[СССР]InSO vs. [Red Army]Mimicry

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

не знам за ква серия говорите , аз завърших със 105 к скаути и други боклуци , а вие с нищо , нула , zero :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

xeb написа:Цитат(xeb @ Sep 6 2009, 23:02) не знам за ква серия говорите , аз завърших със 105 к скаути и други боклуци , а вие с нищо , нула , zero :р
Браво, и сигурно ти останаха за тая третина
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

тая третина 200 к :р другата 300 к :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
datisevrushta
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 3:54 pm
Контакти:

Мнение от datisevrushta »

xeb написа:Цитат(xeb @ Sep 6 2009, 21:08) тая третина 200 к :р другата 300 к :р
И накрая идвам аз и се триеш :lol: :lol: :lol: . И сега без майтап, по малко точки съм :) , айде да ме подебнеш .
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

xeb написа:Цитат(xeb @ Sep 6 2009, 23:02) не знам за ква серия говорите , аз завърших със 105 к скаути и други боклуци , а вие с нищо , нула , zero :р
Аз пък с 14к кръста и 32к скаута и 2-3к ЗИ.Осем рунда велика мъка, църкане и болки в задника ти оставаха ако не беше мишка да се преселваш през 100 галактики.И тая третина подозирам, че ще си същата пародия.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

datisevrushta написа:Цитат(datisevrushta @ Sep 6 2009, 09:16) И накрая идвам аз и се триеш :lol: :lol: :lol: . И сега без майтап, по малко точки съм :) , айде да ме подебнеш .
:p140: аха
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Спокойно моряци, корабо потъва бавно, водъ има за всите ... Има време до края на третината. Предполагам ще падат още глави.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Абе нема друго като втора вселена и останките от двуполюсния модел още от първи рунд. СССР/warez.ru/ъ-ъ-ъ... ASSASSINS май бяха, срещу Red Army, KASIOPEIA, HeavyMetal, Hellwings, Rohan... Или поне оцелелите от тях до наши дни - класика в жанра :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

браво на инсо за битката
жалко за реца но има време за .................
хеб есента дойде излитай в 5та опа на юг :)

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Sep 6 2009, 23:08) Абе нема друго като втора вселена и останките от двуполюсния модел още от първи рунд. СССР/warez.ru/ъ-ъ-ъ... ASSASSINS май бяха, срещу Red Army, KASIOPEIA, HeavyMetal, Hellwings, Rohan... Или поне оцелелите от тях до наши дни - класика в жанра :)

касиопея са ми любимите,макар че освен сагитариуса ,други неиграят!а ние бяхме доста добър отбор
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”