Bulfleet и хамбургер с картофи!?!От P.L.F не мислят така!

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

charovna

Мнение от charovna »

Ангеле, забатачена е баба ти!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!!
YES!

by the way...

Цитат4. Език и Култура

Дискусиите във Форумите трябва да се водят с уважение към Потребителите и зачитане на правото на друго мнение.[/quote]

Цитат7.3. Да помнят, че те трябва да са в услуга на играта, играчите и администрацията, а не обратното. Оказването на помощ към играчите и следенето на реда на форума са техни основни задължения. Проявата на неуважение, подигравки и неправомерно използване на дадената им власт е неприемливо (в това число триенето или редакцията на постове на лична основа и когато те не са в разрез с текущите правила).[/quote]

Ама това само на 1во четене са нарушенията в горното мнение... трябва ли да споменавам обида към роднина и т.н., и т.н. ?

И да, това е личното ми мнение - въпросните играчи(както и не само те, нека да не поемат цялата "слава") имат невероятни успехи в 3та вселена(вече закрита) и настоящата версия на Speed Mine Вселената, в която има като гледам "огромно" количество битки...

Ще предам поздрави на баба ми все пак, благодаря за "загрижеността" :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Забатачени?!
А на някого му трябва протекцийка, за да събере сили да нападне.
charovna

Мнение от charovna »

Не знам какво кого го боли, но точно ТИ да ми говориш за език и култура, и уважение към потребителите е, не знам дали достатъчно тежка дума, но ВРЪХ НА НАГЛОСТТА!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Sep 11 2009, 07:26) Забатачени?!
А на някого му трябва протекцийка, за да събере сили да нападне.
Да, вчера цял ден ме нямаше, а преди това ми беше маслено-тъмно зелен.А преди да позеленееш снасяше добре, че даже и на смс-и не влизаше.Ако искаш линк към менюто за протекции ще ти дам, предполагам че ти е трудно да го намериш.Наистина съжалявам, че съм в протекция, ако искаш ще ти дам линк с търсене в гугъл за анти-депресанти, за да не те превземе мъката и болката.

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 09:29) Не знам какво кого го боли, но точно ТИ да ми говориш за език и култура, и уважение към потребителите е, не знам дали достатъчно тежка дума, но ВРЪХ НА НАГЛОСТТА!
Мен нищо не ме боли.Връх или базов лагер - да ти обясня ли на кое ми дреме - ще ти подскажа - на кръстосвача.Както казах - ако личното ми мнение ви влиза дълбоко.....в нежната и ранима душа - проблема е лично ваш.Личното ми мнение си е мое, не съм обидил никого с него(единственото, което казвам е май за Speed Mine Вселенатa и за звездите в нея - отново без конкретизации).И нали се сещаш, че ако аз или някой друг беше използвал фразата, която ти използва относно баба ми нежната душа на касата над теб щеше да дрънне 1-2 седмици наказание.Трудно ми е да намеря подходящите думи за обяснение, че това е наглост ;) Но нали знаеш - гарван, гарвану око не вади.

П.П.Като не ви харесва мнението ми за вселената ви, опитайте се да го промените.С нещо различно и интересно.Ако ви стига игровият опит да измислите нещо такова.Нещо, в което се съмнявам доста силно.

П.П.2 Още едно-две правила нарушихте между другото(а и аз май, като ви отговарям) - за спам и оффтопик.Да се отбележи, че в моето първо мнение има коментар на битката.Колко ви станаха нарушенията за една тема? Наглост ли е, чудо ли е?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
rinem
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 16, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от rinem »

По принцип не отговарям на такива нападки , но тук ме провокира.По въпроса за 3000 кръста да изчезват лесно , но Феанор е доста стабилен играч доста хора го познават (занулени и негови приятели акто мен).На втората нападка ще акжа едно по принцип не постваме битки решихме да сложим тия за разнообразие.А тка наречените "големи" играчи не си постват битките не за друго а да не би някой да не има рзбере флотичките , за разлика от тях ние ен се страхуваме някой да ги види.Смелите се доказват а не се заяждат като 15 годишни хлапета.
Успех!!!!
:crazy_pilot:
очаквайте продължение

P.S.
А не сме толкова велики просто нашия приятел и съотборник има дар слово и му идва от вътре , даже постахме битките повече заради неговото описание ,а не за да се хвалим.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ринем, ще ти го кажа така - не е геройство да се похвалиш във форума, колко си силен и колко биеш ламугите, и колко те влече грандоманията, а напротив - да успееш, да се примириш с факта, че няма да получиш виртуално потупване по рамото във форума, и да не си постнеш битката. Демек да преглътнеш горчивата глътка, че никой няма да ти оцени 3-те хиляди кръста. Сееш?
Последна промяна от RoYaL на пет сеп 11, 2009 1:25 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
rinem
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 16, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от rinem »

Роял , написано от теб показва че не четеш внимателно или че не разбираш много ясно казах че не сме ги постнали за да се хвалим, а заради закачките на Рейнбоу.Преди да пишеш прочети внимателно ,че с такива коментари се излагаш , впрочем както често го правиш , явно имаш голямо желание за самобичуване или другия вариант е да се учиш да пишеш :) .Реално погледнато последното е трябвало да стане в първи клас :p140: . Но пък по добре късно от колкото никога :a013: .
Иначе си готин пич шегаджия :) .
А относно ламугите ще премълча.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

rinem написа:Цитат(rinem @ Sep 11 2009, 16:39) Роял , написано от теб показва че не четеш внимателно или че не разбираш много ясно казах че не сме ги постнали за да се хвалим, а заради закачките на Рейнбоу.Преди да пишеш прочети внимателно ,че с такива коментари се излагаш , впрочем както често го правиш , явно имаш голямо желание за самобичуване или другия вариант е да се учиш да пишеш :) .Реално погледнато последното е трябвало да стане в първи клас :p140: . Но пък по добре късно от колкото никога :a013: .
Иначе си готин пич шегаджия :) .
А относно ламугите ще премълча.
Ако не беше споменал факта, че някои хора ги е страх да сипокажат битките, нямаше да видиш моя пост. От това специално бе провокиран той. Явно ти не четеш :)
Иначе много ме кефи да се излагам, това ми е любимото деяние в тоя форум :)
Не знам дали мога да пиша, но се старая. Някои и това не правите :)
Последна промяна от RoYaL на пет сеп 11, 2009 2:49 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Хубаво си лафите вие тука, но линковете на битките скоро изтичат, а без бекъп всичкото в коша ще иде.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”