Луди ли сте?
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Мега,много факсове от "Горе" получаваш напоследък...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Аз не съм луд ! И гласувах "НЕ" ... Ама не гледайте какво пише из подписи и горни постове ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Луда съм, да
Дай, Боже, да си остана луда, т.е цветна и различна от другите в сивото ежедневие
Спомням си анимация, която гледах преди много години:
Лудница. Всички са облечени с много пъстри дрехи, един пее, друг скача, трети се блъска в стената. Всички са РАЗЛИЧНИ. Градините са пълни с цветя, къщите са боядисани в разлини цветове, яркото жълто слънце грее, небето и морето са сини ...
Мина време. Изписаха един от пациентите. Отвориха пред него вратата към нормалния свят. Той се стъписа - всичко в него е сиво. Сиви хора вървят по сиви улици, сиви деца играят със сиви играчки, небето е сиво, слънцето е сиво ...
Погледна назад - весели, безгрижни хора, глъчка, птици пеят в цветен свят
. Пред него - сивота. Нарави крачка напред, после втора - игрива, пееща цветна точка в сиво човешко море. Колкото повече вървеше, толкова повече цветовете му изчезваха и той посивяваше. Докато стана като другите - нормален и сив.
Дай, Боже, да си остана луда, т.е цветна и различна от другите в сивото ежедневие
Спомням си анимация, която гледах преди много години:
Лудница. Всички са облечени с много пъстри дрехи, един пее, друг скача, трети се блъска в стената. Всички са РАЗЛИЧНИ. Градините са пълни с цветя, къщите са боядисани в разлини цветове, яркото жълто слънце грее, небето и морето са сини ...
Мина време. Изписаха един от пациентите. Отвориха пред него вратата към нормалния свят. Той се стъписа - всичко в него е сиво. Сиви хора вървят по сиви улици, сиви деца играят със сиви играчки, небето е сиво, слънцето е сиво ...
Погледна назад - весели, безгрижни хора, глъчка, птици пеят в цветен свят
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]