charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 8 2009, 01:23) Браво за битката! Кой каквото ще да казва, Инсо си е добър играч и за това никой не спори. Иначе боли като ти ударят корабчетата и федерация го оправдавам. Криво му станало на момчето, изляло си яда. Ангеле, не спря да копаш, мойто дете, че не можа да разбереш кого си ударил. Ами, кого....Удари още един ламер от съюза и той се делна! Не е станало кой знае ккаво, нали така? Още един път, моите уважения към Инсо!
А ти, Ангеле, си добър играч, но честно да ти кажа, понякога от твоите постове ми се тича бързо до там, дето и царя ходи сам. Извинете ме за поста....
Само се чудя защо говориш в трето лице за себе си ? А иначе на мен, когато ми се ходи някъде - ходя.А не използвам булфлийта не по предназначение, както федерация и корабите му примерно
П.П.В момента вземам уроци по минно дело.Знам, че имате няколко много добри специалиста - ще може ли някой и друг съвет?
Последна промяна от Fallen_angel на пон сеп 07, 2009 11:32 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Абе вие не сте у ред.Станала красивата битка-станала.Какво коментирате още,отвърнете на удара с удар.Факт е,че в Ред Арми играят много повече хора,съответно повече ламуги и ще ви е по лесно да ударите някого отколкото на тях,ще се радвам да видя ударен някой от старите им играчи.Още веднъж поздравления за битката и спрете да се излагате.
Битката е наистина красива радва окото, рециклажа го мернах за малко понеже си преместих корабчетата в близост до битката, но бързо изчезна ...
Поздравления и на двамата спретнали са наистина готино меле
Пожелавам Успех на нападателя и защитника да не се предава
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]
[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 8 2009, 01:27) П.П.В момента вземам уроци по минно дело.Знам, че имате няколко много добри специалиста - ще може ли някой и друг съвет?
Частни уроци давам . Само трябва да се разберем с какво ще заплатиш - кредити, ресурс или в натура
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
Натура Ама ако я уточниш и какво точно представлява
btw .... Не знаех, че си падаш и по мъжко
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]