Луди ли сте?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Всички сме луди, а щом всички сме луди значи никой не е! :)
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Нямаше да е лошо да има един отговор "...и нищо ми няма, и нищо ми няма, и нищо ми няма..." :P
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 9 2009, 01:21) Такааам ,аз ще направя компания на Ван и ще кажа "Не", а вие ако щете вярвайте ;)
Аз се чудя, защо цялата лудост е в мен... :P

ЦитатЛудостта

Лудостта. Какво е това? Дали е болест или мания? Дали е душевно състояние или е просто отклонение? Дали я разбираме или не? Лудостта не е нещо грозно или гнусно.Тя не спохожда само отделни хора, не е заразна. Тя е нещо красиво което се крие във всеки един от нас, но се показва само при някои. Те са щастливци. Те са мечтатели и живеят в света на сънищата и илюзията. Те не знаят какво е лошотията, злото или подлостта, защото вече са ги победили. Да си луд не означава да си ненормален, защото точно лудите са нормални. Какво въобще значи да си ненормален? Да не се вписваш в нечии рамки? Да не обичаш това което обичат другите?
[/quote]
:)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

интересното е че гласувах НЕ и ми изписа "възникнала е грешка във форума"(или нещо подобно) после гласувах ДА и всичко е наред :)
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Явно Форумът знае по-добре от теб :) Слава Вожду... така де, форуму
Последна промяна от ????? ?????? на ср сеп 09, 2009 12:35 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
TheEvilSide
Редник (Private)
Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
Контакти:

Мнение от TheEvilSide »

Днешно време всички сме луди :) не само флийтърите :) а за хапчета мога да ти препорачам едни червени с делфинче върху тях ама не ги предлагат в аптеките :(
Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

без да искам
pi4agataa написа:Цитат(pi4agataa @ Sep 9 2009, 16:09) Луд е той,луд е квартала му! :P :a013:
Последна промяна от pi4agataa на пет сеп 11, 2009 10:20 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Sep 8 2009, 22:17) интересното е че гласувах НЕ и ми изписа "възникнала е грешка във форума"(или нещо подобно) после гласувах ДА и всичко е наред :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
обичам женичките обичам ги всичкитее
charovna

Мнение от charovna »

Упс, я веднага да си признава третия "нормален" :)
Последна промяна от charovna на ср сеп 09, 2009 4:22 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 9 2009, 18:17) Упс, я веднага да си признава третия "нормален" :)
Да не е луд,да си признава :) )))
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”