OKP в действие ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 17 2009, 17:51) :p140: на вниманието на цензорът : http://www.humorhouse.bg/bg/gbhumour.html

символът на черната котка без опашка е приет за символ на град Габрово :c022: така , че нищо лично...

-но не приемам да ми кълцате писаниците, а на въпросният индивид , който не е престанал да се заяжда и да обижда съюзът ми и играещите в него - да не му налагате санкция ... :dizzy:
...нещо май не си спомням да е дал коментар по темата, а всичко се изражда в дребни заяжданки - лошо няма , аз съм насреща :a013: , но осигурете ни равни условия ...
Няма правда, няма ред, бате... Отиди да набиеш някое И, да ти мине, стига си се тровил с тоя форум, тук може да те занулят... а иначе в сингълплейъра, едва ли.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 17 2009, 19:11) Няма правда, няма ред, бате... Отиди да набиеш някое И, да ти мине, стига си се тровил с тоя форум, тук може да те занулят... а иначе в сингълплейъра, едва ли.

Сингълплейра си е много гот!!! :yako:
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

greg написа:Цитат(greg @ Aug 17 2009, 14:51) :p140: на вниманието на цензорът : http://www.humorhouse.bg/bg/gbhumour.html

символът на черната котка без опашка е приет за символ на град Габрово :c022: така , че нищо лично...

-но не приемам да ми кълцате писаниците, а на въпросният индивид , който не е престанал да се заяжда и да обижда съюзът ми и играещите в него - да не му налагате санкция ... :dizzy:
...нещо май не си спомням да е дал коментар по темата, а всичко се изражда в дребни заяжданки - лошо няма , аз съм насреща :a013: , но осигурете ни равни условия ...

Също така читалнята е читава!
нещо против митовете на града ми ли имаш
я да видя ти от където си имали с какво да се похвалите

СОРКА ЗА СПАМА НО НЕ СЕ ЗДЪРЖАМ НАИСТИНА :P
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

диморесе явно вие модераторите си защитавате ваще хора от този спам където прочетох принца

тука нито пише по темата а се опитва да прави дразгиа наказваш другия човек а не виждам четох правилата на форума ама така и не намерих във правилата да го накажеш така

сега и мен ще ме накажеш щото от истината най боли.. :dizzy: :p140:

Явно почивка ти е нужна!
Последна промяна от Crashedd на вт авг 18, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Aug 18 2009, 12:42) диморесе явно вие модераторите си защитавате ваще хора от този спам където прочетох принца

тука нито пише по темата а се опитва да прави дразгиа наказваш другия човек а не виждам четох правилата на форума ама така и не намерих във правилата да го накажеш така

сега и мен ще ме накажеш щото от истината най боли.. :dizzy: :p140:
ок ето коментар по темата да не кажете нещо
хубао мазало скаути и спеедари да харесвами но нападателя има малко смешни % за точките и развитието
според мене както набляга на тези единици би трябвало да си надига лазерните малко повечко евтени са а скаутите понеже са слабинки да им надига малко 6титовете и атаката бронята не е толкова важна

ето и аз дадох коментар по темата стига сте лаяли месеца :bravo: :bravo: :bravo:
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Aug 18 2009, 13:58) ок ето коментар по темата да не кажете нещо
хубао мазало скаути и спеедари да харесвами но нападателя има малко смешни % за точките и развитието
според мене както набляга на тези единици би трябвало да си надига лазерните малко повечко евтени са а скаутите понеже са слабинки да им надига малко 6титовете и атаката бронята не е толкова важна

ето и аз дадох коментар по темата стига сте лаяли месеца :bravo: :bravo: :bravo:
И двамата учасници в битката са търговци!Може би това е причаната процентите да са им такива!Не мислиш ли? :a055:
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Aug 18 2009, 13:10) И двамата учасници в битката са търговци!Може би това е причаната процентите да са им такива!Не мислиш ли? :a055:
може но аз от къде да знам че са търговци след като играя на ден по 10 мин мах хихи въобще не съм в час с играта и неискам и да сам казано честно
на зима може да поиграя с познати в скромното ми саъзче което неможе да се мери с тяхният налиииииииии xaxa :lol:
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Aug 18 2009, 13:20) може но аз от къде да знам че са търговци след като играя на ден по 10 мин мах хихи въобще не съм в час с играта и неискам и да сам казано честно
на зима може да поиграя с познати в скромното ми саъзче което неможе да се мери с тяхният налиииииииии xaxa :lol:
Е вярно че неможе да се мерим с ТЯХ ....... ама считай че молбата ми за присъединение към X от сега е пусната ако имам време да поиграя със старите фр .... :k082:
Последна промяна от TARATORcho на съб авг 22, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

След продължителна ваканция ,реших да се включа пак в играта и се оказа,че комшията го няма :crazy_pilot:
http://un4.bulfleet.com/doklad.php?id=2c6a3bce12
Рециклажа не е прибран :c022:
Да си каже кой намаза :P
Ще помоля за бекъп - благодарности предварително,за който го направи :a055:
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

daskalo написа:Цитат(daskalo @ Sep 1 2009, 20:40) След продължителна ваканция ,реших да се включа пак в играта и се оказа,че комшията го няма :crazy_pilot:
http://un4.bulfleet.com/doklad.php?id=2c6a3bce12
Рециклажа не е прибран :c022:
Да си каже кой намаза :P
Ще помоля за бекъп - благодарности предварително,за който го направи :a055:

Ти пък като си все в МОД-чудно ми е как направи битка??!!
Извинявам се на приятелите си от твоя съюз,но от предни рундове имам наблюдения над теб!!!
Не,че мога да я видя-но поздравления все пак! :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”