Динозаврите оживяха

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

Мнение от AnichkA »

Учените разправят, че България постепенно преминава към субтропически климат... глобално затопляне ... разпукаха се онези дебели ледове, под които бяхме :babysleep: и ... ей ни на ... динозаврите оживяхме :a106:
Казвам да се преброим, колко сме преживели природните (разбирай булфлийт) катаклизми :c022:
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

е някои са преживели, други са изчезнали - пък и нови видове се пръкнаха.Еволюцията сидейства, какво да правим :)
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
avitoxol
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 7:23 am
Контакти:

Мнение от avitoxol »

Онлайн: 15 игрови часа днес.

На линия...
Трябва непременно да сте луд за да играете при нас
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

О-о-о-о, динозаври и гущери! В името на Даврин благодаря, че засегна тази тема :)

Тук трябва да се отбележи, че "еволюция" и "булфлийт" са 2 различни термина, означаващи абсолютно едно и също нещо :) Обосновка - еволюцията (булфлийта) е игра, в която има победители и победени! В неметафоричен вид това ще значи, че по-приспособените видове (юзъри) стават по-силни с времето и изместват по-слабите в еволюционната стълбица (булфлийт класация), като най-приспособяемите таква заемат върха на тази стълбица (ТОП-а) :)

Да живее Чарлз Дарвин! :)
Последна промяна от gajet_killer на пон сеп 07, 2009 9:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Son_Of_DeVil
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 19, 2008 6:31 am
Контакти:

Мнение от Son_Of_DeVil »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 7 2009, 22:53) О-о-о-о, динозаври и гущери! В името на Даврин благодаря, че засегна тази тема :)

Тук трябва да се отбележи, че "еволюция" и "булфлийт" са 2 различни термина, означаващи абсолютно едно и също нещо :) Обосновка - еволюцията (булфлийта) е игра, в която има победители и победени! В неметафоричен вид това ще значи, че по-приспособените видове (юзъри) стават по-силни с времето и изместват по-слабите в еволюционната стълбица (булфлийт класация), като най-приспособяемите таква заемат върха на тази стълбица (ТОП-а) :)

Да живее Чарлз Дарвин! :)

Както винаги Гаджет утрепа рибата с този коментар :lol: :lol: :lol: :lol: мн ме кефиш братле
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Някои още не са умирали ... Други излезнаха да покажат могъществото на новите гущерчета, а трети ... трети пак ще бъдат изядени :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Сите сте студенокръвни.... :P
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
TheEvilSide
Редник (Private)
Регистриран: пет май 08, 2009 5:52 pm
Контакти:

Мнение от TheEvilSide »

Някой пак е гледал Джурасикпарк :a013:
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

TheEvilSide написа:Цитат(TheEvilSide @ Sep 9 2009, 15:57) Някой пак е гледал Джурасикпарк :a013:
Изобщо не става дума за него ;)
ха дано разбереш скоро каква е идеята на темата :crazy_pilot:
Последна промяна от MeriAn на ср сеп 09, 2009 7:31 pm, променено общо 1 път.
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
charovna

Мнение от charovna »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Sep 9 2009, 21:24) Изобщо не става дума за него ;)
ха дано разбереш скоро каква е идеята на темата :crazy_pilot:
Ама то и идея ли има..... :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”