Да де,ама в тая тема и двете липсват....RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Sep 11 2009, 19:44) В тоя живот колкото и да не ти се вярва, освен похвали има и критики.
Bulfleet и хамбургер с картофи!?!От P.L.F не мислят така!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ако аз съм част от тях, това мнение си го слагам на кръстосвача, барабар с автора муT-J написа:Цитат(T-J @ Sep 11 2009, 19:46) Вярно е. А знаеш ли мнението ми за критиците![]()
Аз все още чакам коментар за N-те нарушени правила на форума от администраторката в тази тема
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Говоря най-общо за критиците Ангелче. Те за мен са едни комплексарчета (нищо лично към никого не искам да кажа)
Не съм в играта от около година, но виждам, че във форума нещата си стоят все така
Аз лично поздравявам момчетата от P.L.F може да не играят колкото Вас "големите" и си цакат ей така просто за кеф.
ПП. От мен толкова. Догодина може и да драсна някой друг ред
чао на всички и успех
ПП. От мен толкова. Догодина може и да драсна някой друг ред
Последна промяна от T-J на пет сеп 11, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ники, виждам хубаво си научил правилата на модераторите в този форум!
Колежке бива-бива та Ви понижиха, това не мога да го преглътна...
От тук на сетне драги потребители-читатели:
Още едно намигване, една обида, или най-тънък намек за работата към модератор в този форум ще отнесе най-малко 30 дни забрана за пост, коментар, мнение и прочие! Добре го запомнете!
Ако автора на темата я желае отворена - да ми пише...!
Колежке бива-бива та Ви понижиха, това не мога да го преглътна...
От тук на сетне драги потребители-читатели:
Още едно намигване, една обида, или най-тънък намек за работата към модератор в този форум ще отнесе най-малко 30 дни забрана за пост, коментар, мнение и прочие! Добре го запомнете!
Ако автора на темата я желае отворена - да ми пише...!
Последна промяна от misterya на пет сеп 11, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
charovna
Ами щото съм Администратор и имам право да модерирам, че и да пиша в заключени теми, ще взема да ти отговоря.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 11 2009, 19:48) Ако аз съм част от тях, това мнение си го слагам на кръстосвача, барабар с автора муКакто на тези, които не им харесва може да не гледат битки, така и на тези които не им харесват критиците - може да не ги коментират
Свободна страна, свобода на словото
![]()
Аз все още чакам коментар за N-те нарушени правила на форума от администраторката в тази темаЩе дочакам ли, чудя се
![]()
Те ти и коментара ми: Ако аз съм част от въпроса ти, твоето мнение си го слагам на звездата, барабар с автора му!
Няма да продължавам да цитирам, за да не удължавам излишно поста. Само това ще копна, че ме кефи:
ЦитатСвободна страна, свобода на словото
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Темата я отварям по молба на автора й...
За следващи коментари - кой как си "върши работата" във форума, знаете как ще последват.
За следващи коментари - кой как си "върши работата" във форума, знаете как ще последват.
Последна промяна от misterya на съб сеп 12, 2009 8:57 am, променено общо 1 път.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Sep 11 2009, 16:49) Хубаво си лафите вие тука, но линковете на битките скоро изтичат, а без бекъп всичкото в коша ще иде.
Незнам аз ли съм кьорав или има бекуп-и. или дай като имаме права ,всичко да отива в коша
Feanor, баце, още ли цъкаш булфлиит, драсни един два реда на лично, че отдавна не съм те мяркал във тези среди
иначе браво за битките ,добър си ,не напразно преди беше дал отбор на тунжо и каос
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
Определено си кьорав!Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Sep 12 2009, 12:36)Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Sep 11 2009, 16:49) Хубаво си лафите вие тука, но линковете на битките скоро изтичат, а без бекъп всичкото в коша ще иде.
Незнам аз ли съм кьорав или има бекуп-и. или дай като имаме права ,всичко да отива в коша![]()
misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 12 2009, 00:12) От тук на сетне драги потребители-читатели:
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Темата придоби груб характер и след последният пост на администратор реших и аз да се включа
Раздел VII.
Обида и клевета
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и
4. (изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,
(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146.
Не се самозабравяйте и двете страни - пишещи и администриращи!!!В тази държава все още има закони и има, кой да ги прилага!!!Много е готино да се движиш по ръба на бръснача,но е хубаво да помислиш и за евентуалните последици!
А сега по истинската тема-БРАВО ЗА БИТКИТЕ
Каквото и да пишат и казват са си супер и определено радват окото
Дано видим повече такива тук!Успехи в по-нататъшните военни начинания и продължавайте да ни показвате какви сте ги сътворили
misterya: Човече, това е от реалния свят... А това тук е виртуалния свят! Не смесвай виртуалността с реалността, или реалността с виртуалността... отваряш си вратата за имагинерния свят и моментално си засмукан - трудно се измъква от това...
Раздел VII.
Обида и клевета
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и
4. (изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,
(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146.
Не се самозабравяйте и двете страни - пишещи и администриращи!!!В тази държава все още има закони и има, кой да ги прилага!!!Много е готино да се движиш по ръба на бръснача,но е хубаво да помислиш и за евентуалните последици!
А сега по истинската тема-БРАВО ЗА БИТКИТЕ
misterya: Човече, това е от реалния свят... А това тук е виртуалния свят! Не смесвай виртуалността с реалността, или реалността с виртуалността... отваряш си вратата за имагинерния свят и моментално си засмукан - трудно се измъква от това...
Последна промяна от daskalo на нед сеп 13, 2009 2:42 pm, променено общо 1 път.
-
Bezhadeath
- Редник (Private)
- Регистриран: пон авг 10, 2009 9:20 pm
- Контакти: