[ANSR] Lipton vs. [RED ARMY] smersh

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 23 2009, 20:48) А ти можеше да нямаш планета!
И ти можеше да завършиш третината... хахахаха
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ванка един път видях флот - един път ти литнах без да се поколебая - и то през галактика за над 6 мила газ, ама нейсе - влезе бързо :) Иначе дини имам от 13тия ден и ги ползвах по хората които си ги заслужиха ;) Не ми е било цел нито да те грабя нито да те трия - познай защо :) А това че съм си ламер и каса си е вярно - в сравнение с живота си в играта направо се излагам като кифладжия :P
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед авг 23, 2009 6:55 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 23 2009, 07:49) И ти можеше да завършиш третината... хахахаха
Аз поне никога не съм завършвал с наказание до края на рунда мбухахахаха
обичам женичките обичам ги всичкитее
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 23 2009, 20:51) Аз поне никога не съм завършвал с наказание до края на рунда мбухахахаха
Ми като се триеш, така е, няма да опиташ от сладкото грозде. Мбуахахаха
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 23 2009, 07:52) Ми като се триеш, така е, няма да опиташ от сладкото грозде. Мбуахахаха
Каза слепия на незрящия :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз пак ще се регна спохс
Последна промяна от federaciq на нед авг 23, 2009 7:13 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

Добре , че вачик не игра , занулил 500 противника за 3 минути
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Troll
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:59 pm
Контакти:

Мнение от Troll »

:) Виждам , че съм станал нарицателно вече :) )) попрочетох на две на три темите..интересно е :) Така е в играта , няма константни величини , днес едни падат , утре другите са наред..Стана ми смешно заради Вачик :) ) оня беше лице ...само дето тогава аз си водех смерш и само него и тодорзоне не можахме да занулим :) 2-ма от 20 ...Такъв е живота , днес едните утре другите, сега явно е било ред на АНСР :) Да им е честито..И няма страшно , не съм толкова страшен и злобен колкото изглежда във форума :) )))Даже напротив ..
Последна промяна от Troll на нед авг 23, 2009 7:26 pm, променено общо 1 път.
Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Aug 23 2009, 00:31) P.S.: а до колкото до защитника, не мога да разбера какви нерви се искат, да те ударят 2 пъти през третината, да трупаш флот и точки, да има 800 (ОСЕМ СТОТИН) битки като защитник, и само 50 (петдесет, и то всичките от сейвън) като нападател. Да нямаш нито един полет с флота по активен. И да продължиш да играеш.
Без да съм участник в 2-ра вселена , и без да ми пука , че от дясно е RED ARMY ( то май от тях играч с флота не остана ) смятам , че P.S.- ти се отнася до определена възрастова група в която точно този играч не спада - гарантирам , че този играч внинаги играе за кеф и когато има или когато няма време - ВИНАГИ Е НА НИВО - дърпа съюза си напред.
Поздравления за фантома - тази третина ..... абе целия ви съюз разковахте светосията :a055: немога да си кривя душата!

P.S. Ако верно са го изгонили затова че е ударен ...... хмм караха го да отиде при тях, за да го махнат - странно.
Последна промяна от StarFighter на нед авг 23, 2009 8:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

За да не им смъкне коефициента - само заради това последния ден са на + :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

флоти има , кажи кой ша удряме :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”