[СССР]InSO vs. [Red Army]ChIpO

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 8 2009, 01:23) Браво за битката! Кой каквото ще да казва, Инсо си е добър играч и за това никой не спори. Иначе боли като ти ударят корабчетата и федерация го оправдавам. Криво му станало на момчето, изляло си яда. Ангеле, не спря да копаш, мойто дете, че не можа да разбереш кого си ударил. Ами, кого....Удари още един ламер от съюза и той се делна! Не е станало кой знае ккаво, нали така? Още един път, моите уважения към Инсо!
А ти, Ангеле, си добър играч, но честно да ти кажа, понякога от твоите постове ми се тича бързо до там, дето и царя ходи сам. Извинете ме за поста.... :p140:
Само се чудя защо говориш в трето лице за себе си :) ? :dizzy: А иначе на мен, когато ми се ходи някъде - ходя.А не използвам булфлийта не по предназначение, както федерация и корабите му примерно ;)

П.П.В момента вземам уроци по минно дело.Знам, че имате няколко много добри специалиста - ще може ли някой и друг съвет? :)
Последна промяна от Fallen_angel на пон сеп 07, 2009 11:32 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе вие не сте у ред.Станала красивата битка-станала.Какво коментирате още,отвърнете на удара с удар.Факт е,че в Ред Арми играят много повече хора,съответно повече ламуги и ще ви е по лесно да ударите някого отколкото на тях,ще се радвам да видя ударен някой от старите им играчи.Още веднъж поздравления за битката и спрете да се излагате.

Федерация,ти си яко спрял,без извинения.
Потребителски аватар
soul_killer
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от soul_killer »

Битката е наистина красива радва окото, рециклажа го мернах за малко понеже си преместих корабчетата в близост до битката, но бързо изчезна ... :bravo:
Поздравления и на двамата спретнали са наистина готино меле :a055:
Пожелавам Успех на нападателя и защитника да не се предава
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]

[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Sep 8 2009, 00:52) Не мислех да влизам в диалози за което се извинявам на един мой съюзник

Ако мога да попитам защо ме нарече,че съм психично болен и,че съм бил нз си какъв?

От уважение ли?
Аз поне не съм нагъл.
ами мисля не е згрешил с диагнозата...

а битката е хубава бравос
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Браво, ламер ИНСО :) .

P.S - Още не са почнали да се хвалят пред мен (справки последната част на ника ми), но като знам голямата уста на адаша очаквам включване.

- Питай бе адаш питай ще ти обясним някой тънкости на миньорлъка, ако не е на mega_alien достойно заемества(имам някакви бегли спомени мин.рунд :) ).
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

доре се получило, браво инсо :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Отделни индивиди развалят реномето на RA :p140: Само си търсите поводи да спамите! Колкото до InSO - той е ламер, а аз съм каса :) Това си го знаем :c022:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пипо и да искаме не можем да Згрешим с диагнозата..
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 8 2009, 01:27) П.П.В момента вземам уроци по минно дело.Знам, че имате няколко много добри специалиста - ще може ли някой и друг съвет? :)
Частни уроци давам . Само трябва да се разберем с какво ще заплатиш - кредити, ресурс или в натура ;)
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Натура :) Ама ако я уточниш и какво точно представлява :)
btw .... Не знаех, че си падаш и по мъжко :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”