещате какво означава :)
Ама те работят в "ползу роду" :lol: Ти това като го пишеш,нали знаеш че няма да ти повярват много :P
А случайно да имаш копие от ведомост за заплати?Ще изчакам да ми покажеш тук и тогава ще ти повярвам(по Закона за счетоводството са длъжни да ги съхранявят 50 години-ще изчакам,имаш време :P )Само да ти обясня,че са длъжни да сключват трудови договори и да осигуряват хората,които работят за тях заради това-Ексес Софт ЕООД
P.S. И може да се напънете още малко да си промените формулировките в правилата:
"Извършването на дарение към фирма Ексес Софт ЕООД независимо дали посредством СМС или друг алтернативен начин, не подлежи на възвръщане или компенсация."
"Акаунт дарил за развитието на играта го прави Дарител."

Ами тогава искам да видя книгата за дарения и да ми изпратите удостоверение за дарител-може да измисля начин да ползвам данъчно облекчение,когато си подавам декларацията :P
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

...липса на авторитет и достатъчна компетентност може би ???
Ники що се занимаваш с глупости ? Alt+F4 , една седмица за риба и ще се чудиш после , какво по дяволите си намирал в таз игра в продължение на 4 години и половина .
Последна промяна от zLa-GaD на нед сеп 13, 2009 7:39 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”