представянето на нашите футболни отбори

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Aug 25 2009, 21:11) И аз 2-0 само че не за левски :)
Май лош пророк се оказах :) Кво да правя като съм си реалист :dizzy:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Ма дори и Ендера се оказа разбирач....тогава и я да си кажем...Петков си е добре момчето, ама наистина си го разстрелват кой от дето фане :)
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

От сега на татък някой като ме попита ще бием ли винаги ще казвам - Да ... 2-3 центара ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

babameca2001 написа:QUOTE (babameca2001 @ Aug 26 2009, 16:39) Ма дори и Ендера се оказа разбирач....тогава и я да си кажем...Петков си е добре момчето, ама наистина си го разстрелват кой от дето фане :)
ми да, като мене :c022:
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Аз пак съм тук :P а левскарите - всяка седмица по 2 дебрецини... ей така, за здраве ;)

ПП Сега да не се засегне някой :) Пък и не се знае, след утре може ЦСКА-рите да пием по един свеж Динамикс...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Aug 25 2009, 17:07) Прогнозирам коментари след мача:
"Шансът не беше на наша страна."
"Добре играхме,но съдията беше виновен."
"Гледаме напред и започваме подготовката си за Лига Европа."
Между другото, забелязал съм един универсален израз - не гледам много мачове, но като че ли при срещите на Левски, както и на национала ни, редовния израз е - "ИГРАХМЕ МЪЖКИ". Ама всеки път. Сме играли мъжки. Особено като наподобяваме стадо волни кокошки по терена и падаме така, сякаш ни плащат за това.

Че как се играе футбол женски, бре? Нещо не мога да асимилирам какво точно постижение е да играеш "мъжка игра мъжки" и кое изобщо е учудващото и непоносимо трудното.

И след този пример, както много други - например самият Стоичков е жив пример - не плюйте футболистчетата, и те не са ни изобщо умни, но е факт, че талантливи футболисти имаме. Шефчетата и цялата организация обаче си е от цървулчета, които не знаят какво искат да кажат, камо ли какво да направят. Обща формула за успех е тъпият да работи, умният да наставлява (а специално футболът е и същевременно такъв тип бизнес - могат и глупави да преуспяват главоломно). В нашият случай, втората порода липсва някъде или поне до такова заключение достигнах, след 30 секундно главоблъскане? :>

Вие как мислите - дали Литекс ще успее довечера, ако не нещо повече, поне да запази равен или да допусне максимум един гол във вратата?
Последна промяна от LoaD на чет авг 27, 2009 2:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Aug 27 2009, 16:38) Между другото, забелязал съм един универсален израз - не гледам много мачове, но като че ли при срещите на Левски,
Вие как мислите - дали Литекс ще успее довечера, ако не нещо повече, поне да запази равен или да допусне максимум един гол във вратата?
Съдейки по първия мач - едва ли. Все пак стискаме палци..
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Аз се надявам и литекс и чорбата да продължат-поне да имаме повече поводи за маса есента
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Aug 27 2009, 16:38) ...Шефчетата и цялата организация обаче си е от цървулчета, които не знаят какво искат да кажат, камо ли какво да направят...
Мне,бъркаш се.Особено в Левски управляват интелектуалци :)
Наско Сираков a.k.a. "вижте,колко съм тежък като си бъркам в ухото докато ме интервюират"
Георги Иванов(онзи с тъпия прякор) a.k.a. "до вчера си показвах гащите пред цяла България и никъде не ме искаха като футболист,а днес съм изпълнителен директор"
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ГОООООЛ :) браво на ЦСКА много добре играят !!!
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”