Сборник с велики мъдрости

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

За сега съм натрупал философия и мъдрост колкото за 3 страници уърдовски документ, но под действие на натиск от старши, който има принос за 2 от мъдростите, сега ще публикувам събраното до този момент. Надявам се някой ден, когято публикувам книгата с тези мъдрости, те да станат неделима част от българското образование, съпътствайки всичко от букварчето до предмета свят и личност в 12-ти клас и да се изучават интензивно по философия във ВУЗ-овете. Четете и дано станете по-мъдри, а аз дано успея да събера достатъчно за една книга.

[17:31:35] до края на януари изпити каза: не, не успях с нищо да изпъкна след травмата на главата
[17:31:40] до края на януари изпити каза: все толко вдлъбнат съм си

[11:03:46] до края на януари изпити каза: то принципно имагинерното число мога да го изобразя и като мона лиза с главата надолу, ама не мога да рисувам

[17:42:17] до края на януари изпити каза: мамата си е интеграло, пък после пак си я е диференцирало на всичкото отгоре

От висшата математика вече 2 не виждам

Химия се учи най-добре на по чашка евтин алкохол

След като изкарах изпита по химия развих такава любов към предмета на науката, че направо се интоксикирах

Приписва се на Johnny Rotten, или още Миленчо: телефонът ми изпадна в безбатерието

Към потенциален опонент на шах: Ще ми ядеш пешките!

Вече има за какво да те е страх от полицията, защото това са задници с палки и огнестрелни оръжия, не ги е страх да ги използват и не ги е срам да ги използват срещу невинни, законът винаги е на тяхна страна и винаги могат да те задържат за 24 часа. Интересно защо не могат да отидат да почукат на палата на някой наркодилър и да му кажат да дойде с тях до районното за едно денонощие.

Въпросът е в отговора

Приписва се на Христо: през органа за епидермален контакт ми е

[23:25:58] до 3-ти февруари трябва да стана математик каза: съдържанието на главата ми е издържливо на атаки със стомана, а ако искам да отида някъде в дадено време може да ме спре само стена булдозери, а след като ги преодолея тях, ако на тролея му свърши бензина, трамвая спука гума, а на автобуса му спрат тока по жиците

Заплаха №1 преди бой: ще те посадя, ей

Заплаха №2 преди бой: Виждаш ли колко съм висок? Искаш ли да се озовеш на същата дълбочина под земята?

Заплаха №3 преди бой: Ще те ликвидирам, ще те трупирам, ще те екзекутирам, ще те нокаутирам, ще те перфорирам, ще те демонтирам и....
вариант 1 гласи: върху теб ще уринирам
вариант 2 гласи: ще те продам за органи

Мъдрост: Съществува единствено хаос и простотия

Приписва се на Мартин: Егало си е гайката

Аз съм твоята причина за добро настроение, този, който ти казва кога да се смееш на тъпите вицове, да нямаш други причини за добро настроение освен мене!!!

[15.2.2009 г. 19:58:04] Дрънкен Мъглауд каза: никой да не е посмял да ми зима апарат за кръвно или бастун за 20-тия рожден ден
[15.2.2009 г. 20:01:03] Дрънкен Мъглауд каза: че аз съм достатъчен бастун, пък и още един си имам, а пък апарати за вдигане на кръвното налягане под път и над път, 3 милиарда са и се наричат женски

Кратко описание на намеренията ми към едно момиче : [21:46:46] Дрънкен Мъглауд каза: я не ща да й се връзвам, ща да я връзвам

[00:57:30] Дядо с бастун каза: светът ако застане мирно за един ден аз няма да почивам

Най-върховната стратегия не е “хакуна матата”, ами “груб секс и спортна злоба”

На мен ли ще ми приказваш за пълното отсъствие на розов цвят в спектъра на положението?

Човек може да има проблем единствено с жени, всичко друго или се решава, или се произвежда, или се троши

Една сила само с големина, без направление, посока и приложна точка не е никаква сила

Много лошо не е на хубаво

Към колега, претърпял операция на седалищните части: Трудно се седи без гъз сигурно

Мястото на човечеството е около маса, а научнотехническият прогрес е средството, което ще го постави там

[19:44:43] Driver каза: оптимизъмът много пречи когато искаш да изпаднеш в депресия

[12:31:24] Driver каза: зад компютър трябва да се кляка както трябва да се ляга под кола и под жена

Когато пускаш ядрена бомба няма да гледаш кой на колко куршума издържа.

Приписва се на Марто: сит съм като Дарт Вейдър.

Дори и да се разпадне обществото, да няма закони, да няма власт, да не сe признава авторитет, третият принцип на механиката пак ще важи.

Заковаващ въпрос: да не би пък да си с 3 ташака?

Сократ хубаво е казал "Знам, че нищо не знам", аз казвам "Във вселената има крайно количество познание, но аз знам нищожна част от него, следствие - трябва да науча повече"

Приписва се на старши: Ако има перпетуум мобиле, това е нагонът.

Вселената се развива по един от два възможни модела, или аз съм читав и всичко останало е повредено, или аз съм дефектен, а всичко останало е читаво. Понеже е деструктивно да се търси причината за всички проблеми в себе си, приемам първия вариант за верен, а бъдейки машинен инжинер, моя е задачата да поправя всичко.

Колкото е по-елементарна една грешка, толкова е по-вероятно нейното допускане.

Дай ми реплика, да ти изям главата.

[18:12:08] Механик каза: жените са за да бъдат обичани, п*тките са за да бъдат шибани

Трябва известно време да се живее в заблуда, за да се прозре истината

Българска азбука по БДС съобразен с ISO = азбуката на чата.

Приписва се на старши: Ние мъжете пиеме Загорка. Да! Ние мъжете пикаме прави. Да! Пикаме около тоалетната. А тия, които не пият Загорка, пикат клекнали, като някои женчовци и за това пият Каменица, за да станат мъже, но истината е, че трябва да пият Загорка.

Ако ви хрумват и на вас подобни велики цитати и мъдрости и ги искате публикувани, пускайте ги тук и ако нямате нищо против да ги публикувам някой ден, казвайте и на кого да ги приписвам.
Последна промяна от debnadaviebna на нед юни 21, 2009 12:30 pm, променено общо 1 път.
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

мъдро...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

Пожелавам ти да публикуваш книга - с удоволствие ще я прочета :a055:
Последна промяна от pi4agataa на пон юни 22, 2009 1:00 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

debnadaviebna написа:Цитат(debnadaviebna @ Jun 21 2009, 14:14) [17:42:17] до края на януари изпити каза: мамата си е интеграло, пък после пак си я е диференцирало на всичкото отгоре
ААААААААаааааааааааааааааааааааааааахаха
хахахахахахахахах :)

Това е най-върховвната мъдрост :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Vamp1r3
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср фев 09, 2005 5:45 am
Контакти:

Мнение от Vamp1r3 »

Eто ти още няколко :

Верният отговор винаги е(б)е!

На стар екзистенциалист преходност ще продаваш.

Когато не знаеш къде отиваш, ела на себе си.

Концепцията ти е непробиваема като сутиен на морска сирена!
[[color=#000000]font="Arial Black"]Два трупа се изядоха един друг![/font][/color][size="7"][/size]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

Много мъдрости са казани, но има още много които не са.
Например- Недей с лошо, а с по-лошо!!!
Нинджа не се става, нинджа се ражда!!!
debnadaviebna
Майор (Major)
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Вампир, тия ще ги включа, как да те запиша
debnadaviebna was here

[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
Потребителски аватар
kalo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет дек 15, 2005 5:00 pm
Контакти:

Мнение от kalo »

ех, дебниньо, с годините не си се оправил! ТУ явно не лекува всичко :lol:
debnadaviebna
Майор (Major)
Контакти:

Уви, ТУ само вреди
пък между другото Донов, така по фамилия не мога да се ориентирам, ти кой беше
Последна промяна от debnadaviebna на съб сеп 12, 2009 5:11 pm, променено общо 1 път.
debnadaviebna was here

Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

браво дебна къртиш мифки както винаги :)

Това не можа ли да го кажеш преди месец и нещо, когато си писал в темата? - бел. Sabret00th
Последна промяна от Bizarre на съб окт 10, 2009 6:36 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”