[ANSR] Lipton vs. [RED ARMY] smersh
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- gerodzwero
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
- Контакти:
Как не ви омръзна да ръсите глупости и да се правите на велики? Бе хора, това е игра и се играе за удоволствие, ако има и малко стимул - още по добре, но слезте на земята. В крайна сметка всички сте каси, барабар с мен, но няма да легнем в гроба я! Класации, победители, ала бала - победител е винаги само един - RiverRun, май се казваше. Стига сте си вадили кирливите ризи, седнете и пиите по едно!
-
Babameca2001
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
По ред на номерата - не съм дорасал за каса и съм още ламер.
Геро, да си ходил на море. Ако беше казал, щяхме да пием по няколко, не само по едно. Говорили сме с теб, знаеш, че не крия нищо от никой и всичко назовавам със собствените имена. Не ми пука кой е отпред. Изказах моето и мнението на съюза, като преди това се допитах до лидера ни. Който не му харесва - да не чете. Или да не обръща внимание. И само да спомена - освен Ривъра, печеля и аз. И не защото съм постигнал малко или много, а защото веднъж се разтоварвам с играта /нещо, което много хора не могат/, втори път се запознавам с много хора, като голям процент от тях са все хора на място и трети път - има с кой да се заяждам и да гледам сеир и простотия. Макар, че моето заяждане си е чистата СУБЕКТИВНА истина
Геро, да си ходил на море. Ако беше казал, щяхме да пием по няколко, не само по едно. Говорили сме с теб, знаеш, че не крия нищо от никой и всичко назовавам със собствените имена. Не ми пука кой е отпред. Изказах моето и мнението на съюза, като преди това се допитах до лидера ни. Който не му харесва - да не чете. Или да не обръща внимание. И само да спомена - освен Ривъра, печеля и аз. И не защото съм постигнал малко или много, а защото веднъж се разтоварвам с играта /нещо, което много хора не могат/, втори път се запознавам с много хора, като голям процент от тях са все хора на място и трети път - има с кой да се заяждам и да гледам сеир и простотия. Макар, че моето заяждане си е чистата СУБЕКТИВНА истина
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
charovna
VaN__ , тук вече си леко в грешка. Моите уважения, обясних го снощи по нощите и на ангела. Той се вкарва в некви филми и те подвежда и теб. Не търсете под вола теле, щото нямаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Aug 23 2009, 19:57) Междувременно, разбирам, че един генерал на РА паднал под ножа от Николай, а именно Чаровната. Отричайте и наказвайте, лошо няма. И като цяло една лека пародийка на игра. Както казах и на Геро - разочарован съм от РА. На всички останали и най-вече на Чаровната, че малко не иска да си признае нещо и Димо, че намесва съюза - Поздрави от Николай. Същия каза "че са каси и ще има секс без почивка ... особено за РА". Аз обаче - напълно го подкрепям.
П.П. Наказвайте, като няма с какво да ме оборите !