Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Guilty написа:Цитат(Guilty @ Aug 24 2009, 00:18) ухууууу, бройте ме, бият ми се кофи ... помна само скулколектора цъкаше. Човек със сървар само трябва, дано някой хост се обади
Guilty написа:Цитат(Guilty @ Aug 24 2009, 00:34) аз от сега знам, че няма да ви хареса как играя xaxaxaxaa
мда на никой няма да му хареса хакчето ти ... а относно цс-а ще се съберете 4-5ма ще цъкате 3-4 пъти и ще ви умръзне....
slunceto написа:Цитат(slunceto @ Aug 24 2009, 02:40) мда на никой няма да му хареса хакчето ти ... а относно цс-а ще се съберете 4-5ма ще цъкате 3-4 пъти и ще ви умръзне....
първия sadna, след като намерите (сървар), ако изобщо намерите, ще се радвам и вие да не сте така :D
Guilty написа:Цитат(Guilty @ Aug 24 2009, 00:18) ухууууу, бройте ме, бият ми се кофи ... помна само скулколектора цъкаше. Човек със сървар само трябва, дано някой хост се обади
Аз оттогава не съм и играл...вече повече от година.
btw с тебе ставаха доста равностойни 1v1
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
slunceto написа:Цитат(slunceto @ Aug 24 2009, 04:17) първия садна.... с тия модерни лафчета от цс-а не ми излизай, и не знам да съм се саднал просто казвам истината, която очевидно боли
Колко по-разбиращи от теб са ме гледали и какви ли не програмки за античийт съм пускал, ти си първия които толкоз явно "реве". Истина боли като не можеш да приемеш реалността