Counter Strike 1.6
Понеже ви гледам,че сте супер неорганизирани,време е батко ви Румпи да поеме нещата.Съжалявам,че не можах да организирам сървър за 32 човека,но предполагам,че няма да можем да се съберем толкова,това е най-доброто което намерих,хостера е приятел и пуска сървъри за едни от най-добрите такива в България,но да не правя реклама..
Ето информация около срещата:
Дата: 04.09.2009
Час: 22:00
IP adress: 87.252.169.90:27000
Парола: bulfleet
Слотове: Максимум 20
Maps: de_dust2,de_inferno,de_aztec
Mod: без мод и всякакви плугини
Протокол: 47/48
Сървъра ще бъде пуснат в 20:45!
Чакаме се в сървъра точно в 22:00,моля всеки който има намерения да играе да бъде точен.Що се отнася до маповете,ако има хора ще се играят в тази последователност,възнамерявам да се направят по 20 на врътки на мап.Всичко ще бъде точно,накрая да видим кой е прото на БФ в CS.Отборите ще се определят в сървъра,по възможност да са равни по сили.Аз ще работя с rcon-а на сървъра,не се тревожете-разбирам.
Паролата е нужна за защита от недоброжелатели,както и хора извън общноста на Булфлийт.За всеки който не знае как става номера.Отваря консолата с копчето до "1" отгоре на клавиатурата и пише:
password bulfleet
connect 87.252.169.90:27000
След което влиза в сървъра.Тези двете са на два отделни реда.
ЗАБРАНЕНО Е ВСЯКАКВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХАКОВЕ,МОЛЯ ВИ.СЪБРАЛИ СМЕ СЕ ДА СИ ПРАВИМ КЕФА,НЕ ДА СЕ ЛИГАВИТЕ!УПОТРЕБАТА НА ТАКЪВ ЩЕ НАКАЗВАМ С ПЕРМАНЕНТЕН БАН ОТ СЪРВЪРА НА МОМЕНТА!
Ето информация около срещата:
Дата: 04.09.2009
Час: 22:00
IP adress: 87.252.169.90:27000
Парола: bulfleet
Слотове: Максимум 20
Maps: de_dust2,de_inferno,de_aztec
Mod: без мод и всякакви плугини
Протокол: 47/48
Сървъра ще бъде пуснат в 20:45!
Чакаме се в сървъра точно в 22:00,моля всеки който има намерения да играе да бъде точен.Що се отнася до маповете,ако има хора ще се играят в тази последователност,възнамерявам да се направят по 20 на врътки на мап.Всичко ще бъде точно,накрая да видим кой е прото на БФ в CS.Отборите ще се определят в сървъра,по възможност да са равни по сили.Аз ще работя с rcon-а на сървъра,не се тревожете-разбирам.
Паролата е нужна за защита от недоброжелатели,както и хора извън общноста на Булфлийт.За всеки който не знае как става номера.Отваря консолата с копчето до "1" отгоре на клавиатурата и пише:
password bulfleet
connect 87.252.169.90:27000
След което влиза в сървъра.Тези двете са на два отделни реда.
ЗАБРАНЕНО Е ВСЯКАКВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХАКОВЕ,МОЛЯ ВИ.СЪБРАЛИ СМЕ СЕ ДА СИ ПРАВИМ КЕФА,НЕ ДА СЕ ЛИГАВИТЕ!УПОТРЕБАТА НА ТАКЪВ ЩЕ НАКАЗВАМ С ПЕРМАНЕНТЕН БАН ОТ СЪРВЪРА НА МОМЕНТА!
Последна промяна от rumpolino на пет сеп 04, 2009 8:17 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Не съм очаквал,че ще го кажа някога,но...
"Браво,Румпи!" за подробната информация и за положения труд,но все пак няма да се зарибя отново.От 1 година съм чист
))
"Браво,Румпи!" за подробната информация и за положения труд,но все пак няма да се зарибя отново.От 1 година съм чист
Последна промяна от Skullcollector` на пет сеп 04, 2009 6:01 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Бройте ме за 21ч ако искате дажеRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 4 2009, 20:59) Поради явната липса на достатъчно играчи и с мотив за събиране на повече срещата се отлага за днес в 22:00.Моля опитайте се да се съберем 20 човека.Ще пуснем HLTV,което ще запише срещата за да си спомняме след време едно хубаво събиране и да няма тоя беше хак ония про,но за HLTV-то малко по-късно.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Май ще трябва да викате от конкуретните игри хора, щото в булфа няма 20 човека общо.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Sep 4 2009, 21:09) За 21 няма да се съберем 20 човека,срещата ще започне в 22..
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi