Кво правеха? Вземи кажи тиxeb написа:Цитат(xeb @ Aug 23 2009, 02:36) Я roflrofl да каже миналият рунд ANSR последните дни кво правеха :р нещо му е трудна логиката :р *No Rulzz* :р
А да ти кажа ли ANSR тоя рунд кво правеха? Набиваха ви канчетата.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Кво правеха? Вземи кажи тиxeb написа:Цитат(xeb @ Aug 23 2009, 02:36) Я roflrofl да каже миналият рунд ANSR последните дни кво правеха :р нещо му е трудна логиката :р *No Rulzz* :р
Де да знам, да не съм от АНСР :Д Ти май нещо си прекалил с керосина на вечеря :Д Следващия път пробвай нещо по-слабо алкохолно :Дxeb написа:Цитат(xeb @ Aug 23 2009, 02:36) Я roflrofl да каже миналият рунд ANSR последните дни кво правеха :р нещо му е трудна логиката :р *No Rulzz* :р
Третина, верно.roflrofl написа:Цитат(roflrofl @ Aug 23 2009, 02:49) Де да знам, да не съм от АНСР :Д Ти май нещо си прекалил с керосина на вечеря :Д Следващия път пробвай нещо по-слабо алкохолно :Д
П.П.Рояле, "третина", не "рунд"![]()
Рояле тоя хляб да не ти се окаже много твърд да земе ти строши някой зъб,че ти току що си сменил млечните няма да добре да ги похабяваш от рано.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 22 2009, 12:52) Третина, верно.
Х(л)ебчо, ако питаш мен освен с керосина и с хлеба е прекалил, и с водата от пералнята
За кво да викам баба ти, да ми чете приказка, само не ми е ясно.federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 23 2009, 03:28) Рояле тоя хляб да не ти се окаже много твърд да земе ти строши някой зъб,че ти току що си сменил млечните няма да добре да ги похабяваш от рано.
Аде сега пий си млякото мий зъбките извикай мама да ти прочете приказка и лека ти нощ!
Безцелното цъкане си плаче просто за по-святно хоби да си намери човек. Или за психолог, но става и от първия път - тествано. :>RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 23 2009, 00:31) P.S.: а до колкото до защитника, не мога да разбера какви нерви се искат, да те ударят 2 пъти през третината, да трупаш флот и точки, да има 800 (ОСЕМ СТОТИН) битки като защитник, и само 50 (петдесет, и то всичките от сейвън) като нападател. Да нямаш нито един полет с флота по активен. И да продължиш да играеш.
fantom написа:Цитат(fantom @ Aug 23 2009, 00:43) Ето ми го флота ама само кръстите показвам унитата скаутите и звездите не ..
Кръстосвач: 5132
Кръстосвач: 521
Кръстосвач: 21560
Кръстосвач: 2234
Кръстосвач: 2135
Кръстосвач: 6181
Кръстосвач: 3826
и 5 К се строят
още искаш ли да знаеш ? колко унита имам колко скаута и колко звезди а ?
а че съм с 18 спай
а скоростите си да кажа искаш ли ?
Да не си ... Обаче сикса ако видеше ресурс или флота не пропускаше да хвръкнеfantom написа:Цитат(fantom @ Aug 23 2009, 01:04) Сорй брат ама нямаше как да не ударя рефрешера![]()
е на, тебе не съм те закачал защото ме зареждаше с кораби![]()