VaN, потискащо ли е да си толкова самотен?
Луди ли сте?
-
gajet_killer
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- Son_Of_DeVil
- Редник (Private)
- Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
- Контакти:
аз като малък са ме изпуснали 2-3 пъти . още в болницата , след тфа майка 2 пъти и отделно като малък сам падал от покрива на плевнята на баба , а и брадчет ми като зеха наще пералня и хладилник с кашоните си правехме пързалка по стъблите и от тог хич си ме няма в календара а и всеки срещнат си ми го казва направо в очите! препоръчвам повече бира и картовки
друго спасение няма

-
charovna
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Луд, при това ми беше заявено и от психо-нещо-си-там на военната комисия. За нещастие докунент не ми издаде и каза нещо в духа на: "айде, пиша те нормален, че ако стане нещо да си на кеф" /беше след дълъг разговор (монолог) за историят на България и в частност Дойран, Епопеята при Сливница, ген. Христо Луков, кап. Димитър Списаревскт и май още нещо/. А аз твърдя, че съм луд още преди да бъде прието за модерно. За това и гласувам по съвест, както винаги - шест цяло нула двадесет и три по десет на двадесет и трета процента луд /кой ще се сети кое е това чистло
/.
@MeriAn: Красиво описано. Посарайте се никога да не да не допускате скучната сивота на стандарта да Ви завладее. Много хора разправят, че света е черно-бял, други дръзват да заявят, че съществуват само нюанси на сивото. А аз пък казвам, че е пъстроцветен, така че описанията не струват.
@federaciq: Хубав аватар, само че жабарите не са толкова по балета, колкото по пеенето. може би вместо полички по едно хубаво микрофонче да им беше сложил...
@MeriAn: Красиво описано. Посарайте се никога да не да не допускате скучната сивота на стандарта да Ви завладее. Много хора разправят, че света е черно-бял, други дръзват да заявят, че съществуват само нюанси на сивото. А аз пък казвам, че е пъстроцветен, така че описанията не струват.
@federaciq: Хубав аватар, само че жабарите не са толкова по балета, колкото по пеенето. може би вместо полички по едно хубаво микрофонче да им беше сложил...
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]