Kolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Sep 3 2009, 21:09) прав си за процентите ама ако беше вдигал проценти момчето щеше да има по-малко кораби и пак щеше да има същия завършек :П
Да бе да, като гледам ресурса, който сим у откраднал.. с него преспокойно е можел да ги изравни с твоите
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Kolma_Pushi написа:Цитат(Kolma_Pushi @ Sep 3 2009, 20:09) прав си за процентите ама ако беше вдигал проценти момчето щеше да има по-малко кораби и пак щеше да има същия завършек :П
ехх тея проценти до 10-то ниво искат милиони значи.. аман ако имаше тфоите проучвания щеше да те сгази 1000 % и роуала както каза той е имал ресурс поне за още 50,60 кръста така че доста странно щеше да е
мен ми е чудно преди битката знаеше ли му процентите ?!
само се заяждате с момчето,ако...ако...! Той се е развил и ъпгрейти си е направил оня е блял някъде,помня го още от началото играеше глупаво,но бързо ми избяга от обсега,просто беше въпрос на време някой да го забележи и да го пребие!Браво на нападателя,при първият рунд и аз си казах "ебаси тоя се е размазал",но веднага след третият всичко става ясно,битката си е добра и все пак се е осмелил и да я качи,за разлика от много други,сякаш като им видят флота и пручванията и какво ли ще стане толкова-форума е затова
Последна промяна от Hardcore на пет сеп 04, 2009 8:06 pm, променено общо 1 път.
Колма, ти ли беше гадино!?! Това ми беше любимата каса, откакто колонизирах там поне 10К от неговите мини съм качил
Битката си е супер, пък и тоя редовно си оставяше флота на планетата и изчезваше за по 20-30 минути, въпрос на време беше
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
абе вие как умувате на мойта битка О_о..естествено, че му знаех процентите..
всичко си бях сметнал..напред съм 40к точки от тая битка. А по повод това, че някой ще ми види флота ми е в се тая..да си гледат. Все едно като ми пуснат шпионаж няма да разберат какво имам..Освен това съм винаги така добър, ако някой ми пише ЛС да му кажа какво имам. По-голямата част от играчите в сппийд вселената в момента имат по-силен флот от мен..и по-висок шпионаж..айде давайте, че свърши рунда. ..
Последна промяна от Kolma_Pushi на чет сеп 10, 2009 1:29 pm, променено общо 1 път.