[ANSR] Lipton vs. [RED ARMY] smersh

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Aug 23 2009, 15:11) Да не си ... Обаче сикса ако видеше ресурс или флота не пропускаше да хвръкне :)
Няма нищо това е играта . Поне не ме бутнахте тази третина само СССР се пробваха :)
Браво, наистина АНСР направихте много силна и успешна третина .
Ааа, тва жуотно търговците са най-опасни. Не требе да се жалят :) Хубаво е правил сикса :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

кат са стигна до благодарности , да благодаря на AncienT_SouL :р дано Игра и другата третина :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

брависимо ;)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тъй тъй тъй тъй ... /дежа ву бах маа му .../
Я сега да изляза с едно официално мнение на нашия съюз, защото макар леко да подметнах, пак виждам как РА и АНСР нещо се борят за някакво величие ... Само дето не мога да разбера как така сметки без кръчмаря. Ама ще започна с обзор за изминалата третина ...
Старт - един голям .... много надъхани всички, всички по часовник миничките. Прибирам се от поредните стрелби и о чудо ... Николай ме вика в СССР. Е, че защо не. Регвам се и вътре. Какво да видя .. Бай Геро до мен. Радост за моите очи. Започваме трескаво цъкане на минички. Стигнах 4к, добреее ... всички уж по часовник, а 1я е на 6-7к ... Бах тез часовници. Налага се да се прибера до родния град. Жената чака, децата и той. Мод. Остават 2 мода. Връщам се, гледам федерацията го раздава могъщ. Даже стацнал до мен. Красота за моите очи. Само че ... бойни стрелби, почистване на оръжията. Майтапа - чувам, че някой ми праща смс-и, ама дори не мога да вляза да си взема телефона ... Мина той и поудари малко флотец. Тогава започнахме малко по-сериозна игра. За няколко дена Геро остава назад, след още малко и федито ... През това време Ангела и Дявола, заедно с Ники и Захари дърпат напред. Дойде и N, един стар и добър играч на СССР. Т.е. каса. Чувам започнали някакви офанзиви АНСР и СССР срещу някой си .. Аз така и не разбрах за кой става дума. По едно време в полезрението ми влезе бубчо. Красива каса. Протекции, модове, глупости и изхвърча напред. Аз станах 150к го, дойде РД на жената и ай на морето при нея. 10на дена мод ... Вече 3я за сезона, после проблеми с управляващите университета, с нета, с другите простотии ... Разбирам, че Ники е посрещнал Бубчо и малко го е върнал 1ви клас - лошо няма. Ама Алекс удря Захари и в тая връзка Динко си бие сам шута. Е да, имало е прецакване и с рециклаж, доста голям при това. Пак от играч на АНСР. Една равносметка. Преди да пусна 3я мод, АНСР имаха 1 силен играч, една добра каса и един Роял. Като флот, съюза им беше под СССР, като умения - много под нас. Всички други бяха просто амбалаж. Тогава РА дори си нямаха и на ум да се борят за някаква класация. Една прекрасна каса отишла при тях - мегата ... Браво бре, аз спирам мода, на 199к съм, ти си на 560к и те е страх да ми литнеш ? Верно, че щеше да има нещо неочаквано, ама страх лозе пази ... верно, че имах малко ресурсец скатан като за теб ... Иначе - през целия рунд само хебчето се опитваше да ме спайва ... Макар, че и за него пазех нещо като за края ... Ама не ми се занимаваше. АНСР си играеха някаква тяхна игра ... Каква - само те си знаят. Браво, взехте съюзното, само нека спомена - 2ма от водещите ни играчи ги нямаше, нали се сещате ? Като само единия от тях може да ви набие някои работи. Междувременно, разбирам, че един генерал на РА паднал под ножа от Николай, а именно Чаровната. Отричайте и наказвайте, лошо няма. И като цяло една лека пародийка на игра. Както казах и на Геро - разочарован съм от РА. Сега ще го кажа и на АНСР - разочарован съм и от вас. . ... Браво бре ... И вие сте съюзи. И един въпрос - когато правех големите сейвове, защо имах доклади само от мегата ? Нали всички се борите за надмощие. Единия /визирам федерация/ скача на някой си там, дето няма 100к ресурсни, тоя мод, ония се бара където не го сърби .... И ми казвате тоя направил добра третина, ония направил добра третина. Ай да ви питам големите мъже - данивас, ти имаш ли дини ? И ако имаш защо така само шпионираше ? И благодаря за милионите, които прибирах от теб всяка сутрин. Или пък други големи ? Летят и върщат ? Не, не заслужавате поздравления, защото нищо не направихте. Много добре знаете всички как се играе и индивидуално, и отборно, и с алианси, ама явно нещо ви пречи да ги разграничите и доста често ги смесвате.
Мога да ви кажа само две /2/ неща - на АНСР - честито ви вземане на съюзната и индивидуална класация, но само до там.
На всички останали и най-вече на Чаровната, че малко не иска да си признае нещо и Димо, че намесва съюза - Поздрави от Николай. Същия каза "че са каси и ще има секс без почивка ... особено за РА". Аз обаче - напълно го подкрепям.
П.П. Наказвайте, като няма с какво да ме оборите !
Последна промяна от VaN__ на нед авг 23, 2009 6:12 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

кой си има акаунт се бори , кой си нема , пише :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Vachik
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 30, 2005 2:16 pm
Контакти:

Мнение от Vachik »

Ванчо ти къв се явяваш в целяи спектакъл не мога да те разбера или просто си влязъл в голям филм и не можеш да излезнеш от него!!!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Ванко хубу,че звездите ми бяха китайски :c022: станцнах до тебе и никъв те няма пък само дето на колене не ми падна да го напрая :lol:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

В зависимост от гледната точка - лошия във страшния филм, от който съм излязал много преди доста от тук хората да влязат. Разбирай както искаш.
Федерация, при следващия полет нямаше да има дини ... ама нямаше следващ полет.
И да отговоря на горезададения ми въпрос - явявам се обикновения юзър, играещ в силен съюз, който до средата на третината си осигури 2то място в съюзната класация. Освен обикновен юзър се явявам и наблюдател, защото от доста време не играя. В момента съм изтрит, а преди това - само сейв. Само дето ме съмнява да ми пише точно па Вачик ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Адаш, данивасс имаше дини, ама в ентусиазма си да ги използва, ги почупи. След това не е правел нови. И не знам, какво искаш да тек олшарят и летят със звезди докато си на сейв ли? Това ли ти е бил големия мерак, па що не каза. Сега пред свършен факт - що не летяхте :) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

А ти можеше да нямаш планета!
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”