Решаващите квалификациите за ЮАР

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Чак 4:1 :)
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

обаче и Италията с 5:0 да биеме, късно е вече, когато не биеш навреме после като е късно колкото и да биеш файда няма, а само за усилия на световно не пускат
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатобаче и Италията с 5:0 да биеме, късно е вече, когато не биеш навреме после като е късно колкото и да биеш файда няма, а само за усилия на световно не пускат[/quote]

аве нека ги бием италянците с един изтормозен гол :) те тая вечер кипър ще надупят ирландия :)

нали знаеш надеждата умира последна :)
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

да, знаеш ли аз колко съм страдал заради идеята, че надеждата умира последна, нека некой просто й тегли куршума докато е време
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

debnadaviebna написа:QUOTE (debnadaviebna @ Sep 5 2009, 23:25) да, знаеш ли аз колко съм страдал заради идеята, че надеждата умира последна, нека некой просто й тегли куршума докато е време
оооо дебнинио ти си жив ....... :P :P
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Нашите дано не им правят допинг тест, че...

Явно на почивката са ги зобили яко - 2рото полувреме играха сякаш не са те - пасовете бяха пасове, бяха точни, правехме по 4-5 бързи, хубави точни паса....и имахме ИДЕЯ какво да направим, а не да обикаляме около наказателното им поле.Все такива полувремена да играем.... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

@hammer - за Сърмов и Минев (особено пък за Минев!!!) си напълно прав, трагедия са

@Load - "А Мъри - дали някога е водил добре, или не - е проста гъба. Даже е по-глупав. Който твърди обратното, значи въобще не е в час, надали дори го е виждал на живо." Ти кафето ли си пиеш с него сутрин, що ли? Аз пък, ей така, за да ти е гадно, ще ти кажа, че съм го виждал многократно, защото съм работил с/до/покрай него и че ако Мъри е глупав, ми е чудно тая държава на гении що е толкова зле. Сигурно щото всеки е най-вече спец да обяснява кой колко е глупав...

Айде да ви е честита победата, най-накрая Бербатов реши да поиграе и с националния екип, че отдавна не му се беше случвало
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Еее, според мен след този мач се видя каква издънка е Бербо, и как не заслужава да е национал, как играе без сърце и тн - пожелавам му цял живот да играе в посредствени отбори като Юнайтед, и цял живот да прави такива слаби мачове като този днес ;) Пък 2 асистенции и гол.. всеки го може :P Да го изхвърли мърльо, опа - мъри, от националния и срещу Италия капитан да е коловати - тогава определено ни очаква светло бъдеще :)

@Loveless: ти, като левскар - с поглед от другата страна (макар че винаги аз лично в коментарите си съм се старал да бъда обективен), можеш ли да ми обясниш при това положение ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ тези двамата са национали...? И защо я има тая тенденция да не се вика Иван Иванов, който определено в последните години се утвърди като един от най-добрите защитници в България...?

Другото което не мога да разбера е - абе майка му стара, кога Котев и коловати са играли заедно, че да играят двамата като двойка защитници в такъв важен мач... от километри се виждаше неразбирателството при тях и определено повлия супер много на представянето им (особено при Котев) ...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Кой крив, кой прав вече няма значение. Шанса умря с гола на Р. Кийн, точка! А-а-а-айде, сега чакаме Евро 2012 :)
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

@hammer - аз като левскар, мога да кажа само:
За Сърмов - момчето има някакъв талант, но много греши при изнасянето на топката. За съжаление откакто е дошъл в Левски не забелязвам особен прогрес в това отношение. И докато преди с Боримиров или Ричи до него и с Томашич зад него това не се отразяваше съществено, сега вече натежава.
За Минев - хммм... Минев е играч, който направи ли една грешка, моментално следват втора, трета, четвърта... Никога не знаеш кога ще му излезе края.
Присъствието им в националния си го обяснявам така: И ляв бек и дефанзивен халф са невралгични зони, а и все пак се робува на имена - всички извикани от нашето първенство са от Левски, ЦСКА и Литекс. Единствения читав чист дефанзивен халф, който имаме е Станислав Ангелов. Стенли и Чочо Янков също могат да играят там, но не им е там силата. Владо Гаджев е много добър футболист, но много тежка контузия получи. И все пак към настоящия момент аз лично бих предпочел Станицлав Генчев пред Сърмов. Пък ляв бек - Цанко Цветанов беше последния стабилен играч на тая позиция. И Ивайло Петков и Лусио Вагнер... Лусио е интелигентен играч, но го мързи да тича. Срещу Славия примерно това може да не пречи, но в националния е друга работа. И ония кол Занев, дето го пробваха по едно време... :p018: Истината е, че няма избор
Иван Иванов не мога да го коментирам. Поради географското ми положение мачове от България гледам мноооого рядко. Даже и с Тунчев не знам какво стана след като отиде в Лестър, там до ония мач с двете дузпи, дето го споменах преди, си играеше много стабилно.

П.С: Абе на Иванков много от близко му вкарали гола тея, все едно Жоро Вратарчето пази, а? Сетил се бях тия дни за Сиймън - Арсенал изгубиха финал за КНК с гол от 50 метра заради него (и то в последната минута), Англия отпаднаха на световно първенство заради него, но въпреки това никога няма да чуете англичанин да го плюе. А на Жоро Вратарчето, дето от 3 сезона играе само с един Рабех пред него, в мач дето и Рабех го нямаше му бичнаха един гол от халите и вече за нищо не става.

И една корекция - бербата май е с 3 асистенции ;)
Последна промяна от Loveless на съб сеп 05, 2009 11:22 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Off Topic”