Решаващите квалификациите за ЮАР

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Loveless написа:QUOTE (Loveless @ Sep 6 2009, 01:13) И една корекция - бербата май е с 3 асистенции ;)
Абе чудих се дали се брои това за гола на Кишишев - не бях сигурен че пасът е на Бербатов.

А иначе моят герой мъри каза много мъдри неща преди мача:

1. Играч, който е играл за първия отбор, не бива да играе пак при младежите - това би било спад в кариерата му (главна цел на изказването - малката перука)

2. Случаят с Иван Иванов е различен - той игра няколко мача за младежите след като игра за първия отбор - това прави случаят различен (главна цел на изказването - ....измиване на ръцете...?)

Иначе да ти кажа... зае*и пристрастията - Иванов игра много по-добре срещу Италия като ляв бек, отколкото Минев срещу... хмм... срещу който и да е било този сезон... И все пак остава да се надяваме, че нещата, които се говорят, не са истина и че ще се класираме за ЕП 2012, да се разваме на волей- и баскетболистите на Евро (-волей/-баскет) 2009 и успех в живота ни...

ПП Какво ли трябва да стане, че да дойде некой Пини Гершон да води футболистите ни...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

hammer написа:QUOTE (hammer @ Sep 6 2009, 03:03) ...Какво ли трябва да стане, че да дойде некой Пини Гершон да води футболистите ни...
Да му предложат добри пари :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

То той Гершон дойде без пари :)
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Я кажете сега за мача тази вечер :) Малко ли ще на бият или много ще на бият ?? :)

ще успеем ли да направим някой измъчен равен :p140:
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Sep 9 2009, 20:11) Я кажете сега за мача тази вечер :) Малко ли ще на бият или много ще на бият ?? :)

ще успеем ли да направим някой измъчен равен :p140:
значи за победа много трудно ще се говори, най много равен да измъчим НАЙ МНОГО а може и да ни поплескат
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Еми нали знаеш те нашите мамули играя силно срещу силните отбори и слабо срещу слабите :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

И като резултат не бият никой :)

П.П. Поне да редуваха победа и загуба - повече точки щяха да земат отколкото само с равни ....
Последна промяна от sixkiller_k3 на ср сеп 09, 2009 6:43 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Какво ти пука? Важното е да "играят мъжки (балет :c074: )" пък, че на Митко Иванков му влезли топките...
А пък от друга страна в момента националния на жабарите ми се струва, че нещо не е много добре, така че да вземем на им нарушим традицията да не губят мач за Мондиал вкъщи и да ги пратим да ни "пеят". надявам се да стане втория сценарии, че поне да имам добро извинение за утрешните ми два изпита. Ако пък ли не.... не е същото да кажеш, че си пил от мъка по загубения любов, пардон, по загубения мач...

А каквото и да стане - остава ни това. Наздраве отсега
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

приготвил съм 2 кила пържени картофи 2л бира и една купа таратор :) пък каквото сабя покаже
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Ех... а пък аз ще съм в компанията на сушена цаца, 4л бира, малко екстри за бирата и... без компания с която да псувам съдията и цялата му рода
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”