представянето на нашите футболни отбори
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
П и ш а т и б а в н о щ о т о я в н о н е м о ж е ш д а ч е т е ш б ъ р з о - че за времето, дето гледам футбол, аз такъв отбор не съм видял Става дума за период от над 15 години.goliat написа:QUOTE (goliat @ Aug 28 2009, 09:06) П.С: @ goliat - я ми кажи за някой БГ отбор ли говориш, дето се е доказал в Европа, че за времето, дето гледам футбол, аз такъв отбор не съм видял.
от поста ми трябва да е ясно за кой БГ отбор говоря,то друг по-доказал се БГ отбор дали има?
Знаеш ли кое е жалкото? Че паметта на хората е избирателна. Моята примерно работи по следния начин:
1. През 1969/1970 ЦСКА продава третия си полуфинален мач срещу Интер (1:0 и 0:1 в първите 2) за един рейс с тоалетна
2. 2008/2009 - ЦСКА става първия отбор в историята на УЕФА, изхвърлен от евротурнирите заради финансови ... да ги наречем "проблеми". Защото във всяка нормална държава думата "злоупотреби" е последвана от солидни присъди.
А другото още по-жалко е, че като ми говориш за някакви успехи от ученическите години на дядо ми, е хубаво поне да ги помниш всичките. Имам предвид не само на ЦСКА. А например победата на Академик София над Милан, 5-те гола на Левски срещу Барселона в един мач (само три отбора са го правили), и преди това отстраняването на Аякс, полуфинала на Славия, сребърните медали на националния отбор от Олимпийски Игри... Опа!!! Е тука май вече казах нещо ново за всички, а? Ама това "червените" не ги вълнува, защото по това време още е нямало "червени", а на тях им се полагат ВСИЧКИ успехи по право. Щом нямат пръст в него - не е успех, нали така? И ако случай не могат да отрекат някакъв чужд успех, то задължително следва да се отбележи, че те са по-успели.
@ ender - за другите не знам, но аз още имам фишове от заплата с подписа на Баждеков
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Човек, не знам откъде си вадиш сведенията и фактите, в предния пост написах резултатите от последните 10 срещи на руския състав. Стига обяснява колко били слаби - и най-слабият руски тим, за нас е достатъчно силен враг. Както и хвалбите на коментатора по адрес на ЦСКА - ами така трябва бе, ти какво искаш, не разбирам? Ако сме реалисти - трябва да закрият българския футбол въобще. Само че - има го. Разсъждавай малко по-трезво. Един отбор трябва да се подкрепя безрезервно, за да успее - не разбирам защо българите морала го нямат за нищо, сякаш не е част от човешкия свят, камо ли най-важната.Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Aug 28 2009, 13:08) Лоад в момента се опитваш да развалиш доброто ми впечатление оставено от теб, както и уважението.
И като чета подобни писания, както и разни факти, та аман от фактология из постовете, както и че днес не мярнах никой от администрацията на Литекс из града, което по принцип става редовно, нека ви дам аз малко факти. Факти, нямащи нищо общо с изминали години, световни конспирации или стъпването на американците на луната. Факти, които са на база собствен опит, не прочетено от някъде. За ЦСКА нямам никаква представа, за Левски никак добри отзиви не съм слушал (за разхайтеността на "манекенчетата" им), но пък за ловешкия тим и съм се нагледал достатъчно.
Първо, в красивото градче, от което всеки капацитет се изнася, а всеки идиот става идол, да си футболист не представлява вид професия за глупаци със здрави крака. По-скоро си на курорт. Ако си и чернокож, може да минеш за мегазвезда. Ако ли не - може да избереш да си пълен тъпак като Попов, да караш без книжка няколко години (няма проблем и да блъснеш някого - нали "шефа ша опрай сичко"), а когато с 300 зора и връзки все пак решат да ти извадят само срещу подпис и името - да разнасят из цялата служба като находка как са изпратили поживо-поздраво невинна душица, която само за три думички е успяла да допусне 6 невенни грешчици. Няма санкции, нямаш някакви простосмъртни проблеми... И от тия дечица, изведнъж се очаква пък и да могат да си уцелят вратата на собствения стадион, където се предполага, че ритат всеки ден? Еее, 'айде сега. "Толкоз' си могат" децата.
Да видим треньора им с какво помогна. Независимо на какво ги е научил и кого е вкарал титуляр - нашите държаха фронта (че и с гол аванс от предния мач!!!) напук навсякаква логика. И за едни 8 минути, тоя всепризнат дебил - Мъри, не можа да забави играта, къде чрез смени, къде да ги накара да фаулират, умишлено да бавят (ако ще и целия отбор да изпроси жълти картони - за двата милиона при участие, не жълт, ами бимбяв ще си изпрося), да помогне макар и с малко. Кой знае - ако поне беше опитал - какво можеше да стане. Ала човечеца нямаше търпение да иде да яде, къде пък сега да се мъчи да се прави и на треньор, какъвто всъщност... е...?
И на последно място, некадърната ловешка агитка, която сякаш липсваше (за съпоставка - чорбарите се скъсаха да крещят в Русия). Че и когато един се развика защо мълчат като насрани (образно казано - те бяха), а не си подкрепят отбора, една сурия картофи се спусна да го бие, да го пита любезно "какво разбираш ти от футбол, бе?", което всъщност е и редовната картина на стадиона. Като бие отбора - всеки тича да плюска безплатните кебапчета в отсрещното заведение, а като паднаха като идиоти, никой не се сети да иде да вдига врява за оставка пред офисите?
Разполагайки без грам исторически факти и от чисто любителска гледна точка - човек може да достигне до отговор на въпроса що сме толкоз криви. Сега - някой друг прост любител може ли да ми обясни какво е положението при другите отбори (да знам какво да пускам е еврофутбола, не за друго), или пак ще чета един куп фактология, къде от уикипедиа или разкази, къде от на Пешо божествената, от които ми се доспива посред бял ден?
Последна промяна от LoaD на пет авг 28, 2009 5:27 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Малко се изхвърляшLoveless написа:QUOTE (Loveless @ Aug 28 2009, 16:46) А например победата на Академик София над Милан............сребърните медали на националния отбор от Олимпийски Игри... Опа!!! Е тука май вече казах нещо ново за всички, а?
*интересувам се от БГ футбол =/= голям съм дебил и ако ходя по мачове, то е защото нямам какво да правя, ще пия бира, ще се посбия с некой... и всъщност не съм от левски/ЦСКА а съм срещу свинете/говедата. Също така като ме питат за "моят" отбор, знам само 5 изречения с които да отговоря, като ключови думи в тях са "Европа" и "титла"... някъде съм ги прочел, без да съм разбрал, но това ми е достатъчно за да споря и псувам с ши*аните свине/говеда (:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
каквото било до сега било
я кажете сега свойте прогнози за групите
ще ядем ли много бой
Левски
Виляреал
Лацио
Ред бул (Залцбург)
-------------------
ЦСКА
Рома
Базел
Фулъм
Левски
Виляреал
Лацио
Ред бул (Залцбург)
-------------------
ЦСКА
Рома
Базел
Фулъм
Последна промяна от Nedospivko на пет авг 28, 2009 7:17 pm, променено общо 1 път.
- fikov
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 16, 2007 7:47 pm
- Контакти:
И двете групи изглеждат сходни, изявен лидер в лицето на Рома и Виляреал.... Лацио също е голямо име, но в последно време стават какви ли не изненади, така че според мен е ясно че римските вълци и жълтата подводница ще окупират първите места, пък за второто битката ще е оспорвана. Все пак групата на Левски на пръв поглед изглежда малко по-силна и не виждам как ще се преборят за второто място. ЦСКА има шансове, но само ако постигне поне две победи от мачовете с Базел и Фулъм.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Нито Левски,нито ЦСКА ще вземат повече от 5 точки в тези групи.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Групата на ЦСКА къдри - мразя Рома от все сърце (насадено ми е от малък), но въпреки това не мога да отрека, че са единствения италиански отбор, който 90 минути играе с цел да вкара гол и винаги са приятни за гледане (щото и защитата им не е кой знае какво). Но са много непредвидими. Като добавиш лекоатлетите от Фулъм, които може и да не могат два пъти поред да ритнат точно топката, но пък тичат колкото за 3 средностатистически неанглийски отбора, и Базел... Базел бият отбой последните 2-3 сезона, но все пак не са за подценяване. Абе в тая група ЦСКА и с 6 победи да излязат, няма да се изненадам
Още повече по традиция играят успешно срещу английски отбори, и особено като гости (Ливърпул, Нюкясъл, Блекбърн...)
А Левски... Още не съм ги гледал Лацио (че не им е почнал сезона) да видя тая година колко слаби ще са, пък Залцбург са пас-загадка... Виляреал ще поцепят всичко живо според мен, и ако им се играе, ще е с разлики. Общо взето към настоящия момент мъжкия стил на игра на Достанич не ме обнадеждава и за Левски специално се присъединявам към Скулколектор - 5 точки горна граница. Даже може и да сме я пораздули малко...
А Левски... Още не съм ги гледал Лацио (че не им е почнал сезона) да видя тая година колко слаби ще са, пък Залцбург са пас-загадка... Виляреал ще поцепят всичко живо според мен, и ако им се играе, ще е с разлики. Общо взето към настоящия момент мъжкия стил на игра на Достанич не ме обнадеждава и за Левски специално се присъединявам към Скулколектор - 5 точки горна граница. Даже може и да сме я пораздули малко...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]