federaciq написа:Цитат(federaciq @ Sep 4 2009, 00:32) за да има какво да се чудиш цял ден
може да не съм инал още 20к точки ама съм ти обещавам награда на трибуната
записвай си
пп
сега очаква един мега дълъг коментар от ангела в който се казва колко некадърен играч съм
ама аз ще му отговоря,че още се чакам наградата
Не си достатъчно кадърен да си некадърен Дешифрирай си го Аз си лягам, да се понаспя, че некви каси и мишчици се разцвърчали и ще побудувам след време
Лека и ненадрусана(за някои от вас е трудно, но се постарайте )
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
datisevrushta написа:Цитат(datisevrushta @ Sep 4 2009, 00:39) Струва ми се , че много бързо ще се озовете в дясно на докладите. Ама айде да оставим изненадите за по натам
Няма да им е за пръв път тоя рунд.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Последна промяна от Skullcollector` на чет сеп 03, 2009 11:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
datisevrushta написа:Цитат(datisevrushta @ Sep 3 2009, 11:39) Струва ми се , че много бързо ще се озовете в дясно на докладите. Ама айде да оставим изненадите за по натам
Ми ще модирам като тебе като те погнах преди 2 рунда
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Sep 4 2009, 00:43) Ми ще модирам като тебе като те погнах преди 2 рунда
Мощен си,педи.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]