Porter написа:Цитат(Porter @ Aug 23 2009, 22:52) Искам да си почина понякога и смятам, че е прекалено и за ваканционните модове да има ограничение.
В крайна сметка - наистина ли не помниш защо бе сложено изобщо ограничение, или се правиш? Трети вариант не виждам.
Bulfleet е игра, която можеш да си цъкаш и колкото за разтоварване, но не чак пък съвсем през просото. Правиш сейвън за 2 дни и си почиваш. Макар че принципно лятото си е сезон за отмора - 1 седмица игра / 1 почивка / 1 игра / 1 почивка / 1 игра / 2 почивка (примерно море) / 6 дни игра - например - са 55 дни. Да играеш през ден в мод, си е гавра с останалите. Спира ти нета - нямаш и повече модове - еми удрят те, шанс? Ако отскочиш до магазина за 10 минути и те блъсне кола на улицата, та си неспособен поне 24 часа да играеш - пак ще те ударят, шанс. Същото може да се случи и на враговете ти - надали някой би оревал света, че е набил друг. Светът няма да свърши със загубата на няколко кораба, отделно, че Вселена 2 е с турбо-супер-дупер развитие. Жертвите и кофти късмета са част от кръговрата. Don't you think so? :}
Ако питаш мен - аз играя (стига да ми се играе) по-сериозно зимата и пролетта, през останалото време въобще не се занимавам. Влагаш доза реализъм към ежедневието си, което си го знаеш, и правиш простата сметка. Не е задължително да се мъчиш - дори след по-дълга почивка, почваш с повече хъс.
Keep space clean, it's not yours.