[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] federaciq

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

trop4o
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 24, 2008 8:34 am
Контакти:

Мнение от trop4o »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Aug 22 2009, 00:14) Като не си ме чувал кви са тия историй?Щото и аз не съм те чувал новак ли си ?
ооооо не ми се занимава ся с тебе по вечеря само веднъж сам те срещал и за малко ето на нети трябва да ме срещаш да знаеш хаха паки сам в пенсия с тая игра от 6 месеца сам я спрял и хич не ми се почва но за колегата може и да се объркам само да събера тайфата хах
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

aleks78 написа:QUOTE (aleks78 @ Aug 22 2009, 02:11) е лягай аз ще пусна не се притеснявай
ама бъди спокоен ще са придружени от 20 тина К кръсти 1-2 К унита и други (другите според зависи каква цифра напиша в полето)
Е друго си е да литнеш, па да ти литнат :)
Само дето в РА нямаме активни бустнаджий :(
Убу ...лека нощ ви пожелавам!
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Имам чувството,че утре темата ще е с три хикса.Заключена,забранена и засекретена.Айде лека. :crazy_pilot:
trop4o
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 24, 2008 8:34 am
Контакти:

Мнение от trop4o »

AnKoR написа:Цитат(AnKoR @ Aug 21 2009, 23:20) Имам чувството,че утре темата ще е с три хикса.Заключена,забранена и засекретена.Айде лека. :crazy_pilot:
лека и от мене :c022:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Лека.
И аз потеглям.
Достатъчно ви се посмях :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Майтапчии.А феди го остаите, той е велик "боец" и "диплломат", не го ли знаете?. :a013: .

П.П Анки, другия път и реците щото кофти, ама посрещам :c022: .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
dvd1_boy
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

Еееееееееее СТРАХОТНА БИТКА...жялко 4е загубилия е игра4 от моя сьуз :dizzy:
А относно карането дет сте си спретнали......... показва само едно колко малко сте пораснали вси4ките с годините.... Дьржите се като деца ..ма вси4ките дет сте се дра4или !!!Мисля 4е един такьв защитник заслужава само едни обикновени фрази.. : "е хванах го БРАВО на защитника...по добра игра в следващата третина и това е " ! Вси4ки се дра4ите за едни нули и еденици... как ви се смея на вси4ките...явно думата забавление и кеф..заради която сте захванали играта да играете..отдавна е избледняла в ващвто сьзнание !
Нямам какво да кажя ..пове4е по вьпроса и битката... БРАВО на Анкор...успя да го хванеш...знам те що за игра4 си..добьр си ..знаем се от 1-ва вселена с ТЕб :) А на Федерация...брато и ти доста се пази и ти си добьр ...жалко 4е кьсмета изневерява понякога !!! Я спира ток .. я спира НЕТ ! Затова успокои се..сипи си една студена ракия ли..бира ли каквото пиеш и не я мисли ве4е....нормално е да стане това с тези нови кофти правила да те атакуват хора 10-20-30-50 пьти твоите то4ки !
А сега мисля 4е админ трябва да удари резето на темата !
Успехи и на нападателя и на защитника ...... :a055:

FLY SAVE ! ..... :crazy_pilot:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Как ще е изблезняла. Ние се кефим на такива дразги във форума :)
А това с правилата, нямаше нужда да го замесваш. Преспокойно можеше някой на 400к точки да го захлюпи
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

ооо великата федерация си отиде ...боже боже и сега бубу ша си омаже складовете с фекалии хохо нека му е зле .....

федерация евала мацка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
dvd1_boy
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 29, 2008 6:26 pm
Контакти:

Мнение от dvd1_boy »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Aug 22 2009, 11:22) Как ще е изблезняла. Ние се кефим на такива дразги във форума :)
А това с правилата, нямаше нужда да го замесваш. Преспокойно можеше някой на 400к точки да го захлюпи

Не мисля да спамя в ТЕМАТА и няма да коментирам изказването Ти ! Каквото мислех си го казах.. а щом си оби4ате дразгите правете си ги !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”